• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

من چه مشکلی دارم؟! [پزشکی]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع 4245
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
ممنوننن
یه سوال دیگه
دست و پام به طرز وحشتناکی سرده، فشار خون، کم خونی و اینا همش نرماله
بستگی به ژنتیک داره؟ داییمم اینجوریه
اون سرد بودن صرفا به خاطر همون تعریقه
و برای تعریق کف دست و پا به غیر از بوتاکس که باید هر از چند ماه تکرار شه، این دستگاه های یونتوفورزیس هم در یک سری افراد اثر بخشی خوبی داشتن

ببخشید حالا که سوال‌ها رو جواب می‌دید اشکالی نداره یه سوال دیگه هم بپرسم؟ با این یکی مدت نسبتا زیادیه که درگیرم و معذرت می‌خوام که دو تا سوال می‌پرسم. 😭
من تقریبا دو سال هست که سرگیجه دارم. تقریبا مدت زیادی از اوایلش سرگیجه‌م حالت وضعیتی داشت. ولی یک تایمی به بعد خیلی سرگیجه‌م شدید شد و از حالت «فقط وضعیتی» در اومد و یه حالتی شده بود که حتی وقتی یک جا نشسته‌م یا وقتی دراز کشیده‌م تو جای خودم هم سرگیجه داشتم و گوشم هم شروع کرد به وز وز کردن. اوایل این وز وز کردن مقطعی بود و در حد بیست ثانیه شاید یه گوشم وز وز می‌کرد و بعدش قطع می‌شد. (شهریورِ گذشته) ولی الان حتی مدتیه که دائمی وز وز گوش دارم. زمان‌هایی که فشار جسمی زیادی بهم میاد، خستگی زیادی برام پیش میاد، تایم طولانی بیرونم یا خوابم خواب خوب و مناسبی نیست و... وز وز گوشم شدیدتر می‌شه و سرگیجه‌م بیشتر می‌شه. حتی اخیرا یک روز خیلی خسته‌کننده داشتم و شبش وقتی خوابیدم مدام به طور دوره‌ای صدای هواپیما حس می‌کردم و حتی چندین بار رفتم پنجره رو باز کردم که ببینم صدا از کجاست ولی به محض این‌که سرم رو از روی بالشت بر می‌داشتم صدا قطع می‌شد. یا بعضاً توی این حالت‌های سرگیجه‌م (که در عین حال وز وز گوشم هم بیشتره خیلی وقت‌ها) حس می‌کنم سرم یه بادکنک پر از آبه که با یک ذره جا به جا شدن سرم، این آب با تلاطم هر چه تمام‌تر می‌خواد به گوشم بکوبه و از درون کلی فشار حس می‌کنم خیلی وقتا. یکی از متخصصین ENT هم من رو ارجاع داد به یه کلینیک شنوایی و تعادل و اون‌جا یه سری تست ازم گرفتن که اسم‌هاشون الان واقعیتش یادم نیست ولی خب یکی اون مانوری بود که سریع سر رو جا به جا می‌کنن و پرش مردمک چشم رو می‌بینن و خودشون تو ریپورتشون نوشته‌ن که چیزی مشاهده نشد و مشکلی وجود نداره ولی من حتی تا مدت‌ها این سرگیجه‌های به خصوص غیر وضعیتی‌م و در شرایط نرمال که برام پیش میومد خودم حس می‌کردم که اون حرکته وجود داره و در عین حال موقع انجام اون مانور انقدر سرگیجه بهم دست داد که نزدیک بود رو دکترش بالا بیارم. یکی دیگه‌شون هم فکر می‌کنم تست مربوط به قدرت تمایز کلمات و بررسی شنوایی بود و یکی دیگه هم تستی بود که می‌خواست میزان وزوز گوشم رو بررسی کنه. البته اون زمان این وز وز به این شکل دائمی در نیومده بود و خیلی چیز کم‌تری بود. خلاصه که با این وضعیت مدتیه که درگیرم و راستش بعد مراجعه به اون مرکز شنوایی و تعادل هم چون حس می‌کردم رنجم نادیده گرفته شده، تا مدت‌ها وضعیت روحی بدی رو تجربه کردم و دلم نخواست دیگه دنبال تشخیص و درمانش برم. ولی الان که این‌جا بستری به وجود اومد، خواستم این رو با شما هم مطرح کنم که ببینم نظری دارید یا خیر. بازم خیلی ممنونم.

ببخشید حالا که سوال‌ها رو جواب می‌دید اشکالی نداره یه سوال دیگه هم بپرسم؟ با این یکی مدت نسبتا زیادیه که درگیرم و معذرت می‌خوام که دو تا سوال می‌پرسم. 😭
من تقریبا دو سال هست که سرگیجه دارم. تقریبا مدت زیادی از اوایلش سرگیجه‌م حالت وضعیتی داشت. ولی یک تایمی به بعد خیلی سرگیجه‌م شدید شد و از حالت «فقط وضعیتی» در اومد و یه حالتی شده بود که حتی وقتی یک جا نشسته‌م یا وقتی دراز کشیده‌م تو جای خودم هم سرگیجه داشتم و گوشم هم شروع کرد به وز وز کردن. اوایل این وز وز کردن مقطعی بود و در حد بیست ثانیه شاید یه گوشم وز وز می‌کرد و بعدش قطع می‌شد. (شهریورِ گذشته) ولی الان حتی مدتیه که دائمی وز وز گوش دارم. زمان‌هایی که فشار جسمی زیادی بهم میاد، خستگی زیادی برام پیش میاد، تایم طولانی بیرونم یا خوابم خواب خوب و مناسبی نیست و... وز وز گوشم شدیدتر می‌شه و سرگیجه‌م بیشتر می‌شه. حتی اخیرا یک روز خیلی خسته‌کننده داشتم و شبش وقتی خوابیدم مدام به طور دوره‌ای صدای هواپیما حس می‌کردم و حتی چندین بار رفتم پنجره رو باز کردم که ببینم صدا از کجاست ولی به محض این‌که سرم رو از روی بالشت بر می‌داشتم صدا قطع می‌شد. یا بعضاً توی این حالت‌های سرگیجه‌م (که در عین حال وز وز گوشم هم بیشتره خیلی وقت‌ها) حس می‌کنم سرم یه بادکنک پر از آبه که با یک ذره جا به جا شدن سرم، این آب با تلاطم هر چه تمام‌تر می‌خواد به گوشم بکوبه و از درون کلی فشار حس می‌کنم خیلی وقتا. یکی از متخصصین ENT هم من رو ارجاع داد به یه کلینیک شنوایی و تعادل و اون‌جا یه سری تست ازم گرفتن که اسم‌هاشون الان واقعیتش یادم نیست ولی خب یکی اون مانوری بود که سریع سر رو جا به جا می‌کنن و پرش مردمک چشم رو می‌بینن و خودشون تو ریپورتشون نوشته‌ن که چیزی مشاهده نشد و مشکلی وجود نداره ولی من حتی تا مدت‌ها این سرگیجه‌های به خصوص غیر وضعیتی‌م و در شرایط نرمال که برام پیش میومد خودم حس می‌کردم که اون حرکته وجود داره و در عین حال موقع انجام اون مانور انقدر سرگیجه بهم دست داد که نزدیک بود رو دکترش بالا بیارم. یکی دیگه‌شون هم فکر می‌کنم تست مربوط به قدرت تمایز کلمات و بررسی شنوایی بود و یکی دیگه هم تستی بود که می‌خواست میزان وزوز گوشم رو بررسی کنه. البته اون زمان این وز وز به این شکل دائمی در نیومده بود و خیلی چیز کم‌تری بود. خلاصه که با این وضعیت مدتیه که درگیرم و راستش بعد مراجعه به اون مرکز شنوایی و تعادل هم چون حس می‌کردم رنجم نادیده گرفته شده، تا مدت‌ها وضعیت روحی بدی رو تجربه کردم و دلم نخواست دیگه دنبال تشخیص و درمانش برم. ولی الان که این‌جا بستری به وجود اومد، خواستم این رو با شما هم مطرح کنم که ببینم نظری دارید یا خیر. بازم خیلی ممنونم.
مشکوک به مینیر ؟!
یه متخصص ENT دیگه برو....سرگیجه در حالت معمولی که هایپوتنشن نیست و تینیتوس معمولا تشخیص مینیر میزارن ...اول مانور انجام میدن بعد انتی هیستامین میدن مثل بتاسرک و بتاهیستین

بتابلاکر ها مثل ایندرال باید به طور مستمر برای پیشگیری استفاده شن در شرایطی که سردرد میگرنی بیشتر از ۴ بار در ماه تکرار شه یا وقتی که بیشتر از ۱۲ ساعت طول میکشه
اصولا هم برای اثر بخشی موثر باید با دوز بالاتری شروع شه یعنی حداقل ۴۰ روزانه
اهاااااا پس که اینطور ....اکثر مسکنی که برای میگرن میدن چیه ؟! NSAID معمولی جواب میده ؟! یا ترکیبی با مخدر واینا اوردر میشه؟! ....دوز بالای ایندرال برادیکاردی نمیده دردسر شه؟! قطعا کنتر اندیکاسیون هم دارید براش در اون صورت چی جایگزین میکنید که پیشگیری کنه؟!

مشکلی که در اکثر موارد سرگیجه هست که اینه که MRI نرماله و چیزی از این بابت دستگیرمون نمیشه..سرگیجه های وضعیتی و منیر معمولا سر نخ زیادی بهمون نمیدن...معمولا تو سن کم سرگیجه ها با مانور متخصص ای ان تی و بتاهیستین بهبود پیدا میکنه...و خیلی به ندرت علل جدی زمینه ای مطرحه...به نظرم از یک نورواتولوژیست نوبت بگیر که مشکلت بصورت جدی حل شه..
مرکز فوق تخصصی گوش و سرگیجه سروش تو تهران خیلی میتونه بهت کمک کنه...کارشون بصورت فوق تخصصی تو این زمینس

ممنونم از شما حدس میزنم‌قارچی‌باشه برای درمانش چه شامپو یا محصولی‌معرفی‌میکنین؟

۵ ساله درگیر که عادتیم، کندن پوست سر.
وقتایی که نگرانم یا استرس دارم دست زدن به سرم بیشتر و بیشتر میشه.
قبلا دو روز در هفته بود اما دو سه سالیه که هر روزه انجامش میدم، حتی میشه گفت هر ساعت.
وقتایی هم که ذهنم مشغوله یا در حال فکرم هم بیشتر میشه و خودم متوجه نیستم ناخوداگاه دستم میره سمتش 😭
ببین پیشنهاد من بر اساس تجربه اس
دوست من موهاشو می‌کند با ناخونش‌، انگشتاشو چسب کاری کردیم که نتونه بکنه از سرش دراومد.
تو هم یه کاری کن نتونی بکنی شاید از سرت دراومد

اهاااااا پس که اینطور ....اکثر مسکنی که برای میگرن میدن چیه ؟! NSAID معمولی جواب میده ؟! یا ترکیبی با مخدر واینا اوردر میشه؟! ....دوز بالای ایندرال برادیکاردی نمیده دردسر شه؟! قطعا کنتر اندیکاسیون هم دارید براش در اون صورت چی جایگزین میکنید که پیشگیری کنه؟!
درمان میگرن دو بخش داره یکی برای کاهش درد در موقع سردرد یکی برای پیشگیری که در شرایط خاصی اندیکاسیون شروع درمانِ پیشگیری وجود داره
برای درمان فاز حاد گزینه های اول همون ضد درد های عمومی nsaid ها و استامینوفن و دارو های ترکیبی نظیر نوافن هستن و در ادامه داروهای اختصاصی مثل تریپتان ها و ergot alkaloid ها
برای پیشگیری... بتابلاکر ها (ولی در بالای ۶۰ سال و ... سعی می‌شه از گروه های دیگه استفاده شه)
آنتی دپرسنت هایی نظیر آمی تریپتیلین
ضد تشنج هایی نظیر توپیرامات
و ...
که بنا به بیمار تجویز میشه

۵ ساله درگیر که عادتیم، کندن پوست سر.
وقتایی که نگرانم یا استرس دارم دست زدن به سرم بیشتر و بیشتر میشه.
قبلا دو روز در هفته بود اما دو سه سالیه که هر روزه انجامش میدم، حتی میشه گفت هر ساعت.
وقتایی هم که ذهنم مشغوله یا در حال فکرم هم بیشتر میشه و خودم متوجه نیستم ناخوداگاه دستم میره سمتش 😭
این ریشه در وسواس و اضطراب داره...اینو کنترل کنی خیلی بهتر میشه...SSRIشروع کن...
نوروفیدبک هم خوبه

در مورد خواب دو تا فاکتور مهم است...کیفیت و کمیت..اگه ما بنارو بر این بذاریم که کیفیت خوابت خوبه،در مورد کمیت گفته میشه که یه انسان بزرگسال حداقل شش تا هفت ساعت رو باید بخوابه...شاید تو کوتاه مدت اثراتش رو( تحریک پذیری زیاد،پایین اومدن مود،پرخاشگری،کم انرژی شدن و...) رو حس نکنی ولی در درازمدت ریسک ابتلا به دیابت نوع دو،سندرم متابولیک،فشار خون بالا و پیری زودرس مغز و سکته مغزی رو قطعا و واضحا افزایش میده...یه سری مطالعات هم جدیدا میگه که ریسک ابتلا به برخی سرطان ها مثل روده بزرگ در افرادیکه شب ساعاتی رو بیدارن و خوابشون به حد استاندارد نمیرسه ( خواب روز جبران کننده خواب شب نبوده و نیست) افزایش پیدا میکنه...
آخه با ساعت بیولوژیکم بیدار میشم
زود بیدار شدنم، دست خودم نیست
یعنی ۲-۳ ساعت زودتر از آلارم گوشی از خواب میپرم

۱۰ جلسه tdcs رفتم
دو جلسه‌هم نوروفیدبک، ( دو جلسه کمه البته )
آسنترا روزی دوتا میخورم جمعا روزی میشه ۲۰۰ دوزش. همچنان ترکش نکردم
نوروفیدبک رو حتما ادامه بده...در حال حاضر موثرترین درمانه...

اگه خودت با اصلاح لایف استایل نمیتونی تنظیمش کنی و به ساعت نرمال برسونی به کلینیک های خواب یه سری بزن...نذار اینجوری بمونه...فارغ از اون چیزایی که گفتم خواب کمتر از مقدار استاندارد در درازمدت به نورونهای مغز اسیب میزنه

• دابل‌لایک
امتیازات: Iliap
از روی آزمایش خون مشخصه من چه داروهایی مصرف میکنم؟مثلا دیتامین دی یا منیزیم؟ببخشید نمیدونستم کدوم تاپیک باید بپرسم

اوکیه ساعت ۶ و ۷ بیدار شی
۱۰ و نیم ۱۱ بخواب

واکنش منی که روزی ۴ ساعت میخوابم

منم بعد اینکه به خاطر اینکه تو کوچه مون تو جنگ موشک زدن تروما گرفتم دیگه مهم نبود کی میخوابم ساعت ۵ صبح چندین ماه بیدار میشدم با اینکه سر کار هم نمیرفتم و تا۱۲ میتونستم بخوابم بخاطر همین مجبور شدم دیگه ساعت ۱۰ شب بخوابم بعدا که به خاطر یه چیز دیگه با روانپزشک صحبت کردم یهویی گفت اینکه زود بلند شی و دیگه خوابت نبره یکی از عوارض افسردگیه که اصطلاح علمیش یادم رفته ولی خود این زود بلند شدن رو نباید درمان کرد علتش رو باید درست کرد الان که تروما و استرسم یکم کمتر شد دو سه روز در هفته اینطوری میشم قبلا هرروز بود. البته الانم دوست دارم تا ۹ صبح بخوابم اما ناخوداگاه ۷ بلند میشم دیگه خوابم نمیبره...

از روی آزمایش خون مشخصه من چه داروهایی مصرف میکنم؟مثلا دیتامین دی یا منیزیم؟ببخشید نمیدونستم کدوم تاپیک باید بپرسم
دکتری که ازمایش نوشته احتمالا خودش برات این دارو هارو تجویز کرده. ولی روز قبل از ازمایش خون پیشنهاد میشه همه دارو ها قطع بشن مگر بعضی ها مثل داروی تیروئید.
پاسخ سوال:اگه نسبت به ازمایش قبل مقایسه بشه معلوم میشه که مصرف کردی

پ.ن: من پزشک نیستم و هیچی از پزشکی حالیم نیست. دکترای انجمن لطفا اشتباهاتمو بگید.

ببخشید
سرد و گرم شدن پیاپی منشاء جسمی داره؟
من سال‌هاست لباس گرمم فقط یه سویشرت بوده اما دو ماهه با این که روهم روهم لباس می‌پوشم احساس می‌کنم گرم نمیشم و مدتی بعد گرمم میشه. گاهی در حین کارهای معمولی لرزم می‌گیره درحالی که قبل از اون توی همون محیط یخ نکرده بودم.

Back
بالا