Marziyeh.banoo
کاربر حرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- -
- دانشگاه
- دانشگاه شیراز
- رشته دانشگاه
- مهندسی مواد و متالورژی
پاسخ : فرق ما با دانش آموزاي ديگه چقدره؟
دوست عزیز بزار ی چیزی بگم ب سوالم جواب بده
احتمال موفقیت کدوم یکی از اینا بیشتره؟
دانش آموزی که در ی مدرسه ای که بدون امکاناته داره درس میخونه موفقتره یا دانش آموزی که با بهترین امکانات داره درس میخونه؟
فرض کن ضریب هوشی و پشتکار و همه چیز این دو تا یکی باشه
به نقل از پَژال :دوست گلم :) باور کن تمام اینا بهانه هستن ... اگه این بهانه هارو بذاریم کنار میتونیم به اصل سمپادی بودن برسیم ... منم خیلی شده که بگم: اره فلان چیز کم بود که من نتونستم! ولی میدونی چیه اعتراف میکنم که کم کاری از خودم بوده ... حیف که زودتر نفهمیدم! ولی الان فهمیدم که نباید منتظر این وایسم که بقیه یه کاری واسم انجام بدن ... اگه بخوای و تمام تلاشت رو بکنی، بعضی از اون دیگران هم (که گاها حتی نمیدونی کی هستن و از کجا اومدن) میان و کمکت میکنن!
درضمن اون کسی که تو چادر درس میخونه و میاد میشه یکی از متخصصان بزرگ جامعه توی کشور های دیگه، آیا واقعا فکر میکنی اون شخص حتی از حداقل امکاناتی که شما میگی نداری بهره مند بوده؟
میشه ... یکم سخت تر! یکم اسون تر! ما همه غرق شدیم تو این دنیا! میدونم! نمیدونم تقصیر کیه! نمیتونم بگم تقصیر خودمون نیست! ولی واقعیت همینه! ما غرقیم! ولی گاهی هم میایم روی آب تا یه نفسی تازه کنیم! میدونی مطمئنا نمیتونیم تمام مدت غرق باشیم! یه وقتایی هستن که هرچند هم که کم و ناچیز باشن! اما اون انقلاب رو در درون تو زنده میکنن! اون انقلابی که همیشه در درونت هست و تورو به سوال اصلی زندگیت مربوط میکنه! (بد برداشت نکنین یه وقتی!)
دوست عزیز بزار ی چیزی بگم ب سوالم جواب بده
احتمال موفقیت کدوم یکی از اینا بیشتره؟
دانش آموزی که در ی مدرسه ای که بدون امکاناته داره درس میخونه موفقتره یا دانش آموزی که با بهترین امکانات داره درس میخونه؟
فرض کن ضریب هوشی و پشتکار و همه چیز این دو تا یکی باشه