• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد هفتمین المپیاد نجوم و اخترفیزیک

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع zirkhaki
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : هفتمین المپیاد نجوم و اخترفیزیک

به نقل از سمانه ز. :
مرسی ! بند نیستیم زیادم الان یه معلم بیشتر نداریم ! نسبت به انرژی اتمی ها درنظر بگیرین ، اصلا انگار معلم نداریم ! :-" ما فعلا فقط اخترفیزیک داریم ! یعنی نیستیم دیگه ! ;D حالا ایشالله بیان !

سوال یکش جایگذاری بود جدی؟ خب نداشت یه سری چیزا رو که !! :( من نتونستم ! ;D یه R نداشت فکر کنم ! یه چیزی نداشت درهرصورت ! سوال آخرو هم اشتباه حل کردم ! نمیدونم چرا :-< سوال سیاهچاله رو حل کردم که اگه حذف شه نمره م میشه به لب همین مرزه که شما میگین ;D -ایشالله نشه ! - سوال ماهواره ایه قشنگ بود ! حل هم میشد منتها من حوصله خوندنشو نداشتم !! خوب من هم پسندیدم منتها کاش یه ذره تو تایپ دقت میکردن !
مرسی همچنین ! :)
چشم ;D

راستی من شنیدم کف 40 ئه !!
معلم داشتن خیلی مهم نیست . انرژی اتمی اگه معلم رو 24 ساعت هم بذاره کنار دانش آموزاش ، باز هم دلیل نمی شه که طلا بیارن ...
مهم حل مساله سر جلسه ی امتحان هست که اونجا دیگه از معلم خبری نیست ... بنابراین بچسبید به درس و فکرتون ...
در مورد پرسش 1 ... نیاز به داشتن r نبود . چون m رو داده بود : 6.5 . توان r میشد : 6.5 - 6.5 = 0 . بنابراین r بی تاثیر بود .
C هم که صفر بود چون آسمون باز بود و پوشیدگی نداشتیم . سوال ماهواره هم آسون بود . کلا پرسش کوتاهاش سخت نبودن .
شما که کد 2 بودید . تایپ چه مشکلی داشت ؟!
عمرا کف 40 نیست ...

به نقل از @Hosein@ :
معلم داشتن خیلی مهم نیست . انرژی اتمی اگه معلم رو 24 ساعت هم بذاره کنار دانش آموزاش ، باز هم دلیل نمی شه که طلا بیارن ...
مهم حل مساله سر جلسه ی امتحان هست که اونجا دیگه از معلم خبری نیست ... بنابراین بچسبید به درس و فکرتون ...
در مورد پرسش 1 ... نیاز به داشتن r نبود . چون m رو داده بود : 6.5 . توان r میشد : 6.5 - 6.5 = 0 . بنابراین r بی تاثیر بود .
C هم که صفر بود چون آسمون باز بود و پوشیدگی نداشتیم . سوال ماهواره هم آسون بود . کلا پرسش کوتاهاش سخت نبودن .
شما که کد 2 بودید . تایپ چه مشکلی داشت ؟!
عمرا کف 40 نیست ...
بعله ;D
الان فقط میتونم فحش بدم به خودم ! :-< که فایده ای هم نداره ! همه ی سوالا رو همینطوری حل نکردم !! 4تا تستی نزدم که شک داشتم و درست هم بود ! اینا رو هم که اصلا نخوندم ... عجب !
تایپ کد2 مشکلی نداشت ... به خاطر اینکه کد سه ای ها اون ثابت سوال سیاهچاله رو نداشتن شاید سوال حذف شه ! میشه به نظرتون ؟ من فقط سر همین استرس دارم !

نمیدونم ! گفتن خیلی بستگی به این که چقدر برمیدارن هم داره ! هرچی پایین تر بهتر ! ;D حالا چرا عمرا نیست؟

به نقل از سمانه ز. :
بعله ;D
الان فقط میتونم فحش بدم به خودم ! :-< که فایده ای هم نداره ! همه ی سوالا رو همینطوری حل نکردم !! 4تا تستی نزدم که شک داشتم و درست هم بود ! اینا رو هم که اصلا نخوندم ... عجب !
تایپ کد2 مشکلی نداشت ... به خاطر اینکه کد سه ای ها اون ثابت سوال سیاهچاله رو نداشتن شاید سوال حذف شه ! میشه به نظرتون ؟ من فقط سر همین استرس دارم !

نمیدونم ! گفتن خیلی بستگی به این که چقدر برمیدارن هم داره ! هرچی پایین تر بهتر ! ;D حالا چرا عمرا نیست؟
نمی دونم اون سوال حذف میشه یا نه ... آخه نمره ی 40 میشه تقریبا 17 درصد ... در حالیکه پارسال با اون سوالای آسونش بوده 6 درصد ...
راستی پاسخنامه تشریحی رسید ...
http://www.irysc.com
تو همین صفحه هست .

میگن امسال کف رو 10% هستش بعضی هام میگن 20% X-( راسی اون حلیارو پرسیدم گفتن احتمال داره قبول کنن به احتمال 50% [-o<

به نقل از انتارس_نیک :
میگن امسال کف رو 10% هستش بعضی هام میگن 20% X-( راسی اون حلیارو پرسیدم گفتن احتمال داره قبول کنن به احتمال 50% [-o<
20% میشه حدودای 50نمره اینا ! عمــرا ! ;D من فکر نکنم قبول کنه دستگاه صحیح میکنه برگه ها رو ؛ یعنی اینقدر خفن شده که چندتا گزینه هم قبول کنه ؟!! فکر نکنم !!

آخر این کف چنده????!!!!!
بابا بالا10% قبولیم دیه!
اون zhr ‎جالب بود!!سوتیو داشبه باش lstرو مستقیم زاویه ساعتی گذاشتم!!!
من اینجا اعلام میدارم اگه قبول نشم یه قبر رزرو میکنم!!کامیار میکشتم هیچ مدرسم اخراجم میکنن!!!!!

کف هر چقدر می خواد باشه. شما بشینید واسه مرحله ۲ بخونید!

من همه سوالا رو با استدلال خودم حل کردم ;D
تو 1ساعت!بدون فرمول!
دیروز تو کلاس المپ چک کردم تقریبا همه رو درست حل کردم :)) ;D

یه خرده اختلاف مثلا در حد یک واحد تو پاسخ کوتاه امتیاز رو کم می کنه؟ :(

ببینید ، ابتدای مساله کوتاه ها طریقه ی درست وارد کردن پاسخ رو به طور کامل شرح دادن که هیچ جای ابهامی وجود نداشته باشه ...
حتی نحوه ی گرد کردن و ... رو گفتن . این ها برای چی بود ؟ برای اینکه اگه یه نفر اشتباه هم گرد کنه ، عذری براش نباشه ...
من اگه جای کمیته ی المپیاد نجوم بودم ، نمره نمی دادم ;D . چون همه چیز رو توضیح داده بودم ...
حالا بقیه اش با خودتونه ...
حالا شما قبول که میشید ... بشینید برا مرحله 2 بخونید ...

Back
بالا