• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

من چه مشکلی دارم؟! [پزشکی]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع 4245
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من کلن همش گلوم یه کم درد میکنه، اونقدر مداومه که یادم میره و وقتی به قورت دادنم دقت میکنم یادم میاد . دو قسمت از لثه م هم مدتیه درد میکنه و حدس میزنم گلو دردم مربوط به همین باشه .
خب ؟ :-"

موهام دائم میریزه و شددددیددد
دلیلش چیه؟؟

موهام دائم میریزه و شددددیددد
دلیلش چیه؟؟
ناخنتون هم شکنندست ؟
اگه شکنندست کمبود vit B1 عه..
اگه موهاتون بد حالته ناخنتون شکننده نیست فقر اهن یا روی .
میتونه استرس هم باشه .
یا حتی نوع شامپوتون .
قبلنم اینجور بودین ؟
فقط الکی هر کدوم این مواد رو استفاده نکنین مصرف زینک و اهن بدون کمبودش کبدتونو داغون میکنه .

ناخنم زود میشکنه و موهام موخوره گرفته و یک سال ریزش مو دارم

مصرف برنجت چجوره ؟ برنج ابکش میکنین یا دمپختی میخورین ؟
میتونه ویتامین B1 ات باشه حل میشه نگران نباش (:
اگع دکتر رفتی و حل نشده ؛ میتونم ب استادم معرفیت کنم :دی اگرم نرفتی برو یه سر دکتر تغذیه و پوست و مو :دی

خانوم دکتر sad love خیلی خوب گفتن. اما واسه تکمیلش بگم که ریزش مو خیلی وقتا نیست و آدم خودش فکر میکنه ریزش داره. واسه امتحانش دستتو بکن لای موهات و بکش (آروم ها). اگه تعداد موهایی که دستت میاد بیشتر از 3 تا بود اونوقت باید بررسی شه. ضمن اینکه تو حموم طبیعتا زیاد میریزه و مهم نیست. (واسه اطلاعات بیشتر اصولا مو ها 3 دوره دارن که دوره اول رشد هست و دوره دوم رشد کند میشه و اماده ریزش میشه و دوره سوم میریزه. این دوره طبیعی واسه همه موهای آدما هست و مو میفته یکی دیگه از زیرش در میاد).
اگه مثبت بود مورد بالایی که گفتم و از آنجایی که دختر هستین باید چیزای دیگه بررسی شه(چون اینجا جاش نیست بپرسم. پس نمیگم اینجا. اگه پزشک برین میپرسه). واستون آزمایش های خون و هورمون اینا مینویسن تا بعدش تشخیص داده بشه علتش چیه.

پ.ن: اگه در مورد ریزش مو و انواعش و دلایلش دوستان اطلاعاتی خواستن میتونم بیشتر توضیح بدم بهم بگین.

حال ندارم کسلم ، بی حالم ، :(
دوست عزیز واسه اینجور مشکلا شرح حال و صحبت اساسی میخواد که اصلا بفهمیم مشکلی هست یا نه. اینجور مشکلا از لحاظ جسمی میتونه از تیروئید باشه مخصوصا اگه سابقه فامیلی داشته باشین. اگه عوامل جسمی رد شد اونوقت میرسیم به مسائل روانپزشکی که احتمال داره افسردگی اینا باشه که اونم شرح حال اساسی میخواد. در کل با دوستان بودن و گشتن و بیشتر کردن تفریحات خوبه اینجور مواقع اگه حاد نیست.

آخرین ویرایش:
من کلن همش گلوم یه کم درد میکنه، اونقدر مداومه که یادم میره و وقتی به قورت دادنم دقت میکنم یادم میاد . دو قسمت از لثه م هم مدتیه درد میکنه و حدس میزنم گلو دردم مربوط به همین باشه .
خب ؟ :-"

فک نکنم گلودردتون با لثه ارتباطی داشته باشه (احتمالش هست ولی کم هست :D). گلودردتون اگه بدون تب و بی حالی و علایم دیگه هست شایعترین علتش ریفلاکس هست. اگه وقتی از خواب بیدار میشی سوزش گلوت بیشتره ریفلاکس هست به احتمال خیلی زیاد. بهتره به پزشک مراجه کنین تا واستن ppi (پنتاپرازول یا امپرازول یا از این قبیل دارو ها) تجویز کنه. این مشکل تو جوونای امروزی خیلی زیاده بخاطر خیلی چیزا مثل فست فود و ...
اما اگه گلودردتون عفونی هست که با شرح حالی گفتین بعید میدونم(چون معمولا بیشتر از 2 هفته طول نمیکشه) اونوقت دیگه مسله فرق میکنه و اگه باکتریال باشه آنتی بیوتیک و اگه ویروسی باشه استراحت کفایت میکنه.

هر دو مدل برنجو میپزه مامان*_*
نرفتم دکتر:(

:'>خو الان که اروم کشیدم فقط یدونه اومد تو دستم
ولی به نظرم طبیعی نیس اخه کل فرش پر میشه از موهام و حتی تو غذا:/
در ضمن خیلی ممنون

Back
بالا