• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

من چه مشکلی دارم؟! [پزشکی]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع 4245
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
در مورد خواب دو تا فاکتور مهم است...کیفیت و کمیت..اگه ما بنارو بر این بذاریم که کیفیت خوابت خوبه،در مورد کمیت گفته میشه که یه انسان بزرگسال حداقل شش تا هفت ساعت رو باید بخوابه...شاید تو کوتاه مدت اثراتش رو( تحریک پذیری زیاد،پایین اومدن مود،پرخاشگری،کم انرژی شدن و...) رو حس نکنی ولی در درازمدت ریسک ابتلا به دیابت نوع دو،سندرم متابولیک،فشار خون بالا و پیری زودرس مغز و سکته مغزی رو قطعا و واضحا افزایش میده...یه سری مطالعات هم جدیدا میگه که ریسک ابتلا به برخی سرطان ها مثل روده بزرگ در افرادیکه شب ساعاتی رو بیدارن و خوابشون به حد استاندارد نمیرسه ( خواب روز جبران کننده خواب شب نبوده و نیست) افزایش پیدا میکنه...
آخه با ساعت بیولوژیکم بیدار میشم
زود بیدار شدنم، دست خودم نیست
یعنی ۲-۳ ساعت زودتر از آلارم گوشی از خواب میپرم

۱۰ جلسه tdcs رفتم
دو جلسه‌هم نوروفیدبک، ( دو جلسه کمه البته )
آسنترا روزی دوتا میخورم جمعا روزی میشه ۲۰۰ دوزش. همچنان ترکش نکردم
نوروفیدبک رو حتما ادامه بده...در حال حاضر موثرترین درمانه...

اگه خودت با اصلاح لایف استایل نمیتونی تنظیمش کنی و به ساعت نرمال برسونی به کلینیک های خواب یه سری بزن...نذار اینجوری بمونه...فارغ از اون چیزایی که گفتم خواب کمتر از مقدار استاندارد در درازمدت به نورونهای مغز اسیب میزنه

• دابل‌لایک
امتیازات: Iliap
از روی آزمایش خون مشخصه من چه داروهایی مصرف میکنم؟مثلا دیتامین دی یا منیزیم؟ببخشید نمیدونستم کدوم تاپیک باید بپرسم

اوکیه ساعت ۶ و ۷ بیدار شی
۱۰ و نیم ۱۱ بخواب

واکنش منی که روزی ۴ ساعت میخوابم

منم بعد اینکه به خاطر اینکه تو کوچه مون تو جنگ موشک زدن تروما گرفتم دیگه مهم نبود کی میخوابم ساعت ۵ صبح چندین ماه بیدار میشدم با اینکه سر کار هم نمیرفتم و تا۱۲ میتونستم بخوابم بخاطر همین مجبور شدم دیگه ساعت ۱۰ شب بخوابم بعدا که به خاطر یه چیز دیگه با روانپزشک صحبت کردم یهویی گفت اینکه زود بلند شی و دیگه خوابت نبره یکی از عوارض افسردگیه که اصطلاح علمیش یادم رفته ولی خود این زود بلند شدن رو نباید درمان کرد علتش رو باید درست کرد الان که تروما و استرسم یکم کمتر شد دو سه روز در هفته اینطوری میشم قبلا هرروز بود. البته الانم دوست دارم تا ۹ صبح بخوابم اما ناخوداگاه ۷ بلند میشم دیگه خوابم نمیبره...

از روی آزمایش خون مشخصه من چه داروهایی مصرف میکنم؟مثلا دیتامین دی یا منیزیم؟ببخشید نمیدونستم کدوم تاپیک باید بپرسم
دکتری که ازمایش نوشته احتمالا خودش برات این دارو هارو تجویز کرده. ولی روز قبل از ازمایش خون پیشنهاد میشه همه دارو ها قطع بشن مگر بعضی ها مثل داروی تیروئید.
پاسخ سوال:اگه نسبت به ازمایش قبل مقایسه بشه معلوم میشه که مصرف کردی

پ.ن: من پزشک نیستم و هیچی از پزشکی حالیم نیست. دکترای انجمن لطفا اشتباهاتمو بگید.

ببخشید
سرد و گرم شدن پیاپی منشاء جسمی داره؟
من سال‌هاست لباس گرمم فقط یه سویشرت بوده اما دو ماهه با این که روهم روهم لباس می‌پوشم احساس می‌کنم گرم نمیشم و مدتی بعد گرمم میشه. گاهی در حین کارهای معمولی لرزم می‌گیره درحالی که قبل از اون توی همون محیط یخ نکرده بودم.

Back
بالا