- شروع کننده موضوع
zirkhaki
کاربر فوقحرفهای
پاسخ : هفتمین المپیاد نجوم و اخترفیزیک
مهم حل مساله سر جلسه ی امتحان هست که اونجا دیگه از معلم خبری نیست ... بنابراین بچسبید به درس و فکرتون ...
در مورد پرسش 1 ... نیاز به داشتن r نبود . چون m رو داده بود : 6.5 . توان r میشد : 6.5 - 6.5 = 0 . بنابراین r بی تاثیر بود .
C هم که صفر بود چون آسمون باز بود و پوشیدگی نداشتیم . سوال ماهواره هم آسون بود . کلا پرسش کوتاهاش سخت نبودن .
شما که کد 2 بودید . تایپ چه مشکلی داشت ؟!
عمرا کف 40 نیست ...
معلم داشتن خیلی مهم نیست . انرژی اتمی اگه معلم رو 24 ساعت هم بذاره کنار دانش آموزاش ، باز هم دلیل نمی شه که طلا بیارن ...به نقل از سمانه ز. :مرسی ! بند نیستیم زیادم الان یه معلم بیشتر نداریم ! نسبت به انرژی اتمی ها درنظر بگیرین ، اصلا انگار معلم نداریم ! ما فعلا فقط اخترفیزیک داریم ! یعنی نیستیم دیگه ! حالا ایشالله بیان !
سوال یکش جایگذاری بود جدی؟ خب نداشت یه سری چیزا رو که !! من نتونستم ! یه R نداشت فکر کنم ! یه چیزی نداشت درهرصورت ! سوال آخرو هم اشتباه حل کردم ! نمیدونم چرا سوال سیاهچاله رو حل کردم که اگه حذف شه نمره م میشه به لب همین مرزه که شما میگین -ایشالله نشه ! - سوال ماهواره ایه قشنگ بود ! حل هم میشد منتها من حوصله خوندنشو نداشتم !! خوب من هم پسندیدم منتها کاش یه ذره تو تایپ دقت میکردن !
مرسی همچنین ! :)
چشم
راستی من شنیدم کف 40 ئه !!
مهم حل مساله سر جلسه ی امتحان هست که اونجا دیگه از معلم خبری نیست ... بنابراین بچسبید به درس و فکرتون ...
در مورد پرسش 1 ... نیاز به داشتن r نبود . چون m رو داده بود : 6.5 . توان r میشد : 6.5 - 6.5 = 0 . بنابراین r بی تاثیر بود .
C هم که صفر بود چون آسمون باز بود و پوشیدگی نداشتیم . سوال ماهواره هم آسون بود . کلا پرسش کوتاهاش سخت نبودن .
شما که کد 2 بودید . تایپ چه مشکلی داشت ؟!
عمرا کف 40 نیست ...