منابع المپیاد فیزیک

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام ..
من تازه میخوام شروع کنم المپیاد فیزیک رو بخونم ..
مشکلی نداره که هالیدی رو نخونم و از کلنپر شروع کنم؟

• لایک
امتیازات: Mo. E
سلام ..
کاملا مشکل داره
الان شما نهم هستی و باید از ریاضیات شروع کنی بخونی
هالیدی انچنان چیز ساده ای هم نیست واقعا. وقتی میخوای تازه شروع کنی بخونی کلی به مشکل میخوری اولش چون سطح متفاوت نسبت به مدرسه داره و نوع پیش رفتنش هم متفاوته.
توماس ج1 رو شروع کن بخون کنارشم 3فصل اول هالیدی رو بخون شرایط دستت بیاد. بدون انتگرال و مشتق هیچی نمیفهمی.
در مورد مسایل هم, بیشتر سعی کن تحلیل کنی تا اینکه زیاد حل کنی. سه ستاره هاش مهمن واسشون وقت بزار.
ضمنا ممکنه مطالب واست سخت باشن ولی یادت باشه مثل من سرخورده نشی.

آخرین ویرایش:
کاملا مشکل داره
الان شما نهم هستی و باید از ریاضیات شروع کنی بخونی
هالیدی انچنان چیز ساده ای هم نیست واقعا. وقتی میخوای تازه شروع کنی بخونی کلی به مشکل میخوری اولش چون سطح متفاوت نسبت به مدرسه داره و نوع پیش رفتنش هم متفاوته.
توماس ج1 رو شروع کن بخون کنارشم 3فصل اول هالیدی رو بخون شرایط دستت بیاد. بدون انتگرال و مشتق هیچی نمیفهمی.
در مورد مسایل هم, بیشتر سعی کن تحلیل کنی تا اینکه زیاد حل کنی. سه ستاره هاش مهمن واسشون وقت بزار.
ضمنا ممکنه مطالب واست سخت باشن ولی یادت باشه مثل من سرخورده نشی.

من دهم هستم

• لایک
امتیازات: Mo. E
اصلا وقت نداری!
اگه نتیجه میخوای باید فقط مسایل 3ستاره رو حل کنی و درسنامه رو با دقت زیاد بخونی از مسایل دو ستاره هم حل کن نیاز بود.
پرسش ها و خودازمایی ها هم مهمن

اگه دهمی وقتت واقعا محدوده و باید ازش بهترین استفاده رو بکنی

سلام ..

به نظر من زده میشی خوندن کلپنر چیز واجبی نیس ولی هالیدی مخصوصا تو مکانیکوبه اندازه ی کافی جامعه و مناسبه
اگه علاقه به نسبتا گروهی خوندن داری بیا پ.خ ( پیام خصوصی ) منم دهمم دارم می خونم با هم بخونیم

بچه ها
غلتش
تعادل و گشسانی
و گرانش
چقدر برا مرحله ۱ مهمه؟
میشه ایگنورش کرد فعلا؟

یه پیشنهاد
به جای اینکه وقتتون رو بزارید رو ۱۲ فصل الکترومغناطیس و ۳ (تو بعضی ورژن ها بیشتر) فصل ترمو
کتاب های الفبای الکترومغناطیس (۲جلد) و الفبای ترمودینامیک که هر دو برا دانش پژوهان جواند رو بخونید
سپس
به سراغ هالیدی رفته و فقط روزنامه وار بخونیدش و سریع برید سراغ سوال هاش

کدوم کتاب؟
( برا المپیاد فیزیک می خونی؟)
نه یه سوال سر کلاس پرسیدم معلم ارجاعم داد به کتاب فرانک بلت جلد2 هالیدی و اوهانیون(:))همینه انشالا تلفظش)
بعد الان سرچ میکنم چند تا جلده نمیدونم کدومو باید بخونم
گفت بلت از همه بهتر توضیح داده.:-"

نه یه سوال سر کلاس پرسیدم معلم ارجاعم داد به کتاب فرانک بلت جلد2 هالیدی و اوهانیون(:))همینه انشالا تلفظش)
بعد الان سرچ میکنم چند تا جلده نمیدونم کدومو باید بخونم
تو ورژن های مختلف فرق داره
ولی خوب من اوهیانیان رو نمیدونم
ولی گمونم فیزیک پایه جلد دوش الکتریسیته ست
...
برا چه مبحثی ارجاعت داده بهت بگم شاید تونستی از رو هالیدی بخونیش
چون هر دوتا منبعی که گفتی یکم نامفهوم ان و سطحشون خوب نیس

سلام به همگی :)
یه سوال داشتم ، یه سایت خوب معرفی میکنین برای خرید منابع المپ فیزیک ؟ یه سایتی که قابل اعتماد باشه لطفا :)

سلام به همگی :)
یه سوال داشتم ، یه سایت خوب معرفی میکنین برای خرید منابع المپ فیزیک ؟ یه سایتی که قابل اعتماد باشه لطفا :)
Irysc
Iranpho
جفتشون معتبرن
البته منابعی که ایرانفو معرفی کرده بهتره
خیلیاشم چون کتابای دانشگان میتوتی دانلود کنی از جاهایی مثل زدلایبرری
اگر بازم کمک لازم داشتی حتما بپرس

Irysc
Iranpho
جفتشون معتبرن
البته منابعی که ایرانفو معرفی کرده بهتره
خیلیاشم چون کتابای دانشگان میتوتی دانلود کنی از جاهایی مثل زدلایبرری
اگر بازم کمک لازم داشتی حتما بپرس
خیلی ممنونم از راهنماییتون :x :BlueHeart

من تعداد زیادی جزوه از کلاسای دو سال اخیرم دارم. داشتم فکر میکردم یه جا بذارمشون که ملت استفاده کنن. هر چند نمیدونم چقدر به درد میخورن.

مباحثشون شامل مکانیک مقدماتی، الکترومغناطیس مقدماتی، مکانیک پیشرفته، اختلال در مکانیک، الکترواستاتیک پیشرفته، نسبیت خاص و ...

یه مشکلی که دارن اینه که شبیه طومار هستن، یه نمونه شو میذارم اینجا، اگر به نظرتون مفید بود سعی میکنم به مرور بذارم همشو.

تعادل و نوسان جلسه اول

https://pimosbat.ir/المپیاد-فیزیک/
اینجا حرفای خوبی راجع به کلا منابع تو المپیاد فیزیک زده. پیشنهاد میکنم اگه میخواین المپیاد فیزیک شرکت کنید حتما اینو بخونید. اساتید باتجربه نوشتنش...

من تعداد زیادی جزوه از کلاسای دو سال اخیرم دارم. داشتم فکر میکردم یه جا بذارمشون که ملت استفاده کنن. هر چند نمیدونم چقدر به درد میخورن.

مباحثشون شامل مکانیک مقدماتی، الکترومغناطیس مقدماتی، مکانیک پیشرفته، اختلال در مکانیک، الکترواستاتیک پیشرفته، نسبیت خاص و ...

یه مشکلی که دارن اینه که شبیه طومار هستن، یه نمونه شو میذارم اینجا، اگر به نظرتون مفید بود سعی میکنم به مرور بذارم همشو.

تعادل و نوسان جلسه اول
ببخشید این فایلش دردسترس نیست مثلاینکه، میشه اگه مقدوره دوباره قرار بدید لطفا؟

سلام ببخشید من هفتم هستم دوست دارم از الان شروع کنم برای خوندن برای المپیاد چه مطالبی رو پیشنهاد می کنید؟

Back
بالا