• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

روش های مطالعه عربی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع star72
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : چگونه سر كردن با عربي!

کلا من با عربی مشکل دارم
میگیم چرا میخونیم میگن چون زبان قرآنه آخه آدم حسابی معنی فارسی قرآنو زیرش نوشتن دیگه چرا ما بریم عربی یاد بگیریم هر چند نمره هام هم خوبن تو عربی

الان کسی هم هست که عربی رو دوست داشته باشه ؟ :-&

خو من که تا آخر عمرم نه قراره یه کشور عربی برم ، نه یه کتاب عربی که واسم کاربرد داشته باشه رو بخونم چه لزومی داره عربی یاد بگیرم ؟ 8-|

به نقل از JB :
الان کسی هم هست که عربی رو دوست داشته باشه ؟ :-&

خو من که تا آخر عمرم نه قراره یه کشور عربی برم ، نه یه کتاب عربی که واسم کاربرد داشته باشه رو بخونم چه لزومی داره عربی یاد بگیرم ؟ 8-|
آره یکیش خود من!
اینجا بخاطر اینکه همه ی بچه ها ریاضی و تجربین(یا میخوان برن) کسی عربی نمیخونه که بخواد باهاش آشنا بشه
و بهش علاقه ای پیدا کنه(غیر از 2-3 نفر )

برادران بحث نکنید!یه فکری بحال مشکل من بکنید تا دیوونه نشدم :((

کممممممممممممک نامردا! :(( :-w

اول بگو چرا از عربی متنفری؟

اصن الآن به نظرم هیـــــچ بنی بشری نیس که از عربی خوشش بیاد اما به قول یکی باز جای شکرش باقیه که پیغمبرمون تو چین نازل نشد وگرنه... :-s
من که مشکل خاصی با عربی ندارم قواعدش هم میشه یاد گرفت مشکل من کلماتشه...

به نقل از Ayatay :
اصن الآن به نظرم هیـــــچ بنی بشری نیس که از عربی خوشش بیاد اما به قول یکی باز جای شکرش باقیه که پیغمبرمون تو چین نازل نشد وگرنه... :-s
من که مشکل خاصی با عربی ندارم قواعدش هم میشه یاد گرفت مشکل من کلماتشه...
کی گفته من ازش لذت می برم

به نقل از $Mohammad# :
کی گفته من ازش لذت می برم
خب شاید بهتر بود میگفتم اکثرا از عربی خوششون نمیاد آخه حتی دبیر عربی ماهم میگه عربی درس خشکیه من از هرکی شنیدم گفته درس خشکیه...خب البته استثناها همیشه هستن خب شما هم جزو استثناها هستید لابد!

1. عربی درسی نیست که بخوای از وسط شروع کنی. اگه تو عربی سالهای قبل مشکل داری حتماً رفعش کن
2. یکی از مهمترین کارا اینه که گوش بدی سر کلاس. اگه حواست سر کلاس جمع باشه بشدت موثره
3. آرامش خودتو حفظ کن. اعتماد بنفس داشته باش وگرنه خراب میکنی
4.از روی متن درست خوندن خیلی مهم هست باید روش کار کنی
5.لازم نیست حتما معلم بگه اینو تحلیل صرفی و اعراب کن!
6. هر چقدر هم که تنفر داری موقعی که داری میخونی یا درس گوش میدی نفرتتو بذار کنار و الّا بعیده که بفهمی
درسو

Back
بالا