- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 2000
- رشته دانشگاه
- فیزیک
پاسخ : برنامه ریزی و زمان بندی برای المپیاد
ایرودف مهمه. خوب روش وقت بذار. به خصوص جلد 1 چهار فصل اول. جلد 2 هم کلا" خیلی مهمه به جز یه سری مسائلش که خودت میفهمی.
الفبای نور هندسی رو هم اشتباه کردی خوندی لازم نبود.
برای مرحله 2 نمیخواد آزمایشگاه کار کنید. همون مرحله 2 های سال های پیش هر سال 1 آزمایش هست که قبل مرحله باید روشون وقت بذارید.
بین مرحله 1 و 2 میتونید کلپنر و اپتیتود حل کنید. برای مرحله 1 دوره درسی هم بعضی مواقع خوبه.
هالیدی هم سوالاش چند بخشه : پرسش و تمرین و مسئله. بخش مسئله ها مهمه و هر فصلی خوندی باید حل کنید. تمرین ها هم نصفشو حل کنی خوبه منتها باید گلچین کنی.
به نقل از soheilkahkeshan :سلام....
من ميرم سوم تا آخر تابستون هم جلد 1 ايرودف و توماس رو تموم مي كنم (مكانيك كلاس رفتم) و هاليدي1و3 هم برام مثل آب خوردنه الفباي نور هندسي هم تموم كردم ...اساتيد به من كمك كنيد بعدش چيكار كنم....(واسه مرحله 2 مي خونم ها...... )در ضمن براي بخش آزمايشگاهي چي خوبه؟؟؟
با تشكر
ایرودف مهمه. خوب روش وقت بذار. به خصوص جلد 1 چهار فصل اول. جلد 2 هم کلا" خیلی مهمه به جز یه سری مسائلش که خودت میفهمی.
الفبای نور هندسی رو هم اشتباه کردی خوندی لازم نبود.
برای مرحله 2 نمیخواد آزمایشگاه کار کنید. همون مرحله 2 های سال های پیش هر سال 1 آزمایش هست که قبل مرحله باید روشون وقت بذارید.
بین مرحله 1 و 2 میتونید کلپنر و اپتیتود حل کنید. برای مرحله 1 دوره درسی هم بعضی مواقع خوبه.
هالیدی هم سوالاش چند بخشه : پرسش و تمرین و مسئله. بخش مسئله ها مهمه و هر فصلی خوندی باید حل کنید. تمرین ها هم نصفشو حل کنی خوبه منتها باید گلچین کنی.