حتما پیش 1 دکتر زنان برو.....به نقل از sadlove :خیلی حالت تهوع میگیرم چند روزه , نمیدونم چرا ...
اونقدر میشه حس میکنم هیچ قندی تو بدنم نیست هی شیرینی میخورم اما یه ساعت بعدش باز شروع میشه .
مشکل چیه ؟؟!!"""
آزمایش قند خون بدین....و سنگ کلیهبه نقل از sajadrahimi :منم بعضی وقتا یه سردرد عجیبی میگیرم... میگرنه میگن! اون هیچی بعضی وقتا تشنم میشه هی آب میخورم خوب نمیشه!(استسقاء(؟) که دارم همیشه تشنمه ولی این فرق داره)
اگه تو اونا مشکل نداری اینا درست میشه ....به نقل از sajadrahimi :دادم!(آزمایش...)
MRI هم...!
به نقل از sadlove :خیلی حالت تهوع میگیرم چند روزه , نمیدونم چرا ...
اونقدر میشه حس میکنم هیچ قندی تو بدنم نیست هی شیرینی میخورم اما یه ساعت بعدش باز شروع میشه .
مشکل چیه ؟؟!!"""
به نقل از sajadrahimi :من کلا داغونم! عصبی که میشم دستام میلرزه... چشمام نبض میگیره...
دکترم رفتیم بعد گفت مشکوک به سرطانی!خیلی کلاس داره!
ممنون بابت راهنمایی هاتان جناب آقایSIDIOUS
به نقل از haniiii :استرس نداری؟
قندخون بیفته پایین علائمش حالت تهوع نیس؟؟
وختی قندپایین میاد باس موادی بخوری که قند رو اروم بیاره بالا
کم خونی حس بی حالی و بیهوشی داره.تغییر رنگ پوست و لببه نقل از sadlove :خب میخورم اما باز شروع میشه :-s
هست اما این همه مدت ؟؟ :-s
کم خونی شدید نیست ؟؟
چون داشتم کم خونی زیاد اما دارو هامو نخوردم .
یا شاید هم انگلیه یه وقت
![]()
به نقل از pofack kocholo :من وقتی سرما می خورم خوب میشم تا دوماه حس بویاییمو کامل از دس می دم به نظرتون چمه ؟
این موصوع طبیعیه یا نه ؟
به نقل از Elham. :من گاهی اوقات وقتی برای مدت نسبتا طولانی یه جا میشینم بعدش که بلند میشم چشمام سیاهی میره و سرم سنگین میشه
و بیشتر وقتا که صبح از خواب بیدار میشم بازم همین طوری میشم. یعنی چشمام سیاهی میره و نمیتونم درست راه برم؛ چند ثانیه طول میکشه تا برطرف بشه
آیا علت خاصی داره؟ یا طبیعیه و ممکنه برای بقیه هم پیش بیاد؟!
نه ندارمبه نقل از sadlove :سردرد , احساس فشار اطراف چشمهات یا پیشونیت اینا نداری !!؟؟
بهش میگن سرگیجه غیر واقعی . وقتی از یه حالتی بیرون میای و بلند میشی فشارت یه دفعه افت میکنه .
البته کم خونی هم میتونه باشه , یه آزمایش خون بدی بد نیست !!
:)
به نقل از N!00sha :نه ندارم
به نقل از سپیده. :من نمیتونم نفس بکشمبعد هی سرم گیج میره
بعدم یه وقتایی دستام بی حس میشه یا مور مور میکنه،
همشم سردرد دارم،
مشکل ِمن چیه؟