به نقل از شوکوهــ :خب چجور خونی ؟ منظورم اینه که لخته ی خونه ، یا بیش از حد قرمز شده و قرمزیش زیاده ؟
به نقل از Kafsh Duzak :
به نقل از tinatntn :سلامخوبید؟
خوب من خون مماخ میشم.مثلا درهفته یه روز اون روز هم دوبار خون مماخ میشم.
مشکل خا30 هست ب نظرتون؟
یه جایی خوندم علت اصلیـش آفتابِبه نقل از Kafsh Duzak :من سمت ِ راست ِ چشم ِ راستم ، قد ِ نیم بند انگشت خون هس !
چرا؟
اگه خون از عقب بینیت و از هر دوتا سوراخ بینیـت نمیاد نباید چیز مهمی باشه با توجه به این که تابستونم هس! ولی اگه میخوای مطمئن شی آزمایش خون بده٬ اگرم همونطوری که گفتم هس باید بری دکتر گوش حلق بینی یه فکری به حالـت بکنن!به نقل از tinatntn :سلامخوبید؟
مشکل خا30 هست ب نظرتون؟
به نقل از tinatntn :سلامخوبید؟
مشکل خا30 هست ب نظرتون؟
به نقل از شوکوهــ :خب بستگی داره . کلا در سن بلوغ ـم این یک مقدار زیاده .
سرت درد می گیره ؟خیلی خون از بینیت می یاد اون موقع ؟ زود بند می یاد ؟
به نقل از tinatntn :بلی.به علاوه سرگیجه.اره خیلی میاد.نه دیر بند میاد
ممکنه که مخاط بینیتون خشک شده باشه، یا شاید مویرگای دماغتون پاره شده. ولی توی چندوقت اخیر دماغتون ضربه نخورده بهش؟ ولی در کل با یه پزشک مشورت کن.به نقل از tinatntn :سلامخوبید؟
مشکل خا30 هست ب نظرتون؟
به نقل از محمّد :من توی یک قسمت از زیر پوستم احساس بی حسی میکنم. یعنی احساس میکنم یک لایه حدود نیم سانتی متر زیر پوستم سلول ها یکپارچه نیستن و یک لایه متفاوت هست. این قسمت هم وقتی در حالت خاصی مدتی ثابت میمونه یا توی هوای سرد مقداری بی حس میشه. شبیه سوزن میشه اون قسمت. مثل اینکه خواب میره یا خون جریان نداره. احساس میکنم مشکلی برای رگ های اون قسمت پیش اومده. گرفتگی چیزی ... نظر شما چیه؟
به نقل از شهریار :یه سوال
من کلا این چند وقته(حدود چند ماه) یه قسمت از حافظم رو از دست دادم!
یادم نمیاد اطلاعاتی رو که دارم از چه منبعی گرفتم!
مثلا نمیدونم کی این حرفو بهم زده آهنگ رو کجا شنیدم کجا اینو یاد گرفتم و ...
چی کار کنم؟
خیلی رو کارام تاثیر ناجور گذاشته :-s
به نقل از ΨђĮŦƸ ŁѺɌÐ Ѧµɠцʂʈ :من چند وقت پیش و امشب دچار دلدرد عجیب شدم آخر شب طوری که نتونستم تا الان بخابمو تازه خوب شده،در ناحیه شکم و مقداری زیر ناف هست و وقتی بهش دچار شدم خابیدن روی پهلوی راست برام سخت میشه،و خابیدن توی فرم جنینی برام ممکنه و درد به حداقل میرسه
حدثم این بود که شاید چون امروز نزدیک ۷ کیلومتر پیاده روی داشتم شاید عضلات شکمم گرفته اما اینکه خابیدن روی پهلوی راست اذیتم میکرد گفتم شاید آپاندیسم باشه،آیا علائم با آپاندیس جور در میاد؟چون شنیدم درد آپاندیس وحشتناکه و اینجوری نیست
این دومین باره،قبلی وقت امتحانات بود
آره من کلا حواسم نیست ولی این وضعیت یهویی این چند ماهه به وجود اومده!به نقل از شوکوهــ :از دست دادن حافظه نیست اون .ینی اگه اتفاق بخصوصی نیفتاده باشه :د
در اون لحظه بهشون اهمیت نمی دید ( در حقیقت حواستون نیست ) و بعد فکر می کنید یادتون رفته چطور بوده اصن این چیزایی که اتفاق افتاده ؟
فک می کنم سرگردانی ذهن باشه .
اگه سرگردانی ذهن باشه ، یک سری تمرینات ساده هست ،
مثلا با خودتون تکرار و چند بار یاد آوری کنید که چی شده و فلان وعده چی خوردم و اینا .
هم حواستون جمع تر می شه هم این مشکلتون بر طرف می شه .
به نقل از شهریار :یه سوال
من کلا این چند وقته(حدود چند ماه) یه قسمت از حافظم رو از دست دادم!
یادم نمیاد اطلاعاتی رو که دارم از چه منبعی گرفتم!
مثلا نمیدونم کی این حرفو بهم زده آهنگ رو کجا شنیدم کجا اینو یاد گرفتم و ...
چی کار کنم؟
خیلی رو کارام تاثیر ناجور گذاشته :-s
به نقل از شهریار :راهکار فیزیکی سراغ ندارین؟(مثلا چند ضربه به فلان قسمت مغز یا ...)![]()
روزی چند بار بخوام یا نخوام میخوره پس کلم!به نقل از شوکوهــ :حالا بازم بچه ها نظر دیگه ای داشتن اضافه کنن ، اما تا اونجایی که می دونم اگه همین سرگردانی ذهن باشه ،بزنی پس کلت
تاثیری نداره![]()
به نقل از شهریار :روزی چند بار بخوام یا نخوام میخوره پس کلم!
یعنی وقعا راهکاری نداره؟ :-s
حس میکنم همینجوری داره پیشرفت میکنه چند وقت دیگه ممکنه چیزی یادم نیاد
پ.ن:اصلا درست نمیخوابم شبا بیدارم شاید سه چهار روز شبی 5 ساعت بخوام یا یه مدت هم همش خوابم ولی در این وضعیت من فرقی ایجاد نمیکنه