• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

من چه مشکلی دارم؟! [پزشکی]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع 4245
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
sadloveخیلی ممنون

:'>خو الان که اروم کشیدم فقط یدونه اومد تو دستم
ولی به نظرم طبیعی نیس اخه کل فرش پر میشه از موهام و حتی تو غذا:/
در ضمن خیلی ممنون
موهای منم همینطوره...

فرش و غذا ک هیچی، موهای من جاهایی یافت میشن ک خودمم شاخ درمیارم از دیدنشون...

ولی فکر میکنم موهام زیاد نمیریزه، فقط چون خیلی بلنده، به نظر میاد ک زیاد میریزه!!
مثلاً وقتی دو تار مو میرزه رو فرش، پیچ و تاب میخوره و ب نظر زیاد میاد!!!!
شاید مال شما هم همینطوره!!!

• لایک
امتیازات: X R@y
دیشب ساعت 3 شب از شدت خارش بدن بیدار شدم و تا ساعت 4:30 خوابم نبرد یه مقدار هم فوبیا ساس دارم میترسیدم که اتاق ساس زده باشه.
دیگه ساعت 4:30 رفتم حمام و بدنم چک کردم اثری از گزیدگی نبودش ولی پشت آرنج جفت دست‎ها و ران‎هام به شدت قرمز شده بود فکر کنم توی خواب هم خودم خاروندم دیگه حمام کرد و یه چیزی خوردم یه مقدار آروم شدم ولی نه 100 درصد و طرفاس ساعت 6 دیگه خوابم برد :دی
الانم نسبتاً اوکی‎ام یه خارش جزئی فقط.
من دیروز برای اوّلین بار رفتم استخری که دانشگاه هماهنگ کرده بود (قبلاً جای دیگه استخر می‌رفتم) امکان داره به خاطر آب استخر اونجا اینطوری شده باشم؟ (بقیه هم اتاقی‌ها چیزیشون نشده)

در فصل پاييز تو خونه كه هستم احساس خفگي مي كنم.نميدونم بخاري نشت داره يل تلقين مي كنم يا ي مشكل پزشكي دارم.
براشماهم پيش اومده؟ بخاري رو چحوري چك كنيم؟

در فصل پاييز تو خونه كه هستم احساس خفگي مي كنم.نميدونم بخاري نشت داره يل تلقين مي كنم يا ي مشكل پزشكي دارم.
اگه مشکل از بخاری باشه
دو حالت داره یا خود گاز نشت داره یا کربن منواکسید پخش میشه
برای امتحان حالت اول کف و صابون درست کن به بست ها و شلنگ بزن ببین حباب درست میشه یا نه
حالت دوم اگه منواکسید پخش بشه لوله بخاری باید داغ باشه چک کن ببین کامل لوله ها جا رفته باشن
اگه بخاری هم بدون دودکش بود بخاطر کم شدن اکسیژنه سعی کن پنجره رو یکم باز بزاری
فعلا همین!:-h

آقا موهام دارن سفید میشن چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟~X(~X(:D

از خشکی هوا نیست ؟ :-"""
منم شیراز ک بودم زمستونها حس خفگی بهم دست میداد یه کتری اب میگذاشتم رو بخاری هوا مرطوب ک میشد نفسم باز تر میشد :-""""
#صرفن_تجربه

من بعضی وقتا گوشام جهت صدا رو تشخیص نمیدن:-??مثلا تلفن از آشپزخونه زنگ میخوره من میرم سمت اتاق ( دو جهت مخالف)

دیشب ساعت 3 شب از شدت خارش بدن بیدار شدم و تا ساعت 4:30 خوابم نبرد یه مقدار هم فوبیا ساس دارم میترسیدم که اتاق ساس زده باشه.
دیگه ساعت 4:30 رفتم حمام و بدنم چک کردم اثری از گزیدگی نبودش ولی پشت آرنج جفت دست‎ها و ران‎هام به شدت قرمز شده بود فکر کنم توی خواب هم خودم خاروندم دیگه حمام کرد و یه چیزی خوردم یه مقدار آروم شدم ولی نه 100 درصد و طرفاس ساعت 6 دیگه خوابم برد :D
الانم نسبتاً اوکی‎ام یه خارش جزئی فقط.
من دیروز برای اوّلین بار رفتم استخری که دانشگاه هماهنگ کرده بود (قبلاً جای دیگه استخر می‌رفتم) امکان داره به خاطر آب استخر اونجا اینطوری شده باشم؟ (بقیه هم اتاقی‌ها چیزیشون نشده)
به احتمال خیلی زیاد دچار درماتیت تماسی بخاطر آب استخر شدی. ربطی هم نداره که دوستات که اونجا بودن شدن یا نه چون فرق داره سیستم بدنا. مثل این میمونه یکی به گرد و خاک حساسیت داره یکی نداره. احتمالا کلر استخر زیاد بوده یا یه چیزی تو آب استخر بوده که اینجور شدین. خودش خوب میشه اگه زیاد نخارونی اما اگه خوب نشد باید بری متخصص پوست تا واست پماد بده. اگه هم زیاد خارش داره و اذیتت میکنه آنتی هیستامین ها واسه اینجوری خارش ها تجویز میشن.

آقا موهام دارن سفید میشن چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟~X(~X(:D

چقدشون سفید شدن:D (انقد دوس داشتم یه دسته از موهام سفید بود). این مورد معمولا ژنتیکی میشن اما واسه اینکه مطمئن بشی برو متخصص پوست. یه چیزایی در این مورد خوندم ولی چون منبع معتبر نبود ترجیح میدم نظر ندم چ
من بعضی وقتا گوشام جهت صدا رو تشخیص نمیدن:-??مثلا تلفن از آشپزخونه زنگ میخوره من میرم سمت اتاق ( دو جهت مخالف)

این جور موارد با معاینه واین چیزا مشخص نمیشه. حتما باید بری اودیومتری بعد با جواب اون میشه گفت اگه مشکلی داری کجاس. ولی در کل واسه اطلاعات بیشتر اینجور مشکلا 2 حالت داره. بهشون میگیم کری عصبی یا کری هدایتی (لازم نیست حتما کری باشه. ممکنه کاهش شنوایی باشه) که اینا با معاینه هم قابل تشخیصه ولی بعد تشخیص هم باید اودیومتری شه تا جاش مشخص شه. مغز ما یه سیستمی داره بر اساس صدایی که تولید میشه و میزان و زمانی که به هرگوش میرسه جهت صدا رو مشخص میکنه. حالا اگه قسمت هدایتی یکی از گوش ها مشکل داشته باشه باعث میشه اطلاعات این میزان و زمان رسیدن صدا رو نتونه درست به مغز برسونه و درنتیجه مغز تو تعیین جهت دچار مشکل میشه. همچنین اگه قسمت عصبی هم مشکل داشته باشه همین اتفاق میفته. اگه همیشه این اتفاق میفته براتون حتما لازمه که بررسی شه.

من استخوان هام خیلی درد میگیره
ساق پام
مچ دستم
انگشت دستم
دردش خیلیییی وحشتناکه
اکثر مواقع هم شب ها دردش شروع میشه

Back
بالا