• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چگونه انقلاب می‌شود؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : چگونه انقلاب می‌شود؟

به نقل از NADIMATRIX :
وقتی جوابی برای حرف هایت پیدا نمیکنند یا تو را به تمسخر میگیرند یا به دروغ گویی متحم میکنند
شریعتی میگه اینو

خوب شاه نخست وزیر رو منصوب میکرد و هر وقت دلش میخواست عزلش میکرد.

فک نمیکنم الیزابت فقط یه نماد باشه !!! الان فرماندار کانادا , اسکاتلند و استرالیا از طرف ملکه انگلیس مشخص میشه

عزیز من چرا درباره چیزی که ازش خبر نداری حرف میزنی ؟
قذافی با یه کودتا و با سرنگونی شاه لیبی به قدرت رسید . فرق کودتا با انقلاب رو بفهم و خودش رو نخست وزیر یا رییس جمهور لیبی معرفی کرد
به این میگن دیکتاتوری

من تا آخر سر حرفم ایستادم چون دارم از رو منطق و مدرک صحبت میکنم . برعکس تو که فقط رو تعصبت داری حرف میزنی

در ضمن من نه با تو و نه با هیچ کس دیگه ای مشکلی ندارم
هه ملکه الیزابت سن ماموت داره چی میفهمه که بخواد انتخاب کنه؟!

فقط میاد امضا میکنه!

بعدشم نخست وزیر باید توسط مجلس تایید میشد

هیمن طوری کشک که نبوده!!

من کاملا حرفایی که میزنم رو مطمئنم!

به هر حال خودشو رهبر کشورش معرفی میکنه قذافی! و عین یه رهبر تمام قوات زیر دستشن!

بنده کاملا هم خبر دارم از چیزی که حرف میزنم!

هیچ وقت هم چیزی نمیگم که ازش چیزی ندونم

بعله کاملا مشخصه که مشکلی نداری!

گفتم که من دیگه با تو بحثی ندارم!

تمومش کن!

تاپیک کلا از موضوعش منحرف شده، بحث سیاسی هم می کنید توش!

تمومش کنید، یا قفل می شه

به نقل از پارسا :
تاپیک کلا از موضوعش منحرف شده، بحث سیاسی هم می کنید توش!

تمومش کنید، یا قفل می شه
پارسا جان کلا چگونه انقلاب می شود؟ کلش یه بحث سیاسیه!

اگه نشه توش بحث سیاسی کرد بهتره قفلش کنی!

البته قبول دارم از بحث منحرف شده

به نقل از lof :

اگه نشه توش بحث سیاسی کرد بهتره قفلش کنی!

البته قبول دارم از بحث منحرف شده
فک کنم اگه به کشور یا شخص خاصی اشاره نشه مشکلی نداشته باشه و نیاز نباشه که بسته بشه.

به نقل از lof :
ریشه های انقلاب در جامعست، اهرم های انقلاب اجتماعیه، بزرگترین قشری که انقلاب می کنه یک قشر اجتماعی به نام عامه مردم هست! منتهی بعد از انقلاب گروه پیروز یک تشکیلات سیاسی راه اندازی می کنه و سیاسی میشه، جایی که مردم میرن کنار
اگه هم منظورت سیاست های گروه انقلاب کننده هست که این سیاست ها غالبا اجتماعی و اقتصادی هستن و بعضی چیزای سیاسی هم ممکنه بهشون اضافه بشه، اما اصلش همونه
;D

من پیشنهاد میکنم تاپیک رو به انجمن سیاست منتقل کنین

به نقل از lof :
هه ملکه الیزابت سن ماموت داره چی میفهمه که بخواد انتخاب کنه؟!

فقط میاد امضا میکنه!

بعدشم نخست وزیر باید توسط مجلس تایید میشد

هیمن طوری کشک که نبوده!!

من کاملا حرفایی که میزنم رو مطمئنم!

به هر حال خودشو رهبر کشورش معرفی میکنه قذافی! و عین یه رهبر تمام قوات زیر دستشن!

بنده کاملا هم خبر دارم از چیزی که حرف میزنم!

هیچ وقت هم چیزی نمیگم که ازش چیزی ندونم

بعله کاملا مشخصه که مشکلی نداری!

گفتم که من دیگه با تو بحثی ندارم!

تمومش کن!

ناصر الدین شاه هم سن ماموت داشت و یکی از رکورد دارای مدت زمان سلطنت تو دنیاست . این چیزا دلیل نمیشه !

اول میگی الیزابت نماده بعد که من نقضش میکنم میگی فقط امضا میکنه . معلوم نیست بعد از این چطوری حرفت رو تغییر میدی
الیزابت سیاست داخلی و خارجی انگلیس رو تعیین میکنه
حالا هی بیا از سر لج بازی سیستم موروثی پادشاهی رو با رهبری مقایسه کن

درباره قذافی با دلیل تو پست قبل گفتم که حرفت اشتباهه . لازم باشه بازم میگم

کاملا مشخصه از چیزی که حرف میزنی مطمئنی

فک کنم اگه تو نمیخای بحث رو ادامه بدی خودت باید تمومش کنی و دیگه از من نقل قول نکنی . نه برعکس !!!

اول بگم شرمنده ی موسس تاپیک که با پست اول من ( که اصلا هدفش بررسی انقلاب ایران نبود) تاپیک منحرف شد هستیم!!
بیخیال بحث من میگم حرفهای اوشون رو حفظم بگید نه!!! :دی
فقط یک نکته باید بگم که اختیار ارتش تا قبل از اتفاقاتی که برای بنی صدر افتاد در قانون اساسی کاملا در دست رئیس جمهور بود و در چند ماه اول جنگ هم فرماندهی کاملا در دست بنی صدر بود! که بعد از اون قضایا بطور موقت به امام سپرده شد و در اصلاح قانون اساسی که بعدش اتفاق افتاد کاملا به رهبر واگذار شد!! و در قضایای کردستان هم اگر امام اجازه میداد و سریع سپاه پاسداران رو به اونجا اعزام نمیکرد خود بنی صدر و ارتش کارش رو بلد بود!!!

تکرار مکررات :

بنی صدر در اوایل جنگ و انقلاب فرمانده ارتش بود ولـــــــــی با اعلام استقلال کردستان و خوزستان موافق بود !!!
پس اگر رهبر نبود الان این دو منطقه از ایران جدا شده بود چون شخص اول کشور با این مسئله مخالفتی نداشت

تمام این صحبتا برای اینه که اهمیت رهبر واسه یه انقلاب اونم انقلابی که همه دشمنش هستن مشخص بشه

خدایی راست میگه !ملکه انگلیس که الان فقط یه ژسته !البته زور هم داره... فقط میخوره میخوابه و 4جارو امضا میکنه !یک سری هم برای همین راضین اصلا و تازه با کلی ذوق تو مراسم ازدواج سلطنتی هم شرکت میکنن!چون کاری به کار کسی نداره.1 نماده.
البته این هم باید بگیم که جدیدا اینطور شده و قدرت اینا کم شده و تبدیل شدن به 1 دکور ! شاه همچین هم قدرتش کم نبود...
البته به پای این یکی نمیرسه... این الان 1 رئیس جمهور رای بیاره میتونه بزنه زیرش... یا بگه این آدم نظم حکومت رو به هم میزنه بکشیدش،میتونه ! عملا بقیه کشکن... حرف آخر حرف ایشونه.
[/quote]
به نقل از lof :
ببین شاه چی کاره بود؟! جز امضای تصویب یه قاونو یا شرکت در مراسم مختلف؟
این نخست وزیره که بیشتر کارا دستشه!
الان فک میکنی ملکه الیزابت چی کارس؟! هیچ کاره!
فقط نمادیه برای یه کشور سلطنتی
پادشاه تایلند چه کار میکنه جز فرستدن پیام تبریک واسهمردمش و تشکر از اونا؟!!
همه ی کارا دست نخست وزیره
این رهبره که میشه قذافی میشه دیکتاتور!
رهبره که خودشو تو هر کاری دخالت میده و تمام قوات زیر دستشن!

خب الان من خیلی خوشحالم که مثل همیشه داریم در مورد موضوع تاپیک بحث میکنیم و همه چی آرومه و ...
(واقعا زدن یه تاپیک جدید اینقدر سخته که باید اشک بقیه رو در بیارید؟!تو یه تاپیک 4صفحه ای 3 صفحش چرنده!بسه دیگه)

اینکه چی باعث میشه انقلاب اتفاق بیفته سوالیه که خیلیها خواستن بهش جواب بدن-از افلاطون تا خواجه نصیر/مارکس -لنین و...

من نظریه ی افلاطون رو بیشتر از همه پسندیدم
جالبه که کاملا برخلاف مارکسیستها ، افلاطون برای حکومتها سیر نزولی در نظر گرفته!
نکته دیگه اینکه دموکراسی از نظر افلاطون جز بدترین نوع حکومتهاست!(از آخر دومه!)

Back
بالا