من چه مشکلی دارم؟! [پزشکی]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع 4245
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من چند روزیه احساس نبض میکنم توی شکمم:/یهو احساس می کنم کلیم میلرزه سمت چپم سمپ راستم اصلا نمیدونم چمه
لطفا اگه کسی دلیلش رو می‌دونه بگه

نه من قبلاً یه جای دیگه گفتم ولی الان حدود ۵ روزه که پای چپم کرخته، و این خیلی عجیبه، قضیه چیه؟
بخش بیرونی ران، کمربند نمی‌بندم قطعه ، کمردرد ندارم و...
کرختی و بی حسی کم و زیاد میشه ولی تموم نمیشه

نه من قبلاً یه جای دیگه گفتم ولی الان حدود ۵ روزه که پای چپم کرخته، و این خیلی عجیبه، قضیه چیه؟
بخش بیرونی ران، کمربند نمی‌بندم قطعه ، کمردرد ندارم و...
کرختی و بی حسی کم و زیاد میشه ولی تموم نمیشه
احتمال بالا عصبی
ولی ممکنه از ستون مهره هات باشه... حتما ی دکتر برو..

احتمال بالا عصبی
ولی ممکنه از ستون مهره هات باشه... حتما ی دکتر برو..
اخه هیچگونه کمردردی ندارم،یعنی میبینم دوستام دارن ولی من اصلا، ارهسعی میکنم

من وقتایی که حالم بد میشه و استرس میگیرم پروپرانولول میخورم
مخصوصا تو ایام امتحانات که خیلی بیشتر شده
گاهی اوقات شده یدونه کفاف نداده و بیشتر مجبور شدم مصرف کنم
ولی خب کم کم انگار دیگه اثری نداره روم و خوردن یا نخوردنش فرقی ایجاد نمیکنی
راه موثر دیگه ای هست برای کاهش استرس؟

من وقتایی که حالم بد میشه و استرس میگیرم پروپرانولول میخورم
مخصوصا تو ایام امتحانات که خیلی بیشتر شده
گاهی اوقات شده یدونه کفاف نداده و بیشتر مجبور شدم مصرف کنم
ولی خب کم کم انگار دیگه اثری نداره روم و خوردن یا نخوردنش فرقی ایجاد نمیکنی
راه موثر دیگه ای هست برای کاهش استرس؟
قرصتو عوض کن
کنکور 2.5 میلی گرم

نزدیک سه روزه تب دارم تبم اصلا و به هیچ وجه (حتی با سرم) از 38.5 پایین تر نمیاد چیکار کنمممممممم
چون روز تعطیل بود و دکتر معلوم بود حوصله نداره گفت نه هیچیت نیست، فقط چون آب یخ خوردی سرماخوردی
ولی هیچ علائمی جز تب ندارم و واقعا دیگه دارم نمیتونم.

نزدیک سه روزه تب دارم تبم اصلا و به هیچ وجه (حتی با سرم) از 38.5 پایین تر نمیاد چیکار کنمممممممم
چون روز تعطیل بود و دکتر معلوم بود حوصله نداره گفت نه هیچیت نیست، فقط چون آب یخ خوردی سرماخوردی
ولی هیچ علائمی جز تب ندارم و واقعا دیگه دارم نمیتونم
هنوز تب داری؟

بچه ها اینکه انرژی خیلی کارا رو ندارم چه از لحاظ منتال چه فیزیک بنظرتون می‌تونه به خاطر این تایم بعد کنکور تا اعلام نتیجه باشه یا به خاطر کمبود ویتامینی چیزی؟ کسی تجربه ای مشابه داشته؟

چند روز پیش تمام بدنم یک سری دونه های قرمز زده و فکر میکردم حساسیته اما حالا دارن پهن میشن و روشون حالت سوختگی میگیره انگار که به اتو خورده باشه
کسی میدونه ممکنه چی باشه؟

چند روز پیش تمام بدنم یک سری دونه های قرمز زده و فکر میکردم حساسیته اما حالا دارن پهن میشن و روشون حالت سوختگی میگیره انگار که به اتو خورده باشه
کسی میدونه ممکنه چی باشه؟
آبله نیست؟ شایدم یه حساسیت و خشکی باشه؟

سلاام،علت سفیدی مو به جز ژنتیک چی میتونه باشه؟

سلام.من یه زمینه هایی از رفلاکس معده داشتم ولی اصلا شدید نبود و فقط یه دوره ای اذیتم کرد، واسه همین بعد برطرف شدنش دیگه پیگیرش نشدم.
اما الان تو عرض این یه هفته به محض کوچکترین استرس، برگشت همه اسید معده ام رو تا اول مری حس میکنم و تا چندساعت بعدش هم همه ی اون قسمت درد و سوزش دارن. میشه یه داروی موقتی استفاده کرد که بتونه کنترلش کنه؟ علاوه بر اینکه تعداد دفعاتش زیاد شده، درد هم داره که دیگه نمیتونم تحمل کنم.

چشمام به نور حساس شدن خیلی انگار، حساس تر، تو مدرسه جرئت نمیکنم برم تو حیاط چون فقط با نگاه کردن به حیاط برای چند ثانیه چشم درد بد و سردرد خفیف مبگبرم، اوکیه؟

Back
بالا