- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 2️⃣
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
سلامسلام
یه عکس از یه ازمایش دارم (تو حیطه های پاپسمیر و اینا)
کسی هست بتونه کمکم کنه؟
خیلی حیاتیه
پ خ کن
سلامسلام
یه عکس از یه ازمایش دارم (تو حیطه های پاپسمیر و اینا)
کسی هست بتونه کمکم کنه؟
خیلی حیاتیه
سلام.علت تكرار صداي ذهني چيه؟يه صدايي كه فكر ميكني وجدانه ولي وجدان نيست..
روانپزشكي نيست؟صدای ذهنی یه مشکل پزشکی نیست مشکل روانیه. ذهنت خیلی مشغوله یا استرس داری.
بچه ها دوطرف پهلو هام پشتشون درد میکنه.
روانپزشكي نيست؟

سلام. صدا میشنوی واقعاً و یا نه، منظورت از صدا این ه که یک فکر ساعتها تو ذهنت میمونه و درگیرت میکنه؟سلام.علت تكرار صداي ذهني چيه؟يه صدايي كه فكر ميكني وجدانه ولي وجدان نيست..
رژیمت کمی مناسب نبوده، حالا سن رشدت هم هستی. ولی ریزش موی نواحی جلویی سر برای کاهش وزن سریعی مثل شرایط تو عارضهی معمول و متداولی به حساب میاد؛ چون بدنت از نظر غذایی و متابولیسم در استرس شدیدی بوده و چرخهی رشد موهات رو هم متأثر کرده. عموماً بدون درمان طی ۳-۶ ماه خودش ترمیم و جبران میشه. ولی باید دیگه پروتئین و ویتامینهای مورد نیاز بدنت رو تأمین کنی.من یه رژیم گرفتم(شش ماهه بیست و پنج کیلو کم کردم)الان موهام کم پشت شده آیا این موها درست میشه یا همینجوری میمونه اعصابم خیلی داغونه.
درمانت که درست ه؛ همین دورهی درمانی رو تکمیل کن! از نظر راهکارهای خانگی هم دمنوش پونه و غرغره آبنمک رو پیشنهاد میکنم. :دی۴،۵ روز پیش سرفه ی خشک داشتم،بعد بدن درد و تب همراهش شد،به توصیه دکتر دگزا زدم و آزیترومایسین مصرف می کنم
بدن درد و تب رفع شده،ولی هنوز گلوم درد می کنه
البته دوره مصرف آزیترو هنوز تموم نشده
پیشنهادی دارین؟؟
خب پیش متخصص تغذیه رفتی؟ قرار نیست حتماً علت خاصی داشته باشه، ممکنه صرفاً به خاطر سبک و عادات غذایی و یا استرس باشه. داروی اشتهاآور که دکتر تجویز میکنه میتونه کمکت کنه. اگه احساس سیری زودهنگام هم هست، میتونی کمکم حجم غذایی که میخوری رو بیشتر کنی که گنجایش معدهات افزایش پیدا کنه! اگه جواب نگرفتی بهتره که بری روانپزشک.عاقااا
من خیلی کم اشتهام خیلی ،وزنم هم نرمال نیس نسبت به قدم (وزن ۴۲، قد ۱۶۹ که BMIمیشه چهارده و نیم )
یعنی وقتایی که غذا میخورم حجمش خیلی کمه و از خواهر ۴سالم هم کمتره. تازه بعدشم احساس میکنم مغزم روشن شده و احساس بیحالیم میره بعدش
اینم بگم مشکل به شدت استرس دارم اما تاحالا ریفلاکس معده رخ نداده (فرض دکتره که اشتباه بود )
و دکترم رفتم اما نتیجه نگرفتم
کسی میدونه من چه مرضی دارم ؟
صداي فكر،،ولي خب تو همه شرايط مياد مخصوصاً استرس دارم بيشتر ميشهسلام. صدا میشنوی واقعاً و یا نه، منظورت از صدا این ه که یک فکر ساعتها تو ذهنت میمونه و درگیرت میکنه؟
رژیمت کمی مناسب نبوده، حالا سن رشدت هم هستی. ولی ریزش موی نواحی جلویی سر برای کاهش وزن سریعی مثل شرایط تو عارضهی معمول و متداولی به حساب میاد؛ چون بدنت از نظر غذایی و متابولیسم در استرس شدیدی بوده و چرخهی رشد موهات رو هم متأثر کرده. عموماً بدون درمان طی ۳-۶ ماه خودش ترمیم و جبران میشه. ولی باید دیگه پروتئین و ویتامینهای مورد نیاز بدنت رو تأمین کنی.
درمانت که درست ه؛ همین دورهی درمانی رو تکمیل کن! از نظر راهکارهای خانگی هم دمنوش پونه و غرغره آبنمک رو پیشنهاد میکنم. :دی
خب پیش متخصص تغذیه رفتی؟ قرار نیست حتماً علت خاصی داشته باشه، ممکنه صرفاً به خاطر سبک و عادات غذایی و یا استرس باشه. داروی اشتهاآور که دکتر تجویز میکنه میتونه کمکت کنه. اگه احساس سیری زودهنگام هم هست، میتونی کمکم حجم غذایی که میخوری رو بیشتر کنی که گنجایش معدهات افزایش پیدا کنه! اگه جواب نگرفتی بهتره که بری روانپزشک.
یعنی صدا نمیشنوی که؟ یه صدا از بیرون؟ صرفاً یه فکر خاص هی چند ساعت تو ذهنت جولان میده؟صداي فكر،،ولي خب تو همه شرايط مياد مخصوصاً استرس دارم بيشتر ميشه
نه فقط صداي خودمه كه حرف ميزنه گاه با اختيار ولي نميتونم قطع كنم.اسكيزوفرني ندارمیعنی صدا نمیشنوی که؟ یه صدا از بیرون؟ صرفاً یه فکر خاص هی چند ساعت تو ذهنت جولان میده؟
موارد زیادی باسه توجه وجود داره. اما سه تای اصلی کم خونی ، کم کاری تیرویید و افسردگی هست.چرا من همیشه خسته ام وبا وجود اینکه خوابم کم نیست همش خواب آلودم؟ .-.

منم!چرا من همیشه خسته ام وبا وجود اینکه خوابم کم نیست همش خواب آلودم؟ .-.
چون ریه ت درگیر نشه احتمال خیلی بالا کرونا نیست. تنگی نفس و تب و بدن درد که دیگه بنیان کروناست. الان فقط بشین خونه تون استراحت کن تا خوب بشیحدودن ده روزه که علایم سرما خوردگی دارم، اولش که گلو درد شدید داشتم. بعد دو روز به طور خود سر روزی یه دونه آزیترومایسین 500 خوردم. بعد 4 روز که علایم( ترشحات بینی، سرفه غیر خشک!) بهتر نشد به پزشک عمومی مراجعه کردم و 3 دوز 1گرم سفازولین با سرم تزریق کردم. سی تی اسکن درگیری ریه نشون نمیده. همچنان ترشحات شدید بینی دارم ولی سرفه هام کمتر شده. در این مدت هیچوقت تب، بدن درد، درد سینه، تنگی نفس و... نداشتم. اندکی درد روی پیشونی( یحتمل سینوس) دارم. چقدر احتمال داره کرونا گرفته باشم؟
عزیز دل تست بده خیالت رو راحت کنحدودن ده روزه که علایم سرما خوردگی دارم، اولش که گلو درد شدید داشتم. بعد دو روز به طور خود سر روزی یه دونه آزیترومایسین 500 خوردم. بعد 4 روز که علایم( ترشحات بینی، سرفه غیر خشک!) بهتر نشد به پزشک عمومی مراجعه کردم و 3 دوز 1گرم سفازولین با سرم تزریق کردم. سی تی اسکن درگیری ریه نشون نمیده. همچنان ترشحات شدید بینی دارم ولی سرفه هام کمتر شده. در این مدت هیچوقت تب، بدن درد، درد سینه، تنگی نفس و... نداشتم. اندکی درد روی پیشونی( یحتمل سینوس) دارم. چقدر احتمال داره کرونا گرفته باشم؟
سلاماینکه من 99 درصد مواقع دست و پاهام مثل یخ ان بنظرتون علتش چی میتونه باشه؟چیکار کنم براش؟
این جور مشکلات با آزمایش خون علتش معلوم میشه معمولازیاد کم خون نیستم![]()

ویتامین B بدنت پایینهچرا من همیشه خسته ام وبا وجود اینکه خوابم کم نیست همش خواب آلودم؟ .-.