رضا امیرخانی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : رضا امیرخانی

به نقل از جوجه :
می دونید که یکی از برنامه های سمینار فرزانگان فردا(21 بهمن 87) صحبت رضا امیر خانی اه (همون نویسنده این کتاب)
من که خیلی دوستشون دارم
امیدوارم بیاین ببینید
اسمش هم هست
دنیای صاف دنیای گرد دنیای مشبک(فکر کنم درست نوشتم مطمئن نیستم)
منم تو این سمینار هستم ;D

منم بیوتن رو خوندم.واقعا خوب از کلمات استفاده کرده بود.بازی با کلماتش آدم رو مجذوب میکنه!

كتاب خيلي افتضاح بود (‌به نظر من ) اين تنها كتابي بود كه من انداختم زير پام و پريدم روش ( تازه اونم با كفش ) . با يه آدمي داشتم درباره بيوتن حرف ميزدم گفت تو واقعا تونستي تا آخر تحملش كني ؟
البته بعضي ديالوگ هاشو خيلي دوست دارم مثل ديالوگ هاي فرهاد يا اون ديالوگ حاج مهدي كه ميگفت : امام به ما ياد داد صبح به صبح بيدار كه ميشيم دستمونو بذاريم به پامون بگيم يا علي اما حالا بايد بگيم ....
ولي من كتاب داستان سيستانشو خيلي دوست داشتم . اين كتاب باعث شد تا نظرم درباره ي يه نفر ( شخصيت اصلي كتاب ) عوض بشه

به نقل از hoss :
كتاب خيلي افتضاح بود (‌به نظر من ) اين تنها كتابي بود كه من انداختم زير پام و پريدم روش ( تازه اونم با كفش ) . با يه آدمي داشتم درباره بيوتن حرف ميزدم گفت تو واقعا تونستي تا آخر تحملش كني ؟
البته بعضي ديالوگ هاشو خيلي دوست دارم مثل ديالوگ هاي فرهاد يا اون ديالوگ حاج مهدي كه ميگفت : امام به ما ياد داد صبح به صبح بيدار كه ميشيم دستمونو بذاريم به پامون بگيم يا علي اما حالا بايد بگيم ....
ولي من كتاب داستان سيستانشو خيلي دوست داشتم . اين كتاب باعث شد تا نظرم درباره ي يه نفر ( شخصيت اصلي كتاب ) عوض بشه
چرا؟
از نظر همه ی منتقدان یه اثر کامله.

نه اصلا . اتفاقا يكي از پر انتقاد ترين كتاب ها بوده . يه سري ديالوگ هاش خيلي اذيتم ميكرد

همون سالی که چاپ شد،یه جلسه ی نقد به میزبانی جام جم برگزار شد.تعریف و تمجید از این کتاب زیاد بود
چه دیالوگ هاییش اذیتت کرد؟

چرا ؟
چیش اذیتت می کرد؟
من واقعا دوستش دارم کتاب و

سوتیه جدید شبکه3 (جدی جدی آبرومونو بردن):
برنامه معرفیه کتاب: کتاب bioten (به تلفظش دقت کنید)نوشته ی رضا امیرخانی :o
واقعا چه قدر یه آدم می تونه شوت باشه و لای کتابو باز نکرده باشه که اینطوری اسم کتابو بخونه ;D
اگه همشهذی جوان بود یه گونی تمشک طلایی بشون تقدیم می کرد

• لایک
امتیازات: N.M

آره منم دیدم

کی بود برنامه اش ؟

وای خدا.... فکر کنم می ره واسه دو ماه دیگه. کلی کتاب تو صف دارم..

به نظر من نبايد بيوتن رو بي وطن خوند.اين كه خواننده خودش آخراي كتاب به اين نتيجه برسه خيلي قشنگ تره

وای آخرای کتاب مزخرفه
واقعا بد تمومش کرده

چرا؟پایان به این قشنگی!البته تا چند دقیقه خواننده رو در حالت تعلیق نگه میداره ولی پایانش قشنگه

کتاب جالب و متفاوتی بود

اگه کتابو با دقت خونده باشی هم نحوه ی تلفظ هم معنی اسم رو می فهمی دیگه.

شما چقدر با کتابای رضا امیر خانی آشنایی دارین؟
به نظر شما سبک جالبی داره؟
چند تا ازکتاباشو خوندین؟
به نظر شما به عنوان یک نویسنده سمپادی و تیز هوش! کتاباش چقدر با بقیه فرق داره؟

اونایی که کتابای امیرخانی رو خوندن بیان نظرشون رو بگن. فکر میکنید حرفاش مال خودشه یا بهش دستور میدن؟؟؟

ماله خودشه مطمئنم!!!!!!!!!!!!!!

به طور طبیعی هرکسی عقاید ِ خودش رو وارد نوشته هاش میکنه ... !!

عقاید ِ مذهبی و سیاسی ِ اقای امیرخانی هم بر کسی پوشیده نیست ... !!

این جور جهت گیری ها نسبت به افراد درست نیست ... !!

اقای ِ امیرخانی طرفدار ِ سر سخت ِ رهبر و منتقد ِ جدی دولت نهم و دهم هستند ... !!

خب در نوشته های ِ من هم جهت گیری های ِ سیاسی ِ من کاملا هویداست ... !!

این نوع بیان خوب نیست عزیز ... !!

Back
بالا