• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

فرق ما با دانش آموزاي ديگه چقدره؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع pooria
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : فرق ما با دانش آموزاي ديگه چقدره؟

به نقل از khanoomi :
ولی باید امکانات داده بشه تا بتونم تو هر عرصه ای خودمو نشون بدم
فقط که نباید درس خوند
ما که ی آزمایشگاه و کارکاه مجهز نداریم چجور باید خودمون نشون بدیم
اره فقط نباید درس خوند ... ولیکن من میگم باید "فکر" کرد! اگه ما نخبه ایم ;)) و مغز متفکر مملکت ... پس باید فکر کنیم!
میدونی! حقیقت اینه که اگه بخوای منتظر چیزی باشی که هرگز اتفاق نمیافته تمام زندگیت به هم میریزه! پس بیا به نداشته هات فکر نکن به اون چیزایی که داری فکر کن! همیشه هم با بهترین چیز ها بهترین نتیجه ها گرفته نمیشه! گاهی با ساده ترین مسائل... همونا که راحت از کنارشون رد میشی ... کل زندگیت زیرو رو میشه! تجربه کردم که میگم!

به نقل از پَژال :
اره فقط نباید درس خوند ... ولیکن من میگم باید "فکر" کرد! اگه ما نخبه ایم ;)) و مغز متفکر مملکت ... پس باید فکر کنیم!
میدونی! حقیقت اینه که اگه بخوای منتظر چیزی باشی که هرگز اتفاق نمیافته تمام زندگیت به هم میریزه! پس بیا به نداشته هات فکر نکن به اون چیزایی که داری فکر کن! همیشه هم با بهترین چیز ها بهترین نتیجه ها گرفته نمیشه! گاهی با ساده ترین مسائل... همونا که راحت از کنارشون رد میشی ... کل زندگیت زیرو رو میشه! تجربه کردم که میگم!

نمیدونم چی بگم راستش تو موقعیت من نیستی که حرفامو درک کنی

به نقل از khanoomi :
نمیدونم چی بگم راستش تو موقعیت من نیستی که حرفامو درک کنی
چرا اتفاقا فکر میکنی که درکت نمیکنم!
اشکال نداره ... احتمالا بعدا خودت میفهمی و میرسی به حرفم ;)

به نقل از پَژال :
چرا اتفاقا فکر میکنی که درکت نمیکنم!
اشکال نداره ... احتمالا بعدا خودت میفهمی و میرسی به حرفم ;)

امیدوارم

اما من بازم پای حرفم هستم که ما فقط از بقیه بیشتر درس میخونیم و امکاناتمون یکیه

به نقل از khanoomi :
امیدوارم

اما من بازم پای حرفم هستم که ما فقط از بقیه بیشتر درس میخونیم و امکاناتمون یکیه
اصن یکی از فرقای اساسیمون اینه که با امکانات کمتر نتیجه بهتری میگیریم...

اصلاهم فرقی نداریم من خودم ازورودی های امسال فرزانگانم .قبلا هم تومدارس عادی بودم اتفاقا ازمنوتو هم زرنگترهم دیدم فقط مشکلشون اینه اعتماد به نفس گفتن ندارن :oازدستشون عصبیم ایناهمه تقصیر خانوادهاشونه :-w >:p

بعضیا خیلی ولی بعضیا چون استعدادشون رو در زمینه های دیگه ای پرورش دادن نه خیلی(true story)

از لحاظ درسی تنها فرق اینه که قبلا" ماها بیشتر تلاش کردیم(البته بضی با امکانات 8-| 8-|) الان یه سری معلما یا جو بهتری نصیبمون شده ولی دلیل نمیشه که حتما" از بقیه نتیجه بهتری بگیریم
در واقع ایندمون به خودمون برمیگرده بازم.اینکه چقد تلاش کنیم.نه مدرسه و........... :)

به نظرم همین که هنوزم دوست داریم که مثل گذشته های سمپاد باشیم و توی همچین سیستمی درس بخونیم خیلی خوبه ... حداقل از هیچی بهتره ... 8-^

Back
بالا