دموکراسی تو روز روشن

با این روش موافقید یا نه؟

• موافقم

رای‌ها: 11 42.3%
  • مخالفم

رای‌ها: 11 42.3%
  • ممتنع

رای‌ها: 4 15.4%

• رای‌دهندگان
    26

Kinder

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران/جامعه‌شناسی
پاسخ : دموکراسی تو روز روشن

به نقل از مدیریت :
من همچنان معتقدم «خیلی رو اعصابی» توهین نیست و در سطح «نفهمی» نمی‌تونه قرار بگیره.

حالا من یک مثال برای بیان تفاوت لحن زدم !!! منظورم این نبود که « خیلی رو اعصابی = نفهمی » !

توهین نیست؛ ولی از زبان یک مدیر به یک کاربر هم چندان دلچسب نیست !!!!! :-"

3ggerman

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

خیلی سوسولید :‏) اینهمه انتقاد شد از ایشون حالا یه بار انتقادشونوتو 1‏ کلمه مختصر و مفید گفتن ‏‏!

4245

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ارومیه
سال فارغ التحصیلی
1392
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی

منم اول با این پیشنهاد تا حدودی موافق بودم ! ولی بعدا با TnT یه کوچولو حرف زدم ! چن تا سوال بی جواب هم داشتم !

خوب دیدم که یه جورایی مشکل هس ! ما نمیبینیم مدیرا دارن چیکار میکنن به خاطر همون فک میکنیم میان فقط الافی ! :-"

ولی واقعا زحمت میکشن ! (; خوب علی اقا انتقاد که مشکل نداره ولی انصافی لحنت یه خورده ... ! :-"

در ضمن انتقاد کن پیشنهاد بده ولی دیگه هر چی به ذهنت میرسه که نباید بیای زود تاپیک بزنی و انتظار داشته باشی که حتما قبول کنن ! :D

در مورد حرف اقای مطهری هم که ... ! بابا ایشونم مثل ما جوونن دیگه ! :D حالا چی شده مگه بیاد یه بار بگه فلانی رو اعصابی !

خوب بعضی وقتا ادم عصبی میشه ! اونم به خاطر این که ما بعضی چیزارو نمیبینیم و فک میکنیم هیچ کاری نمیکنن ! ^-^

ما خودمون با دوستامون روزی هزار تا فحش و ... ! :-" اقاقی مطهری هم منظوری نداشته ! (;

خلاصه بچه نباشین ! :D اون پست ارمیتا خانوم هم خیلی با حال بود ! تو حرف بزن ! ... ! (;

موفق باشین ! :)

بالا