• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

من چه مشکلی دارم؟! [پزشکی]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع 4245
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
دکتر رفتین تا حالا؟ اونا چی گفتن؟ دارو چیزی ندادن؟
نورولوژی رفتم، فشار عصبی :-". نه چیزی ندادن

جدا از اینکه امکان معاینه نداریم، باید بعداً دکتر شدیم انقدر سوال بپرسیم؟ چطور دکترا تو ۵ دقیقه کامل ویزیت می‌کنند؟؟ حالا معاینه هم نمی‌کنند.

حتی جدیدا ارتوپدا هم معاینه فیزیکی نمیکنن. رفتم که میگم. از دور میگه کجات درد می‌کنه : ))
البته بعضی هاشون هستن واقعا وقت میزارن، یه دکتر داخلی بود آزمایش نوشت و دوباره رفتم پیشش، تک تک رو نشست توضیح داد فکر کنم نیم ساعتی وقتش گرفته شد. (و فقط هزینه یه ویزیت گرفت که بنظرم اندازه ده تا ویزیت بقیه وقت گذاشت)

خلط پشت حلق هم داری ؟
نه ندارم

دکتر رفتین تا حالا؟ اونا چی گفتن؟ دارو چیزی ندادن؟
نورولوژی رفتم، فشار عصبی :-". نه چیزی ندادن

جدا از اینکه امکان معاینه نداریم، باید بعداً دکتر شدیم انقدر سوال بپرسیم؟ چطور دکترا تو ۵ دقیقه کامل ویزیت می‌کنند؟؟ حالا معاینه هم نمی‌کنند.

حتی جدیدا ارتوپدا هم معاینه فیزیکی نمیکنن. رفتم که میگم. از دور میگه کجات درد می‌کنه : ))
البته بعضی هاشون هستن واقعا وقت میزارن، یه دکتر داخلی بود آزمایش نوشت و دوباره رفتم پیشش، تک تک رو نشست توضیح داد فکر کنم نیم ساعتی وقتش گرفته شد. (و فقط هزینه یه ویزیت گرفت که بنظرم اندازه ده تا ویزیت بقیه وقت گذاشت)

خلط پشت حلق هم داری ؟
نه ندارم
خدا این استرس/ فشار عصبی رو برای دکترها نگه داره! :)) هر چی می‌شه می‌گن فشار عصبی! :)) مومن باید اون علت آخر باشه! :)) جالب ه که برام MRI و CT هم نوشتن ولی فکر کنم حتا اندیکاسیون نداشت! :))
هعی ...
خدا کمک کنه از دکترهای خوب بشیم! اگه بذارن موقع طبابت از کامپیوتر/ لپتاپ استفاده کنم قول می‌دم دکتر خوبی باشم! :‌))

× ۸۷ درصد موارد میگرن بعد اموشنال استرس شروع می‌شه. گرسنه بودن، به هم خوردگی خواب و .. هم شایعند در شروع (تریگر) میگرن.

نوار مغزم داریم؟

خدا این استرس/ فشار عصبی رو برای دکترها نگه داره! :)) هر چی می‌شه می‌گن فشار عصبی! :)) مومن باید اون علت آخر باشه! :)) جالب ه که برام MRI و CT هم نوشتن ولی فکر کنم حتا اندیکاسیون نداشت! :))
هعی ...
خدا کمک کنه از دکترهای خوب بشیم! اگه بذارن موقع طبابت از کامپیوتر/ لپتاپ استفاده کنم قول می‌دم دکتر خوبی باشم! :‌))

× ۸۷ درصد موارد میگرن بعد اموشنال استرس شروع می‌شه. گرسنه بودن، به هم خوردگی خواب و .. هم شایعند در شروع (تریگر) میگرن.
یکی فشار عصبی یکی هم مشکل فیزیولوژیک :-"

نه نه سی تی و ام آر آی برای دو مراجعه مختلف بوده :-"

بعضی موقع ها سرم خیلی درد میگیره و چشام هم میسوزه و نمیزاره بخابم

مفاصل دستم قرمز میشن
علتش چیه؟
خطرناکه؟
کدوم مفاصلت دقیقن ؟
گرم تر از نقاط کناری هم هستن ؟
درد هم داری ؟
صبح ها ک از خواب بیدار میشی احساس خشکی نمیکنی ؟

بچه‌ها عذر می‌خوام که گاهی دیر به سوالا جواب می‌دم؛ من اصولاً آدمِ زودخسته‌شونده‌ای هستم!

ازجام پامیشم چشم سیاهی میره
چند بارم پیش اومده از حال برم و یا بیفتم زمین
چیز خاصی جز کم خونیه؟
تالاسمی دارم البته
خب تالاسمی که علت کمی نیست!
اگه داروی خاصی مصرف نمی‌کنی، بیماری‌ای مثل دیابت نداری، بدنت کم‌آب نیست، می‌تونه به کم‌خونی مربوط باشه.

بعضی موقع ها سرم خیلی درد میگیره و چشام هم میسوزه و نمیزاره بخابم
چند بار این اتفاق افتاده؟ هر بار چقدر طول می‌کشه؟
مسکن اینا مصرف کردی؟ چاره‌ساز بوده؟
دردت چقدر شدیده؟ همون بین صفر تا ده نمره بده.
دردت چه شکلی ه؟ ضربانی؟ ممتد؟ تیز و سریع؟
به جز سوزش چشم چه علایمی داری؟ تهوع/ استفراغ/ زود عصبانی شدن و تحمل نکردنِ نور و صدا / تب / دیدن یه چیزایی (مثل جرقه) جلو چشمت یا شنیدن چنین چیزهایی /
کدوم بخش سرت بیشتر درد می‌کنه؟ یک طرفه است یا دو طرفه؟
مانع انجام کارهای روتین و روزانه‌ات می‌شه؟

مفاصل دستم قرمز میشن
علتش چیه؟
خطرناکه؟
فقط صبح‌هاست؟ یا بعدِ خواب ه؟ دقت کردی تو خواب جایی نمی‌کوبی دستت رو؟
منظور مهرناز از «خشکی» یعنی متوجه بشی بعد بیدار شدن تو صبح باز کردن مفاصلت کمی حس متفاوت‌تری داره!

@NEURAE
ممنون از پاسخگوییت(پست بالا)
مسکن که نه مصرف نمکینم
دردم بستگی داره سمت پیشونی یا وسط سرم متغیره ضربانی یا ممتد
زود عصبانی میشدم و صدا هم دیوونم میکرد
برا چشمم اشک مصنوعی ریختم بهتر شد
بخاطر زیاد نگاه کردن به لپتاپ و گوشی نیس؟

آخرین ویرایش:
@Barf
بنظر نمیاد خطرناک باشه از نظر من
ولی اگه خواستی پیگیری جدی تری کنی پیش فوق تخصص روماتولوژی باید بری یا متخصص داخلی .

ناخن هات ک سیاه یا بی رنگ نیست ؟

این تهوع هایی که خیلی یهویی ان چه دلیلی میتونن داشته باشن؟
بابام هم یه دوره ای اینطوری می‌شده :|

و سردرد های بیخود ~X(
چیکار کنم به جای قرص خوردن؟
چون اگه همینطوری پیش برم کم و بیش میشم سلطان مسکن :///
تهوع خیلی دلیلها میتونه داشته باشه .
مشکل گوارشی هم داری ؟
رفلاکس نداری ؟
کی ها تهوع داری ؟
با غذا خوردن بهتر میشه یا بدتر میشه ؟
کم خونی نداری ؟

دلیل سردردت رو باید پیدا کنی .

من حس میکنم یا کم خونی داری یا رفلاکس داری ک هم سردرد داری هم حالت تهوع . اخرین بار کی ازمایش خون دادی ؟ قرص اهن مصرف میکنی ؟

Back
بالا