به نقل از zahra-E :من هنوز جوونم و1001آرزودارم اونایی ک میگن ماازمرگ نمیترسیم شعارمیدن یاواقعا نمیترسن؟؟؟
به نقل از شقایــق.س :قطعا مرگ وحشتناکِ...نه صرفا به خاطر ترک دنیا(که این بحثش کلاً جداس)،بلکه چون واسه ی آدم یه چیز جدیده که فقط یه بار میتونه تجربش کنه و سخت و جبران ناپذیرم هس قطعا این ترس بوجود میاد...
چجوری امتحان کنی؟ :-sبه نقل از نسترنّگار :حتی چند بار به روشهای مختلف میخواستم امتحان کنم.
به نقل از مــُـنـــا :چجوری امتحان کنی؟ :-s
به نقل از Marksman :نه ، من جدی نمی ترسم .
شاید به خاطر بیماریم و این که احتمال مرگم تا دو سال دیگه از زنده بودنم بیشتر هست نمی ترسم .
افسوس ک راه های خودکشی هر چیزی هستند الا جالب...زیاد هستند امابه نقل از نسترنّگار :بهش که فکر کنین راه های خیلی زیاد و جالبی برای خودکشی هست
ببخشید اگر فک میکنین فضولیه جواب ندین ولی بیماریتون چیه؟
موافقمبه نقل از پوریا.ع :افسوس ک راه های خودکشی هر چیزی هستند الا جالب...زیاد هستند اما
ی سوال خب...الان بیماری ایشون رو توی پ.خ بپرس خب![]()
به نقل از ســــــهیل :موافقم
تازه هرکدومشون هم یه مشکلی دارن
اصلا فلسفه ی خودکشی اینه ک تو نسبت ب دنیا و زندگی بی تفاوت میشی...نمیخوایش...اونوقت تو میگی اول عشق و حالتو تو جوونی میکنی تهش میگی اه چ حال ب هم زن بود زندگیم؟به نقل از نسترنّگار :اگه خودکشی گناه نبود، به شخصه (وقتی پیر شدم!) از بالای یه کوه بلند یا یه جای جالب میپریدم پایین خودمو میکشتم! خیلی هم خوب!
مرگ کجاش ترس داره آخه؟ :P