Radikalaza
کاربر نیمهفعال

- نام مرکز سمپاد
- بهشتی
- شهر
- کرج
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
سینه راستم بزرگ تر از سینه چپمه . موهای کمتر و ضعیف تری هم نسبه به چپ داره . طبیعیه؟

چقدر بزرگتره ؟ اگه کمه اره طبیعیه . ولی اگه تفاوت فاحشی داره باید بری پیش دکتر زنان .سینه راستم بزرگ تر از سینه چپمه . موهای کمتر و ضعیف تری هم نسبه به چپ داره . طبیعیه؟
اولین کاری ک باید بکنی حتمن رعایت ی سری کاراست . قهوه چایی نوشابه و هر گونه نوشیدنی کافئین دار ممنوع . غذاهای تند و یا پر ادویه ممنوع . تا حد امکان فست فود ممنوع . بعد از غذا خوردن خوابیدن ممنوع . غذاهای مایع تا حد امکان کم بخور . عرق نعنا هم نخور چون بدترش میکنه .تجربه های موفقتون در مورد acid reflux چیه؟ اولین باره گرفتم میترسم مزمن بشه و اینا![]()

پسرم. توده حس میکنم داره و اون یکی نداره رنگشون مشابهه. یکم پایین ترش هم یه خال هستچقدر بزرگتره ؟ اگه کمه اره طبیعیه . ولی اگه تفاوت فاحشی داره باید بری پیش دکتر زنان .
ایا رنگ هر دو سینه مشابه عه ؟ دونه ای زخمی برجستگی ای فرورفتگی ای چیزی نداره ؟ توده ای لمس نمیکنی توی سینه هات ؟ ترشح از سر سینت نداری ؟ درد نداری ؟ سوزش نداری ؟
پسرم. توده حس میکنم داره و اون یکی نداره رنگشون مشابهه. یکم پایین ترش هم یه خال هست
میتونم بپرسم چند سالتونه؟پسرم. توده حس میکنم داره و اون یکی نداره رنگشون مشابهه. یکم پایین ترش هم یه خال هست

ببخشید اشتباه گفتم اون یکی هم توده داره ولی کوچیکتر. نمیدونم شما به چی میگین توده ولی یه چیز اندازه نخود و خیلی محکمه. میتونه خطرناک باشه?کسی تجربه نکرده ؟ب یه متخصص جراحی مراجعه کنین .
سال بعد میخوام کنکور بدم.اره همینطوره که شما میگین فقط سمت راستو دست کاری کردم یکم بزرگتر شده.میتونم بپرسم چند سالتونه؟
این توده که میگین مثل حلقهی سفتی ه که محیطِ نوک پستان ( بخشی که رنگش تیرهتره) رو احاطه کرده؟
لطفاً دقیق عدد بگید. ۱۷ سالتون ه؟ببخشید اشتباه گفتم اون یکی هم توده داره ولی کوچیکتر. نمیدونم شما به چی میگین توده ولی یه چیز اندازه نخود و خیلی محکمه. میتونه خطرناک باشه?کسی تجربه نکرده ؟
سال بعد میخوام کنکور بدم.اره همینطوره که شما میگین فقط سمت راستو دست کاری کردم یکم بزرگتر شده.

17 سالمه.بله دور اون بخش تیره رنگ. سمت چپ کوچیک تره از نخود سمت راست یکم بزرگتره از نخود. نه مسطح نیستش هر دوشون مثل همن فقط اطراف همین بخش تیره سمت راست یکم بزرگتره. رویش ریش و بم شدن صدا هم همین الان . البته نه کامل.لطفاً دقیق عدد بگید. ۱۷ سالتون ه؟
رویش ریش و بم شدگی صدا کی براتون اتفاق افتاده؟
هر دو سمت همینطوره؟ دور اون بخش تیره رنگ؟ فقط اندازه نخود؟ سینهی سمت چپ مسطح ه با بدن کامل؟
یعنی صداتون تازه داره بم میشه و موهاتون کمکم تازه دارن رشد میکنند؟17 سالمه.بله دور اون بخش تیره رنگ. سمت چپ کوچیک تره از نخود سمت راست یکم بزرگتره از نخود. نه مسطح نیستش هر دوشون مثل همن فقط اطراف همین بخش تیره سمت راست یکم بزرگتره. رویش ریش و بم شدن صدا هم همین الان . البته نه کامل.
عادیه؟ همچین چیزی دیدین که سرطان باشه؟