• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

من چه مشکلی دارم؟! [پزشکی]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع 4245
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
از روی آزمایش خون مشخصه من چه داروهایی مصرف میکنم؟مثلا دیتامین دی یا منیزیم؟ببخشید نمیدونستم کدوم تاپیک باید بپرسم
نه فکر نکنم بشه.
مگر مثلا خیلی یه چیزی تو خونت بالا باشه اونم با احتمال میشه گفت به خاطر اینه که قرصشو زیاد خوردی.

تفاوت ففول اسپانسول و ففول دئودنال چیست؟
و اینکه قرص متوترکسات در ایران پیدا میشه؟(برای رماتیسم)

تفاوت ففول اسپانسول و ففول دئودنال چیست؟
ففول اسپانسول فکر می‌کنم اشاره به شکل دارویی داره که کپسولیه که توش گرانول‌های کوچیک رنگی داره که حتما برخورد داشتین با نمونه‌هاش و باعث می‌شه به تدریج جذب شه و فکر می‌کنم از راهکارهای کاهش عوارض گوارشی به خاطر آزاد نشدن یک‌جا باشه. ففول دئودنال هم طوری فرموله شده فکر می‌کنم که بیشترین جذب رو توی دئودنوم داشته باشه. (Bioavailability بالاتر و احتمالا بازم عوارض گوارشی کم‌تر)

ففول اسپانسول فکر می‌کنم اشاره به شکل دارویی داره که کپسولیه که توش گرانول‌های کوچیک رنگی داره که حتما برخورد داشتین با نمونه‌هاش و باعث می‌شه به تدریج جذب شه و فکر می‌کنم از راهکارهای کاهش عوارض گوارشی به خاطر آزاد نشدن یک‌جا باشه. ففول دئودنال هم طوری فرموله شده فکر می‌کنم که بیشترین جذب رو توی دئودنوم داشته باشه. (Bioavailability بالاتر و احتمالا بازم عوارض گوارشی کم‌تر)
دم شما گرم❤️

از روی آزمایش خون مشخصه من چه داروهایی مصرف میکنم؟مثلا دیتامین دی یا منیزیم؟ببخشید نمیدونستم کدوم تاپیک باید بپرسم
سلام عزیزم،
به صورت خیلی تخصصی که در پزشکی قانونی انجام می‌شه بله، اکثرا می‌شه فهمید چه متابولیت‌هایی در خون/محتویات معده و کبد وجود داشتند، یه سری دارو هم مثل داروهای ضدافسردگی، ضداضطراب، شیشه، ترامادول و ... هم به صورت روتین می‌شه توسط آزمایش ادرار در بیمارستان‌های مراکز مسمویت تشخیص داده بشن. ولی داروهایی مثل Vit D و ...، توسط آزمایش معمولی که بهش می‌گیم چک‌آپ تشخیص داده نمی‌شن، مگر مصرفشان زیاد بوده باشه و حالت مسمومیت پیدا کنه که به خاطر فراتر از حد نرمال بودنشون تشخیص داده می‌شن.

ببخشید
سرد و گرم شدن پیاپی منشاء جسمی داره؟
من سال‌هاست لباس گرمم فقط یه سویشرت بوده اما دو ماهه با این که روهم روهم لباس می‌پوشم احساس می‌کنم گرم نمیشم و مدتی بعد گرمم میشه. گاهی در حین کارهای معمولی لرزم می‌گیره درحالی که قبل از اون توی همون محیط یخ نکرده بودم.
این اواخر لاغر نشدی که چربی از دست بدی؟
داروهای ضداضطراب/افسردگی مصرف نمی‌کردی؟
آب و هوای محیط زندگیت امسال خشک‌تر از قبل نشده؟

+ تجربه خودم هم شخصی ه و الزاما علمی نیست، در مواجهه با ویروس‌هایی که فعلا اپیدمی هستند، مثل آنفلوانزا، وقتی بیماری بروز کامل نمی‌کنه، یه مدت بدن حس لرز گرفتن می‌گیره، انگار تقابل سیستم ایمنی و ویروس هست و ویروس منتظره شعله‌ور بشه و لرز مزمن می‌ده، که ممکنه در مواجهه با سرما، خستگی، کم‌خوابی و اضطراب ویروس بروز کامل پیدا کنه و بیماری ظاهر بشه. دوباره تاکید می‌کنم صرفا تجربه شخصی‌م ه. 😅

سلام عزیزم،
به صورت خیلی تخصصی که در پزشکی قانونی انجام می‌شه بله، اکثرا می‌شه فهمید چه متابولیت‌هایی در خون/محتویات معده و کبد وجود داشتند، یه سری دارو هم مثل داروهای ضدافسردگی، ضداضطراب، شیشه، ترامادول و ... هم به صورت روتین می‌شه توسط آزمایش ادرار در بیمارستان‌های مراکز مسمویت تشخیص داده بشن. ولی داروهایی مثل Vit D و ...، توسط آزمایش معمولی که بهش می‌گیم چک‌آپ تشخیص داده نمی‌شن، مگر مصرفشان زیاد بوده باشه و حالت مسمومیت پیدا کنه که به خاطر فراتر از حد نرمال بودنشون تشخیص داده می‌شن.

این اواخر لاغر نشدی که چربی از دست بدی؟
داروهای ضداضطراب/افسردگی مصرف نمی‌کردی؟
آب و هوای محیط زندگیت امسال خشک‌تر از قبل نشده؟

+ تجربه خودم هم شخصی ه و الزاما علمی نیست، در مواجهه با ویروس‌هایی که فعلا اپیدمی هستند، مثل آنفلوانزا، وقتی بیماری بروز کامل نمی‌کنه، یه مدت بدن حس لرز گرفتن می‌گیره، انگار تقابل سیستم ایمنی و ویروس هست و ویروس منتظره شعله‌ور بشه و لرز مزمن می‌ده، که ممکنه در مواجهه با سرما، خستگی، کم‌خوابی و اضطراب ویروس بروز کامل پیدا کنه و بیماری ظاهر بشه. دوباره تاکید می‌کنم صرفا تجربه شخصی‌م ه. 😅
برعکس، وزنم زیاد شده(برای تنبلی تخمدان)
نه نمی‌خورم
آب و هوا هم فکر نمی‌کنم.

سلام عزیزم،
ممنون از پاسختون🌹🙏

من خیلی رنگ پوستم زرده
آزمایش کبد دادم مشکلی نداشت، کم‌خونی و فقر آهن داشتم مرتب قرص می‌خورم و الان بالانسه ولی این رنگه تغییری نکرد. ممکنه مشکل جای دیگه باشه؟
قرص گلوتاتیون قراره تغییری به‌وجود بیاره؟ اگه سفیدتر یا سبزه‌تر بودم مشکلی نداشتم ولی این خردلیه یکم اذیتم می‌کنه
دارویی هست که خیلی مجیکال به وایت پنسیلوانیایی تبدیل شیم؟ :‌))))

سلام دوستان من چند روزه معده درد دارم یا حداقل فکر می‌کنم معده درد دارم سمت راست قفسه سینم درد می‌کنه سوزش نیست و میزنه به قفسه سینه‌ام و گاهاً پشت کمرم پنتوپرازول خوردم فاموتیدین خوردم کلیدینیوم سی خوردم هیچ کدوم جواب نداد با نفس عمیق و فعالیت شدید درد بیشتر می‌شه جای نگرانی هست؟ پیگیرش بشم؟ جدیداً سونوگرافی و آزمایش خون دادم مشکلی نبود

اضطرابی که توی خواب دارم تمام روزم رو به فنا داده، نه معده برام مونده نه اعصاب. به بدبختی از خواب پامی‌شم و به فلاکت خوابم می‌بره، دائم خسته‌ام و بازدهی مغزم یه چیزی در حد صفره. اساتید و دکاتیر به نظرتون چه کنم؟

Back
بالا