Radikalaza
کاربر نیمهفعال
- نام مرکز سمپاد
- بهشتی
- شهر
- کرج
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
سینه راستم بزرگ تر از سینه چپمه . موهای کمتر و ضعیف تری هم نسبه به چپ داره . طبیعیه؟
چقدر بزرگتره ؟ اگه کمه اره طبیعیه . ولی اگه تفاوت فاحشی داره باید بری پیش دکتر زنان .سینه راستم بزرگ تر از سینه چپمه . موهای کمتر و ضعیف تری هم نسبه به چپ داره . طبیعیه؟
اولین کاری ک باید بکنی حتمن رعایت ی سری کاراست . قهوه چایی نوشابه و هر گونه نوشیدنی کافئین دار ممنوع . غذاهای تند و یا پر ادویه ممنوع . تا حد امکان فست فود ممنوع . بعد از غذا خوردن خوابیدن ممنوع . غذاهای مایع تا حد امکان کم بخور . عرق نعنا هم نخور چون بدترش میکنه .تجربه های موفقتون در مورد acid reflux چیه؟ اولین باره گرفتم میترسم مزمن بشه و اینا
پسرم. توده حس میکنم داره و اون یکی نداره رنگشون مشابهه. یکم پایین ترش هم یه خال هستچقدر بزرگتره ؟ اگه کمه اره طبیعیه . ولی اگه تفاوت فاحشی داره باید بری پیش دکتر زنان .
ایا رنگ هر دو سینه مشابه عه ؟ دونه ای زخمی برجستگی ای فرورفتگی ای چیزی نداره ؟ توده ای لمس نمیکنی توی سینه هات ؟ ترشح از سر سینت نداری ؟ درد نداری ؟ سوزش نداری ؟
پسرم. توده حس میکنم داره و اون یکی نداره رنگشون مشابهه. یکم پایین ترش هم یه خال هست
میتونم بپرسم چند سالتونه؟پسرم. توده حس میکنم داره و اون یکی نداره رنگشون مشابهه. یکم پایین ترش هم یه خال هست
ببخشید اشتباه گفتم اون یکی هم توده داره ولی کوچیکتر. نمیدونم شما به چی میگین توده ولی یه چیز اندازه نخود و خیلی محکمه. میتونه خطرناک باشه?کسی تجربه نکرده ؟ب یه متخصص جراحی مراجعه کنین .
سال بعد میخوام کنکور بدم.اره همینطوره که شما میگین فقط سمت راستو دست کاری کردم یکم بزرگتر شده.میتونم بپرسم چند سالتونه؟
این توده که میگین مثل حلقهی سفتی ه که محیطِ نوک پستان ( بخشی که رنگش تیرهتره) رو احاطه کرده؟
لطفاً دقیق عدد بگید. ۱۷ سالتون ه؟ببخشید اشتباه گفتم اون یکی هم توده داره ولی کوچیکتر. نمیدونم شما به چی میگین توده ولی یه چیز اندازه نخود و خیلی محکمه. میتونه خطرناک باشه?کسی تجربه نکرده ؟
سال بعد میخوام کنکور بدم.اره همینطوره که شما میگین فقط سمت راستو دست کاری کردم یکم بزرگتر شده.
17 سالمه.بله دور اون بخش تیره رنگ. سمت چپ کوچیک تره از نخود سمت راست یکم بزرگتره از نخود. نه مسطح نیستش هر دوشون مثل همن فقط اطراف همین بخش تیره سمت راست یکم بزرگتره. رویش ریش و بم شدن صدا هم همین الان . البته نه کامل.لطفاً دقیق عدد بگید. ۱۷ سالتون ه؟
رویش ریش و بم شدگی صدا کی براتون اتفاق افتاده؟
هر دو سمت همینطوره؟ دور اون بخش تیره رنگ؟ فقط اندازه نخود؟ سینهی سمت چپ مسطح ه با بدن کامل؟
یعنی صداتون تازه داره بم میشه و موهاتون کمکم تازه دارن رشد میکنند؟17 سالمه.بله دور اون بخش تیره رنگ. سمت چپ کوچیک تره از نخود سمت راست یکم بزرگتره از نخود. نه مسطح نیستش هر دوشون مثل همن فقط اطراف همین بخش تیره سمت راست یکم بزرگتره. رویش ریش و بم شدن صدا هم همین الان . البته نه کامل.
عادیه؟ همچین چیزی دیدین که سرطان باشه؟
من خودم دست کاری کردم بزرگ شد اول خیلی کوچیک بود. صدام تازه داره بم میشه بله. پزشک عمومی میفهمه؟ این که موهای سمت راست از سمت چپ ضعیف ترن به این ربط نداره؟یعنی صداتون تازه داره بم میشه و موهاتون کمکم تازه دارن رشد میکنند؟
سرطان سن شما که عادی نیست، خب پزشکی هم لازم ه معاینه انجام بشه حتماً. بدون معاینه نمیشه قطعی نظر داد. ولی احتمالاً به خاطر بلوغ باشه و طبیعی. اما ترجیحاً یه پزشک ویزیت حضوری داشته باشید. عمومی یا فوقتخصص غدد یا جراح. اگه حساس باشید پزشکتون هم مرد باشه برای معاینه نگران نباشید.
کمتر بیا سایت )))چشم هام همینطوری هر روز داره فرط و فرت ضعیف میشه، صبح ها که از خواب پا میشم چشام درده و احساس خشکی توشون میکنم، یا مثلا میرم زیر دوش چشام درد میکنن. راهی هست که کور نشم؟
پیج ویکیپدیا فارسی به خوبی علایمش رو نوشته؛ آزمونهای غربالگری آنلاین هم هستند تو اینترنت. نمیدونم دقیقاً دربارهی چه چیزی از ADHD سوال داری.در مورد ADHD بزرگسالان چه میدانید؟
درمانش و اینا بر اساس تجربه شخصیپیج ویکیپدیا فارسی به خوبی علایمش رو نوشته؛ آزمونهای غربالگری آنلاین هم هستند تو اینترنت. نمیدونم دقیقاً دربارهی چه چیزی از ADHD سوال داری.
من به خاطر افسردگیام آلونتا مصرف میکنم. هیچ وقت هم فکر نمیکردم بیشفعالی بزرگسالان داشته باشم. تو دانشگاه غربالگری میکردند و خب من به عنوان کیس احتمالی دعوت به مصاحبه شدم و تشخیصش رو گذاشتن. علایمش ولی با همین قرص افسردگیام خیلی خیلی رفع شده؛ البته دکتر گفت آلونتا هم برای درمان بیشفعالی بزرگسالان کاربرد داره. خلاصه که کلاً زندگی بعد درمان اختلالات روانی واقعاً زیباتره. الان میتونم تو صف بایستم، منتظر بمونم، رفتار تکانشیام کمتر شده و تا حدی میتونم خودم رو مدیریت کنم، سر کلاس میتونم بشینم سر جام و ... .درمانش و اینا بر اساس تجربه شخصی
خیلی خوب تجربهتون رو به اشتراک گذاشتین ممنونمن به خاطر افسردگیام آلونتا مصرف میکنم. هیچ وقت هم فکر نمیکردم بیشفعالی بزرگسالان داشته باشم. تو دانشگاه غربالگری میکردند و خب من به عنوان کیس احتمالی دعوت به مصاحبه شدم و تشخیصش رو گذاشتن. علایمش ولی با همین قرص افسردگیام خیلی خیلی رفع شده؛ البته دکتر گفت آلونتا هم برای درمان بیشفعالی بزرگسالان کاربرد داره. خلاصه که کلاً زندگی بعد درمان اختلالات روانی واقعاً زیباتره. الان میتونم تو صف بایستم، منتظر بمونم، رفتار تکانشیام کمتر شده و تا حدی میتونم خودم رو مدیریت کنم، سر کلاس میتونم بشینم سر جام و ... .
مهمترین ردش هم تو کودکیام -که الان میدونم به خاطر همین بوده- اسکیپ کردن سوالا بوده! همیشه سر امتحانا چندتا سوال رو نمیدیدم و بعداً متوجه میشدم یه سوالی رو پریدم! هرچند هنوز امیدوارم بگن اشتباه شده که بتونم قرصهام رو قطع کنم.
وسعم در همین حد بود "خیلی خوب تجربهتون رو به اشتراک گذاشتین ممنون
ترس زیادی که من از قرصهای تاثیرگذار بر سیستم عصبی دارم اینه که عملکرد ذهنی رو به نحوی مختل کنه و این موضوع خیلی برام مهمه :)) این ترس رو نداشتین؟
چرا بعضیا واسه تمرکز و بیدار موندن ریتالین میخورن آخه؟ریتالین