یه چیزی این چند روز برام اتفاق میوفتاد بهش توجه نمیکردم ولی الان در کمال نابوری بین خواب و بیداری و با چشم بسته اتفاق افتاد و باعث شد بیدار بشم.
اولین بار وقتی به صفحه لپتاپ نگاه میکردم،اینجوری شد که یدفعه نور لپتاپ کم شد و بعد از چند دقیقه دوباره تغییر کرد بدون اینکه هیچ تغییری توی لپتاپ بوجود بیاد، من فک کردم ممکنه سیستمی باشه و مهم نیست بعد وقتی داشتم با گوشی کار میکردمم همینجوری شد و باز گفتم نور صفحه حتما تغییر کرده.بعد چندبار که تکرار شد دقتمو بردم بالا و دیدم واقعا تغییری اتفاق نیوفتاده توی درصد و رنگ نور . بعد یبار همینجوری نشسته بودمم یهو بعد از پلک زدن نور تغییر قابل توجهی کرد، دو سه بار دیگم تو شرایط عادی متوجهش شده بودم تا الان. من خیلی موقع خواب حساسم، ینی یه چوب کنارم گذاشته ( برا حس امنیت و امادگی درگیری
درصورتی که توی امن ترین جای شهر زندگی میکنیم
) و تا خواب برم با کوچیکترین صدا و... هوشیار میشم. الان چشامو بسته بودم داشتم کاملا خواب میرفتم که یهو نور تغییر کرد، مث اینکه چشمم بسته باشه تو حال چراغ روشن کنن. فک کردم مامان بیدار شده ولی اصلا چراغا و نور تغییر نکرده.
یه چیز دیگه این حالتای کم و زیاد شدن نور مث پریدن پلکه برام ینی اول در حد یه ثانیه چن بار چشمک زنه بعد ثابت میشه، مثلا امشب سه بار کم و زیاد شد بعد زیاد شد.
یه نکته که شاید تاثیر داشته باشه اینکه من چشام خیلی ضعیفه و همیشه بجز خواب عینک میزنم( هرکدوم 5
).دوم اینکه خستگی و خشکی چشم دارم و خیلی سردید میگیرم ولی خشکی شدید نیست.سوم اینکه حدودا دو ماهه که یه پرش ریزه میزه دارم (پلکم نیست خود ماهیچه چشممه انگار!!) هروقت بخندم یا عطسه کنم،یا هیجان زده بشم تا یکی دو دقیقه برا خودش میزنه...
نکته اخر اینکه چون،خوابم پرید اومدم اینجا اینقد حرف زدم و با اینکه مهم نیس فردا به مامانم میگم، ولی خوشحال میشم اگر لطف کنید چیزی بهم بگید❤ تو اینترنت سرچ کردم توهم تغییر نور هیچی نبود