جدا عربی درس شیرینیه ! (منفی بارونم نکنینا )
به نظر من عربی ظاهرش کامل و جامع است اما واسش نکته هایی می ذارن که سختش می کنه ! اون نکته ها هم سخت نیست چون همش به درس های قبلی و چیز هایی که یاد گرفتیم مربوط میشه !
همون طور که اقا کیوان گفتن اگه مشکلی از سال های پیش دارین باید حتما رفع بشه ! این قدم اوله !
سر کلاس عربی باید همیشه با ذهنیت باز و امادگی کامل از درسای پیشن حاضر بشی تا کلاس بازده خوبی داشته باشه !
من که تو آزمونا نمیدنم چرا خیلی بی رغبتم نسبت به تست هایه عربی
تو خوندن عربیم همینجوریم
کمترین زمان مطالعه ام تو درسا مال عربیه
نمیدونم چمه
سال پیش همش جامع کنکور حل میکردم ولی امسال نه
اصن حوصلشو ندارم
از خوندن عربی فرار میکنم
نمیدونم چرا... #-o
بچه ها این روشی که میگم نمرتونو از نصف میاره بالا تر ( منو به 14 از 20 رسوند ??? ) اگه یکم بیشتر از من کار کنین فکر کنم بیشتر هم بشید
نیم ساعت قبل از امتحان تمام صرف کردن ها و ... رو حفظ کنید اصلن هم فکر نکنید اینا چیه بعد که برگرو دادن ( این برای این بود که بگم روشم تقلب نیست ) همرو رو کاغذ بنویسید و اون موقه تمام قواعدو جلوتون دارید که فکر کنم مشکل بیشتریا این باشه
اگه کمی سریع عمل کنید از منم بیشتر میگیرید باور کنید ( بد ترین حالتی که ممکنه به وجود بیاد اینه که اینارو رو یه صفحه بنویسید و مجبور شید هی ورق بزنید که وقتتونو میگیره)
بابا! عربی که درس باقاعده ایه، من اصن با عربی مشکل ندارم ! دو تا قاعده یاد میگیری و سوال حل میکنی دیگه! بازی با حروفه فقط
موندم امتحان تاریخم رو چکار کنممممممممم
عربی خیلی درس جالبیه. قابل توجه اونایی که میگن عربی به چه درد میخوره : باید بگم که هر چند تا زبون بلد باشین انگار همون قدر شخصیت دارین . یعنی در آینده کار هاتون دچار مشکل نمیشه. تازه ما بدبختانه بین چندین کشور عربی قرار گرفتین، پس باید عربی بلد باشیم تا سر عربها رو بهتر شیره بمالیم ! درس خیلی راحتیه، چون قواعدش مثل ریاضین، یعنی عوض نمیشن، البته به جز 2،3 مورد استثنا.
به نظر من مهم ترین دلیلی که یک نفر عربی رو یاد نمیگیره معلمشه. (خب آخه کی میره عربی بخونه؟!) مثلا معلم امسال ما (اجلالی) که نمیدونیم آموزش از کجا آوردنشون ولی با این که ما به رسم هر سال چهارشنبه زنگ آخر عربی داریم اصلا خوابمون نمیگیره سر کلاس بهمون خیلی هم خوش میگذره. اصلا تصمیم قوی گرفتیم بریم بگیم سال دیگه بیارنشون دبیرستان.
خب به هر حال مسئله مهم اینه که کنکور عربی داره و عربی درسیه که با تلاش و کوشش میشه توش نمره های خوب به دست آورد.