منابع المپیاد فیزیک

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام ببخشید من هفتم هستم دوست دارم از الان شروع کنم برای خوندن برای المپیاد چه مطالبی رو پیشنهاد می کنید؟

الان از زندگی لذت ببری بهتره. برای المپیاد دهم و یازدهم کافی هستن. گذاشتن پنج سال از زندگی آدم واسه یه مسابقه (هر چقدر هم که هیجان انگیز باشه) به نظرم زیادیه. و حقیقتش این زمان اضافه تاثیر چندانی تو قبولی نداره اگه سال دهم و یازدهم به مقدار لازم براش وقت بذاری.

الان از زندگی لذت ببری بهتره. برای المپیاد دهم و یازدهم کافی هستن. گذاشتن پنج سال از زندگی آدم واسه یه مسابقه (هر چقدر هم که هیجان انگیز باشه) به نظرم زیادیه. و حقیقتش این زمان اضافه تاثیر چندانی تو قبولی نداره اگه سال دهم و یازدهم به مقدار لازم براش وقت بذاری.
واقعا ممنونم احساس می کردم عقب موندم 😂

سلام
بهترین منبعی که برای یه نهمی که جلد اول(مکانیک) فیزیک مهفومی رو به علاوه مقداری از مکانیک دبیرستان رو خونده پیشنهاد میکنید ، چیه؟

سلام
بهترین منبعی که برای یه نهمی که جلد اول(مکانیک) فیزیک مهفومی رو به علاوه مقداری از مکانیک دبیرستان رو خونده پیشنهاد میکنید ، چیه؟
فیزیک پایه بلت

سلام
من نمی‌خوام برای المپیاد بخونم و صرفا برای اطلاعات بیشتر و مفهومی‌تر و کلا عمیق‌تر از کتابای مدرسه می‌خوام فیزیکو بخونم.
و فعلا می‌خوام الکترومغناطیس رو بخونم؛ نظرتون راجع به کتاب الفبای الکترومغناطیس نشر دانش‌پژوهان جوان چیه؟
و این‌که به‌نظرتون هالیدی رو تهیه کنم؟ بهترین انتشارات برای خرید هالیدی کدومه؟
فیزیک پایه ج.بلت چطوره:)؟

سلام
من نمی‌خوام برای المپیاد بخونم و صرفا برای اطلاعات بیشتر و مفهومی‌تر و کلا عمیق‌تر از کتابای مدرسه می‌خوام فیزیکو بخونم.
و فعلا می‌خوام الکترومغناطیس رو بخونم؛ نظرتون راجع به کتاب الفبای الکترومغناطیس نشر دانش‌پژوهان جوان چیه؟

سلام

هالیدی پیش نیاز ریاضی زیادی میخواد.

الفبا هم تعریفی نداره.

فیزیک پایه معقول تره نسبت به بقیه‌ی اینا.

سلام

هالیدی پیش نیاز ریاضی زیادی میخواد.

الفبا هم تعریفی نداره.

فیزیک پایه معقول تره نسبت به بقیه‌ی اینا.
خیلی ممنونم؛
کتاب مناسب‌ دیگه‌ای می‌شناسید که بهتر از اینایی باشه که گفتم؟

خیلی ممنونم؛
کتاب مناسب‌ دیگه‌ای می‌شناسید که بهتر از اینایی باشه که گفتم؟
فیزیک پایه کتاب خوبیه، منبع مناسب تری برای مقصود شما نمیشناسم.

خب این خیلی خوبه اما بنظرم با خود وزارتی برو جلو چون ممکنه بعضی جاها وزارتی با کتابای دانشگاهی فرق داشته باشن. مثلا توی ترمودینامیک، کتاب هالیدی،Wپریم رو کار محیط روی دستگاه تعریف کرده در صورتی که کتاب وزارتی و کنکور عینا برعکس اینو گفتن ینی W رو کار محیط روی دستگاه لحاظ کردن که یه همچین چیزایی میتونه یخورده گیج بکنه آدمو ولی اگه از من میشنوی، حسابان و ریاضیاتتو جلو جلو بخون و زودتر مشتق یاد بگیر که خیلی راحتی
سلام

خب این خیلی خوبه اما بنظرم با خود وزارتی برو جلو چون ممکنه بعضی جاها وزارتی با کتابای دانشگاهی فرق داشته باشن. مثلا توی ترمودینامیک، کتاب هالیدی،Wپریم رو کار محیط روی دستگاه تعریف کرده در صورتی که کتاب وزارتی و کنکور عینا برعکس اینو گفتن ینی W رو کار محیط روی دستگاه لحاظ کردن که یه همچین چیزایی میتونه یخورده گیج بکنه آدمو ولی اگه از من میشنوی، حسابان و ریاضیاتتو جلو جلو بخون و زودتر مشتق یاد بگیر که خیلی راحتی
ممنون؛ ولی توضیحات کتاب درسی اصلا کافی نیست.

سلام
سلام. اول برای درک فیزیکی خوب باید درک ریاضی خوبی داشته باشی چون ریاضی یکی از بهترین ابزار فیزیک دون هاست.
برای شروع هم الکترومغناطیس مناسب نیست. مکانیک از نظر فلسفی پایه ای تر و بنیادی تره. به خاطر همین همه جا با مکانیک شروع میکنن.

منابع ما تو الکترومغناطیس به این ترتیبه ( از هالیدی به بعد)
هالیدی-راشد محصل(من نخوندم)- گریفیث،میلفورد،نایفه-جکسون و سطوح بالاتر که توی المپیاد به کار نمیاد معمولا.

در ضمن برای خوندن گریفیث به بعد باید حساب دیفرانسیل برداری بلد باشی.
برای خوندن هالیدی هم در حد انتگرال گیری های ساده و مشتق گیری های معمولی کارت رو راه میندازه.

برای ریاضی هم اگر خواستی بخونی من توماس خوندم و حقیقتا خیلی کامل و خوب بود. (کتابیه که دید مهندسی داره و ریاضی خالص نیست).

و در آخر اینو هم بگم که لازم نیست حتما مرجع بخونی! هزار تا کتاب غیر مرجع فیزیکی نوشته شده که خیلی خفن هستن و علاقت به فیزیک رو بیشتر میکنن.

مثلا " معماهایی برای رازگشایی از عالم" از کامران وفا.
( وفا اومده به وسیله معما به دانشجو های سال اولیش فیزیک یاد داده )

سلام. اول برای درک فیزیکی خوب باید درک ریاضی خوبی داشته باشی چون ریاضی یکی از بهترین ابزار فیزیک دون هاست.
برای شروع هم الکترومغناطیس مناسب نیست. مکانیک از نظر فلسفی پایه ای تر و بنیادی تره. به خاطر همین همه جا با مکانیک شروع میکنن.

منابع ما تو الکترومغناطیس به این ترتیبه ( از هالیدی به بعد)
هالیدی-راشد محصل(من نخوندم)- گریفیث،میلفورد،نایفه-جکسون و سطوح بالاتر که توی المپیاد به کار نمیاد معمولا.

در ضمن برای خوندن گریفیث به بعد باید حساب دیفرانسیل برداری بلد باشی.
برای خوندن هالیدی هم در حد انتگرال گیری های ساده و مشتق گیری های معمولی کارت رو راه میندازه.

برای ریاضی هم اگر خواستی بخونی من توماس خوندم و حقیقتا خیلی کامل و خوب بود. (کتابیه که دید مهندسی داره و ریاضی خالص نیست).

و در آخر اینو هم بگم که لازم نیست حتما مرجع بخونی! هزار تا کتاب غیر مرجع فیزیکی نوشته شده که خیلی خفن هستن و علاقت به فیزیک رو بیشتر میکنن.

مثلا " معماهایی برای رازگشایی از عالم" از کامران وفا.
( وفا اومده به وسیله معما به دانشجو های سال اولیش فیزیک یاد داده )
برای امتحان میخواستم الکترومغناطیس رو بخونم بخاطر همین از اون شروع کردم.
جلد ۳ (الکترومغناطیس) فیزیک پایه بلت رو گرفتم و کاملا متفاوت با تصورم بود؛ برای مباحث دیگه احتمالا همون هالیدی رو بگیرم.
خیلی ممنونم.

سلام
برای المپیاد فیزیک پایه ترین منبع ریاضی چیه برای مکانیک

برای المپیاد فیزیک از کتاب هالیدی الکترومغناطیس
مکانیک کلپنر
گریفیث
فولز
ماریون
چقدرشو باید بخونم؟

هالیدی الکترومغناطیس
همه رو به جز امواج الکترومغناطیسی و مدار های RLC, البته اینارم بخونی بد نیست.

مکانیک کلپنر
تا سر جسم صلب.

حداقل تا آخر فصل ۳

هیچی، وقتی تو حل مسئله بهتر شدی، فقط مسئله هاشونو حل کن (اونم نه همه شون)

• لایک
امتیازات: ROSEE
تکانه زاویه ای و مباحث ژیروسکوپ و ... هم جزو جسم صلب هستن

کلپنر نشر فاطمی یه فصل 7 داره تکانه زاویه ای و دوران محور ثابت اونو بخون
فصل 8 ش حرکت جسم صلبه که نیازی نیست بخونی

• لایک
امتیازات: ROSEE

فرض کردم وقتی کلپنر رو میخونی قبلش هالیدی مکانیک رو خوندی. برای تکانه‌ی زاویه‌ای هالیدی کافیه. ژیروسکوپم مهم نیست. من اصلا خودم نمیدونم چیه.

Back
بالا