- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 2️⃣
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
پاسخ : من چه مشکلی دارم ؟!
منم یه سوال داشتم
کم شدن توان بدن ناشی از چیه؟ضعف بدن؟
منم یه سوال داشتم
ممکنه به دلیل تغذیه باشه! خوراکی های انرژِی زا بخور!به نقل از هلیکاز :منم یه سوال داشتم
چیز مهمی نیست , نگران نباش !!به نقل از shine :دقيقا همينه
یعنی سه ساله مداوم ورم کرده و درد دارین ؟؟!!به نقل از Maaat :خب سه سااااااااااااااااالل آخه؟
آرهبه نقل از ๑۩๑mahsa๑۩๑ :گرفتگی ودردبضی عضلات میتونه ربطی به سرماخوردگیم داشته باشه؟
علاوه بر اونهایی که pn.f گفت کم خونی هم میتونه باعثش شه !!به نقل از هلیکاز :منم یه سوال داشتم
به نقل از ♍ Virgo ♍ :سلام دوستان من شبا از ساعتای هشت اینا به بعد احساس خفگی بم دست میده هس میکنم یه چیزی راه تنفسیمو میبنده و فشار میده ؟
دارم میمیرم ؟آیا؟
ببین کلن سعی کن که سرم لنزتو عوز نکنی چون که چشم بعد از یه مدت به PH و ترکیبات یه سرم عادتمی کنی...هالا باز یه هفته قبلیوبزن خوب می شی منم این جوری شدم دکتر یه اشک مسنوعی داد بهم چن وخ ریختم درس شد یه دکترم رو هتمن چچشم شوخی بردار نیس!! شست و شو با چای ولرم هم کلن برای چشم خیلی خوبهبه نقل از soofy :سلام :)
من از لنز طبی استفاده می کنم 2 سال هم هست هیچ مشکل خاصی نداشتم باش... بعد محلول لنزمو عوض کردم بعد تا لنز گذاشتم چشام قرمز شدو...
بعد دیشب رفتم همون محلول قبلیه رو گرفتم. این بار چشام داغون شد یعنی اصن چشام رنگ خون شده بود و می سوخت و خیلی بد...همچنان هم چشام قرمزه
کسی اگه تجربه شو داشته کمک کنه لدفن... تا میام برم دکتر و اینا...
با تشکر ویژه
به نقل از sadlove :یعنی سه ساله مداوم ورم کرده و درد دارین ؟؟!!
آره!!!!
به نقل از ♍ Virgo ♍ :یه چار پنج ماهی هستش
به نقل از Maaat :
یه قده ای سمت راست گردنم متورمه گاهی اوقات(خیلیییییییییی کم سالی یه بار) دردناک می شه
به نقل از סהרורי :تست تمرکز پیش روانپزشک …
به نقل از cannibal :تو کلاس ، مدرسه ، خونه ، وقت درس خوندن
یا کلافه ام یا خسته ...
و معمولا خوابم میاد
چیکار کنم
به خاطر نوجوونيه...سعي كن پوستتو مرتب بشوري چرب نمونه...جوشاتم نكن،جاش رو سينت ميمونه خيلي بي ريخت ميشه!!!به نقل از Naughty :روی سینه ام جوش های کوچیک میزنه
که خیلی آزارم میدن
چکار کنم :P