- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان یک
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
ژنتیکی میتونه باشه... سابقه خونوادگیو چک کننه نه معمولی
پخشن کاملا
اوکیه
ژنتیکی میتونه باشه... سابقه خونوادگیو چک کننه نه معمولی
پخشن کاملا
اوکیه
یه مدتی منم همینطور بودم، بد میخوابی. کتف و جناغت روش فشار میاد. مچاله میخوابی یا تو پوزیشن بدی میخوابی. در مورد درست خوابیدن تحقیق کن و سعی کن بهتر بخوابی. گلوت هم خشک میشه چون توی اون پوزیشن دهنت باز میفته.چند روزه قفسه سینه م درد میکنه و این دردا بعد بیدار شدن از خواب بیشتر میشه
از جلو نزدیک جناغ و پشت هم همون ناحیه قلبم
انگار سنگینی روشه
گلوم هم به شدت خشک میشه
از طرفی این حس رو دارم که یه چیزی راه گلوم رو گرفته که البته حالا این شاید عصبی باشه و ربطی به اون بالاییا نداشته باشه
حس کردم شاید از معده م باشه که دردش پخش بشه به اطراف ولی شربت تاثیری نداشت
فک نکنما مثل قبل میخوابمیه مدتی منم همینطور بودم، بد میخوابی. کتف و جناغت روش فشار میاد. مچاله میخوابی یا تو پوزیشن بدی میخوابی. در مورد درست خوابیدن تحقیق کن و سعی کن بهتر بخوابی. گلوت هم خشک میشه چون توی اون پوزیشن دهنت باز میفته.
بعضی وقتا فشار عصبی باعث میشه توی خواب خیلی حرکت کنی و خودت خوابی و حواست نیست، ولی تو حالت بدی قرار میگیریفک نکنما مثل قبل میخوابم
ولی مرسی
کمبود ویتامینعلت بی حسی دست چی میتونه باشه؟دوروزه دست هام کلا بی حس ان طوریکه هر بلایی سرشون میارم هیچی حس نمیکنم:/
نوشتن و انجام دادن کارامم سخت شده.چیکار کنم من؟*_*
خیلی محکم مسواک میزنی. شاید بنظر خودت نیاد، ولی به قول مامان من انگار داری فرش میسابی! آروم مسواک بزن و مسواک به لثه ها نخوره... از دهان شویه هم زیاد استفاده نکن.برای جلوگیری از تحلیل لثه چی کار میشه کرد؟اگه علت چندان واضحی نداشته باشه
فرش میسابی خیلی با مزه بود : )))خیلی محکم مسواک میزنی. شاید بنظر خودت نیاد، ولی به قول مامان من انگار داری فرش میسابی! آروم مسواک بزن و مسواک به لثه ها نخوره... از دهان شویه هم زیاد استفاده نکن.
ویتامین های خانواده B. قرص بیوتین خیلی خوبه ، زینک هم میدن معمولامشکل نمیشه گفت ولی ان که روی ناخون هایی که دارم حالت پوسته پوسته میشه و زود کنده میشن از کمبود چیزی هست ؟
ممکنه کم خون باشیمن یه چنروزه بلند شدنی سرم شدید و غیرطبیعی گیج میره. از چی میتونه باشه؟
نمیدونم کمبود چیه، ولی دو قاشق عسل+ یه قاشق روغن زیتونمشکل نمیشه گفت ولی ان که روی ناخون هایی که دارم حالت پوسته پوسته میشه و زود کنده میشن از کمبود چیزی هست ؟
فشار خونت نرماله؟من یه چنروزه بلند شدنی سرم شدید و غیرطبیعی گیج میره. از چی میتونه باشه؟
آره آرهفشار خونت نرماله؟
این، بستگی به تشخیص پزشک داره که نوع اگزما تو چیه و در اثر چی اگزما رو پوستت بوجود اومده.من روی دستم یه سری جوش زد برای مدت طولانی (حدودا یک ماه) طول کشید
رفتم دکتر و بهم گفت اگزماست یه سری دارو داد
مصرف کردم بهتر شده
کسی هست تجربه ای داشته باشه در مورد اگزما؟ تا کی باید مصرف دارو رو ادامه بدم؟ اگزما تا آخر عمر باهامه؟
خب راستشو بخواین من که رفتم دکتر اونقدر سرش شلوغ بود و عجله داشت که فقط یه نگاه کرد گفت اگزماست و نسخه نوشت بعدم گفت خداحافظ و اصلا نگفت در اثر چی بوده؟این، بستگی به تشخیص پزشک داره که نوع اگزما تو چیه و در اثر چی اگزما رو پوستت بوجود اومده.
در کل در اثر حساسیت و آلرژی پوست به یه چیزی مثل مواد شوینده، عطر، الکل و... یه سری جوش قرمز روی پوست همراه با خارش ایجاد میشه.
روش های ساده ای که دکترها پیشنهاد میدن اولین چیز دارو و انواع کرم ها هست که بعد از یه دوره معین طرف خوب میشه و همچین باید از اون چیزی که پوست بهش حساسیت داره اجتناب کنه(=یجوری همون چیزی که باعث اگزما شده) و اینطوری خدایی نکرده دوباره اگزما نگیره.
این نوع اگزما و سبک درمان تعیین میکنه که اگزما تا چه زمانی برای فرد ادامه داره!
خب شاید اگه دوباره همون داروهایی که دکتر بهتون داده رو استفاده کنید برطرف بشه، وقتی گفتید بار اول با همون داروها خوب شدید یعنی خداروشکر قرار نیست این اگزما همیشه همراهتون باشه!خب راستشو بخواین من که رفتم دکتر اونقدر سرش شلوغ بود و عجله داشت که فقط یه نگاه کرد گفت اگزماست و نسخه نوشت بعدم گفت خداحافظ و اصلا نگفت در اثر چی بوده؟
خودم می تونم بفهمم در اثر چی بوده؟
چون بعد از یه دوره مصرف دارو خوب شدم ولی الان دوباره روی پوستم جوش قرمز ایجاد شده
اکثرا داروسازا با حوصله ترن و پیداشون کنی توی داروخونه میتونی بپرسیخب راستشو بخواین من که رفتم دکتر اونقدر سرش شلوغ بود و عجله داشت که فقط یه نگاه کرد گفت اگزماست و نسخه نوشت بعدم گفت خداحافظ و اصلا نگفت در اثر چی بوده؟
خودم می تونم بفهمم در اثر چی بوده؟
چون بعد از یه دوره مصرف دارو خوب شدم ولی الان دوباره روی پوستم جوش قرمز ایجاد شده