١٠٠٪به نقل از sadlove :کم خونی رو که دارم شدیدآزمایش خون دادم
قرص آهن هم دارم
سر گیجه اینا رو میدونم واسه کم خونیه , ولی اینکه بدن سرد میشه هم آیا به کم خونی ربط داره ؟!!!
گوش درد ندارين يا گلو درد؟به نقل از مهسا.ق :منم همین مشکلی رو که میگید دارم ولی در مورد خودم مطمئنم دلیلش کم خونی نیست!
دلایل دیگش چی می تونه باشه؟ سرکیجه ی خیلی وحشتناکی هم دارم!
منم سرگیجشو دارمبه نقل از sadlove :و اینکه وقتی بلند میشم سر گیجه شدید و سیاهی جلو چشمام ...![]()
سرگیجه نهبه نقل از sadlove :منم همینجوریم
و اینکه وقتی بلند میشم سر گیجه شدید و سیاهی جلو چشمام ...
شما هم سر گیجه اینا داری ؟؟
به نقل از ىىىياوش :١٠٠٪
يكي از كاراي خون كنترل دماي بدن آدماي كم خون هميشه سردشونه
آب با شکم خالی؟ یا هرزمان که آب میخوری این حالتُ داری؟به نقل از mahdokht :تا 5 دقیقه بعد از نوشیدن آب،دچار افت فشار خون میشم و حالم بد میشه، چیکار کنم؟
شاید اگه معده خالی باشه حتی با نوشیدن آب، معده تحریک بشه و اسید ترشح کنه! و فعالیت معده که تحت تاثیر اعصاب پاراسمپاتیکه ممکنه باعث کاهش فشار خون هم بشه!به نقل از mahdokht :تا 5 دقیقه بعد از نوشیدن آب،دچار افت فشار خون میشم و حالم بد میشه، چیکار کنم؟
به نقل از sadlove :چشمم درد میکنه وقتی چپ و راست و اینا نگاه میکنم , سه چهار روزه , کسی دلیلشو میدونه ؟؟
امکان داره فقط یه سرماخوردگی از ناحیه چشم باشه !؟
به نقل از شوکوهــ :همون سرماخوردگیه احتمال زیاد .
فقط از ناحیه چشم باشه ؟ ینی چشمت سرما بخوره ؟
درد چشم از نشانه های ابتلا به سرماخوردگیه !
به نقل از sadlove :اوهوم , هیچ علائم دیگه ای ندارم !!
فقط چشم درد , گاهی اوقات اونقدر دردش زیاد میشه که نمیتونم جاییو نگاه کنم چشممو میبندم .
به نقل از شوکوهــ :چند وقته ؟
زیاد پای سیستمی؟به نقل از sadlove :4 روز
دیروز خوب شده بود اما امروز دوباره شروع شد . (یا بگم که مداوم نیست روزهاش )
به نقل از Angel of Mo0n :زیاد پای سیستمی؟
یا زیاد کتاب میخونی؟
یا فشار عصبی داشتی؟
به نقل از sadlove :4 روز
دیروز خوب شده بود اما امروز دوباره شروع شد . (یا بگم که مداوم نیست روزهاش )
اگه قسمت آبی شده نبود میشد احتمال داد به جنس مانتو حساسیت داری، ولی خب این چیزی که میگی عجیبهبه نقل از befanapiccola :با سلام
من چندین سال هست که با این مشکل مواجهم
اگر فقط یک لحظه لباسم از روی پهلوهایم کنار برود یا حتی لباس زیر مانتویم کمی کوتاه باشد سریعا دل پیچه و دل دردشدیدی میگیرم و با اسهال شدید مواجه می شوم.جالب این که اگر زیر مانتو هیچ لباسی نپوشم این مشکل ایجاد نمی شود و فقط وقتی لباسم کنار زده می شود این اتفاق می افتد
این اتفاق خیلی از اوقات در محیط بیرون می افتد و واقعا تحمل دردش وحشتناک و غیر قابل توصیف است.
آیا کسی از علت آن اطلاعی دارد؟
آیا مشکل من حل شدنی هست؟
با تشکر