موهای منم همینطوره...خو الان که اروم کشیدم فقط یدونه اومد تو دستم
ولی به نظرم طبیعی نیس اخه کل فرش پر میشه از موهام و حتی تو غذا:/
در ضمن خیلی ممنون

اگه مشکل از بخاری باشهدر فصل پاييز تو خونه كه هستم احساس خفگي مي كنم.نميدونم بخاري نشت داره يل تلقين مي كنم يا ي مشكل پزشكي دارم.
براشماهم پيش اومده؟ بخاري رو چحوري چك كنيم؟

در فصل پاييز تو خونه كه هستم احساس خفگي مي كنم.نميدونم بخاري نشت داره يل تلقين مي كنم يا ي مشكل پزشكي دارم.
براشماهم پيش اومده؟ بخاري رو چحوري چك كنيم؟
""
"""
مثلا تلفن از آشپزخونه زنگ میخوره من میرم سمت اتاق ( دو جهت مخالف)به احتمال خیلی زیاد دچار درماتیت تماسی بخاطر آب استخر شدی. ربطی هم نداره که دوستات که اونجا بودن شدن یا نه چون فرق داره سیستم بدنا. مثل این میمونه یکی به گرد و خاک حساسیت داره یکی نداره. احتمالا کلر استخر زیاد بوده یا یه چیزی تو آب استخر بوده که اینجور شدین. خودش خوب میشه اگه زیاد نخارونی اما اگه خوب نشد باید بری متخصص پوست تا واست پماد بده. اگه هم زیاد خارش داره و اذیتت میکنه آنتی هیستامین ها واسه اینجوری خارش ها تجویز میشن.دیشب ساعت 3 شب از شدت خارش بدن بیدار شدم و تا ساعت 4:30 خوابم نبرد یه مقدار هم فوبیا ساس دارم میترسیدم که اتاق ساس زده باشه.
دیگه ساعت 4:30 رفتم حمام و بدنم چک کردم اثری از گزیدگی نبودش ولی پشت آرنج جفت دستها و رانهام به شدت قرمز شده بود فکر کنم توی خواب هم خودم خاروندم دیگه حمام کرد و یه چیزی خوردم یه مقدار آروم شدم ولی نه 100 درصد و طرفاس ساعت 6 دیگه خوابم برد
الانم نسبتاً اوکیام یه خارش جزئی فقط.
من دیروز برای اوّلین بار رفتم استخری که دانشگاه هماهنگ کرده بود (قبلاً جای دیگه استخر میرفتم) امکان داره به خاطر آب استخر اونجا اینطوری شده باشم؟ (بقیه هم اتاقیها چیزیشون نشده)
آقا موهام دارن سفید میشن چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
(انقد دوس داشتم یه دسته از موهام سفید بود). این مورد معمولا ژنتیکی میشن اما واسه اینکه مطمئن بشی برو متخصص پوست. یه چیزایی در این مورد خوندم ولی چون منبع معتبر نبود ترجیح میدم نظر ندم چمن بعضی وقتا گوشام جهت صدا رو تشخیص نمیدنمثلا تلفن از آشپزخونه زنگ میخوره من میرم سمت اتاق ( دو جهت مخالف)