• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ترس از مرگ

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ibtkm
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

از مرگ می ترسید؟

• رای‌دهندگان
    94
پاسخ : ترس از مرگ

من که خیلی میترسم....
وقتی حالم بده دوست دارم بمیرم...برام مهم نیست برم جهنم یا بهشت فقط میخوام بمیرم..... :((
ولی اگه بخوام دروغ نگم یک جورایی به این دنیا وابستم...از این هم ناراحت نیستم... :P

گاهی وقتا حس میکنم اگه همون لحظه بمیرم اصلن ناراحت نمیشم!........................................................یعنی حس بدبختیم به ترس غلبه میکنه...

این حس که ادم دریه لحظه دوست داره بمیره مثله زمانیه که ادم عصبانی میشه و دست به یه کار اشتباهی میزنه اینجا هم یه ارزوی اشتباه و در تناقض با خواسته ها و ارزش های واقعیش براش بوجود میاد که اینم مثه اعصبانیت با اروم شدن جو از بین میره.

انسان ها اینکه از مرگ میترسن یا نمیترسن رو فقط شعار میدن
مرگ یه زمونی به سراغ آدم میاد که فرصتی برای ترس نداره و فقط اعمالشه که در انتظارشه
در واقع انسان از مرگ نمیترسه از محاکمه و اعمال بعد اونه که میترسه و چون اون اعمال به اعمال گذشته ربط داشته
پس در واقع از گذشته خودش میترسه ( چی شد؟؟؟) ;D

اتفاقا خیلی از اونایی که دنیای بعدم قبول ندارن میترسن. اصولا چیزی که انسان تجربه نکرده باشه سخته کسی نمیتونه تصوری داشته واسه همین میترسه.

• لایک
امتیازات: Sajal

راستی انسان نمیتونه با مردن موقت اون دنیا رو تجربه کنه؟؟؟
مثلا مثل فیلم خواب لیلا
اما یه مستند بود من دیدم یارو مرده بود رفته بود اون دنیا و برگشته بود تعریف میکرد حالا راست و دروغش با خودش. ^-^

به نقل از Mohammadreza128 :
فکر نمیکنم کسی باشه که نترسه خب چون تجربه اول هرچیزی که یادت نباشه(شاید تناسخ!!) برای انسان ترس داره ادم میدونه دیگه نمیتونه به عنوان همون انسان برگرده چون تجربه ثابت کرده و این سخت و واهمه انگیزه.

ببین
برای مردن ترسی وجود نداره
اگه تو نخوای بمیری، قطعا از مردن می ترسی
ولی اگه بخوای بمیری و این مسئله اصلا هم هیجانی و لحظه ای نیست.منظورم اینه در همه لحظات ، مرگو به زندگی ترجیح میدی، قطعا هیچ ترسی از مردن نخواهی داشت

به نقل از Mohammadreza128 :
این حس که ادم دریه لحظه دوست داره بمیره مثله زمانیه که ادم عصبانی میشه و دست به یه کار اشتباهی میزنه اینجا هم یه ارزوی اشتباه و در تناقض با خواسته ها و ارزش های واقعیش براش بوجود میاد که اینم مثه اعصبانیت با اروم شدن جو از بین میره.
ا
خب این پستم جواب اینو دادم بله موقع عصبانیم ادم امکان داره دست بکاری بزنه این هم لحظه ایه یعنی میخوام بگم هیچوقت برای کسی حس دایمی نمونه مگر حس پوچی.

من نمیدونم چرا،ولی از مرگ خیلی نمیترسم!بیشتر یه جور حس کنجکاوی دارم!دوست دارم بدونم این چیزی که خیلیا ازش میترسن،چیه!بعلاوه،تجربه ی یه دنیای جدید میتونه جالب باشه...اگر هم دنیای بعدی در کار نبود،در نهایت از بین رفتم دیگه!شدم جزئی از طبیعت!شاید اینطوری فایده ام بیشتر باشه! ;D

راستش من میترسم ! ;D
یه بار دوم ابتدایی بودم مرگ از بغل گوشم رد شد !
خیلی بد بوووووووووود !
کاش حداقل همون موقع که هیچ گناهی نداشتم میمردم :((

Back
بالا