• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

فرق ما با دانش آموزاي ديگه چقدره؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع pooria
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : فرق ما با دانش آموزاي ديگه چقدره؟

به نقل از پَژال :
دوست گلم :) باور کن تمام اینا بهانه هستن ... اگه این بهانه هارو بذاریم کنار میتونیم به اصل سمپادی بودن برسیم ... منم خیلی شده که بگم: اره فلان چیز کم بود که من نتونستم! ولی میدونی چیه اعتراف میکنم که کم کاری از خودم بوده ... حیف که زودتر نفهمیدم! ولی الان فهمیدم که نباید منتظر این وایسم که بقیه یه کاری واسم انجام بدن ... اگه بخوای و تمام تلاشت رو بکنی، بعضی از اون دیگران هم (که گاها حتی نمیدونی کی هستن و از کجا اومدن) میان و کمکت میکنن!
درضمن اون کسی که تو چادر درس میخونه و میاد میشه یکی از متخصصان بزرگ جامعه توی کشور های دیگه، آیا واقعا فکر میکنی اون شخص حتی از حداقل امکاناتی که شما میگی نداری بهره مند بوده؟
میشه ... یکم سخت تر! یکم اسون تر! ما همه غرق شدیم تو این دنیا! میدونم! نمیدونم تقصیر کیه! نمیتونم بگم تقصیر خودمون نیست! ولی واقعیت همینه! ما غرقیم! ولی گاهی هم میایم روی آب تا یه نفسی تازه کنیم! میدونی مطمئنا نمیتونیم تمام مدت غرق باشیم! یه وقتایی هستن که هرچند هم که کم و ناچیز باشن! اما اون انقلاب رو در درون تو زنده میکنن! اون انقلابی که همیشه در درونت هست و تورو به سوال اصلی زندگیت مربوط میکنه! (بد برداشت نکنین یه وقتی!)

دوست عزیز بزار ی چیزی بگم ب سوالم جواب بده

احتمال موفقیت کدوم یکی از اینا بیشتره؟

دانش آموزی که در ی مدرسه ای که بدون امکاناته داره درس میخونه موفقتره یا دانش آموزی که با بهترین امکانات داره درس میخونه؟

فرض کن ضریب هوشی و پشتکار و همه چیز این دو تا یکی باشه

هیچ فرقی نداریم...تازه حواس پرتیمونم بیشتره....گیرم که باهوش ترباشیم وقتی ازش استفاده نکنیم چه فایده؟؟؟؟!!!!!!

خب فکر میکنم تلاش و پشتکار ما خیلی بیشتره و البته حس میکنم با اینکه مابیشترسختی میکشیم اما روحیه ی خوبی داریم و البته دیدگاه هامون و عقایدمون سنجیده تره

به نقل از abjzb70 :
کی گفته سمپادیا با بقیه فرق دارن؟؟؟ :D :D :D :D
يني ميگي فرق نداريم؟؟؟؟

ب نظر من بچه ها تو سمپاد خیلی آزادی عمل نسبت به بقیه مدارس دارن + جوشم خیلی فرق میکنه!بچه هایی ک راهنمایی تو سمپاد نبودن یا با بچه های سایر مدارس در ارتباطن اینو خیلی خوب درک می کنن!

زنده باد سمپاااااااااااااااااااادیا! <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P

به نقل از khanoomi :
دوست عزیز بزار ی چیزی بگم ب سوالم جواب بده
احتمال موفقیت کدوم یکی از اینا بیشتره؟
دانش آموزی که در ی مدرسه ای که بدون امکاناته داره درس میخونه موفقتره یا دانش آموزی که با بهترین امکانات داره درس میخونه؟
فرض کن ضریب هوشی و پشتکار و همه چیز این دو تا یکی باشه
:) مرسی که نذاشتی بحث تموم شه ;)

نمیتونم بهت صددرصد جواب بدم! صرفا میتونم با این دید بهت بگم:
اگر با پشتکار هستن که پس امکانات نباید روشون تاثیر بذاره چون یه ادم با پشتکار در هر صورت کار خوردش رو انجام میده!
ضریب هوشی هم که به امکانات مربوط نیست! کسی که نمیفهمه حتی اگه بهترین هارو هم داشته باشه بازم نمیفهمه! وکسی که میفهمه با کمترین امکانات به بهترین ها میرسه (مگه انیشتین نبود؟ جنگ و امکانات؟!)
میمونه هدف و انگیزه که با توجه به این که گفتی یکی هستن (که البته هیچ دو ادمی یکی نیستن) هر کس برای رسیدن به هدفش میجنگه! اگر اون هدف واقعا هدفش باشه! شده تا آخر دنیا هم بره، میره! ولی برای رسیدن به هدفش تمام تلاشش رو میکنه و جا نمیزنه!

اگر همه چیز هاشون به قول تو یکی باشه! من هیچ تفاوتی نمیبینم! یا راهی پیدا کن و یا راهی بساز حتی اگه به این جمله معتقد هم نبودم جدیدا بهش ایمان اوردم!
"نشد" نداریم!

به نقل از پَژال :
:) مرسی که نذاشتی بحث تموم شه ;)

نمیتونم بهت صددرصد جواب بدم! صرفا میتونم با این دید بهت بگم:
اگر با پشتکار هستن که پس امکانات نباید روشون تاثیر بذاره چون یه ادم با پشتکار در هر صورت کار خوردش رو انجام میده!
ضریب هوشی هم که به امکانات مربوط نیست! کسی که نمیفهمه حتی اگه بهترین هارو هم داشته باشه بازم نمیفهمه! وکسی که میفهمه با کمترین امکانات به بهترین ها میرسه (مگه انیشتین نبود؟ جنگ و امکانات؟!)
میمونه هدف و انگیزه که با توجه به این که گفتی یکی هستن (که البته هیچ دو ادمی یکی نیستن) هر کس برای رسیدن به هدفش میجنگه! اگر اون هدف واقعا هدفش باشه! شده تا آخر دنیا هم بره، میره! ولی برای رسیدن به هدفش تمام تلاشش رو میکنه و جا نمیزنه!

اگر همه چیز هاشون به قول تو یکی باشه! من هیچ تفاوتی نمیبینم! یا راهی پیدا کن و یا راهی بساز حتی اگه به این جمله معتقد هم نبودم جدیدا بهش ایمان اوردم!
"نشد" نداریم!

حرف شما درست
بزار ی چیز دیگه بگم خب به نظر تو منی که ی سمپادی هستم از نظر امکانات باید با دختر خالم که تو ی مدرسه عادی درس میخونه یکی باشم؟

بالاخره ما مثلا تیزهوشای این کشوریم باید ی فرقی داشته باشیم

به نقل از khanoomi :
حرف شما درست
بزار ی چیز دیگه بگم خب به نظر تو منی که ی سمپادی هستم از نظر امکانات باید با دختر خالم که تو ی مدرسه عادی درس میخونه یکی باشم؟

آقا چه ربطی به امکانات داره...ما بچهامون تو کانکس روباتیک کار میکنن.دوم جهانیو دارنو تو مسابقات حلی روبوکاپ قهرمان شدن.درحالی که یه خورده از ما پایینتر حلی1 هست که روباتیکشون تقریبا 6برابر واسه ماس.ولی چی شد؟؟؟آزمایشگاه فیزیکمون 12متره.واسه حلی1 1/3 کل مدرسه ماس.ولی بچهای ما بودن که قهرمان PYPT شدن.امکانات سلام،انرژی اتمی،انرژی هسته ای 100 برابر مدارس تیزهوشانه.ولی چی شدن؟؟؟اگه بچهای تیزهوشان اون امکاناتو داشتن میلیونها برابر اونا بود بازدهشون.اونارو اگه امکانات مدرسه های ماهارو بهشون بدن هیچی نمیشن.ولی ما چی؟؟المپ،خوارزمی،شریف کاپ،ایران اپن و....همه ثابت میکنن فرق بچهای سمپادو با بچهای دیگه.همه چی امکانات نیس.اگه بود الآن سلامو انرژی اتمی بهترین مدارس ایران بودن.

به نقل از khanoomi :
حرف شما درست

دخترخاله ی من هم تو مدرسه ی "سلام" درس میخونه! (هم سنیم!)
میتونم بهت بگم امکانات اون بیشتر از منه! ولی افکارمون متفاوته! با اینکه مثل خواهریم برای همدیگه!... واقعا به امکانات ربطی نداره!
اگه تو سمپادی هستی بزرگترین فرقت با بقیه این نیست که امکانات بهتری باید بهت بدن! بزرگترین فرقت اینه که به تو گفتن تو میتونی و حالا این تویی که باید نشون بدی که میتونی!
فرق تو در درون خودت هست!
پ.ن: daimon قبول دارم حرفاتو که سلام و انرژی امکانات بیشتری دارن... ولی خیلی متناقض نوشتی! :دی

به نقل از پَژال :
دخترخاله ی من هم تو مدرسه ی "سلام" درس میخونه! (هم سنیم!)
میتونم بهت بگم امکانات اون بیشتر از منه! ولی افکارمون متفاوته! با اینکه مثل خواهریم برای همدیگه!... واقعا به امکانات ربطی نداره!
اگه تو سمپادی هستی بزرگترین فرقت با بقیه این نیست که امکانات بهتری باید بهت بدن! بزرگترین فرقت اینه که به تو گفتن تو میتونی و حالا این تویی که باید نشون بدی که میتونی!
فرق تو در درون خودت هست!

ولی باید امکانات داده بشه تا بتونم تو هر عرصه ای خودمو نشون بدم

فقط که نباید درس خوند

ما که ی آزمایشگاه و کارکاه مجهز نداریم چجور باید خودمون نشون بدیم

Back
بالا