خب اینی ک گفتیم بر میگرده به قوی بودن ماهیچه گردن و اینا سعی کنین ورزش های کردن و انجام بدین خوب میشه احتمالابه نقل از فِلــــے❦ :گـــــــردنم زود خسته میشه
همین طور که نشستم طرف راست قفسه سینه درد میگیره{گاهی اوقات} :-ss
به نقل از فِلــــے❦ :همین طور که نشستم طرف راست قفسه سینه درد میگیره{گاهی اوقات} :-ss
به نقل از Believe :لبم همیشه خدا پوست میندازه!!!به اصطلاح پوس پوسیه!با مرطوبو چرب کردن خوب میشه عایا؟با اینکه الان ماه رمضان تموم شده و به خاطر آب ننوشیدن اینطوری نمیشه!!
از کرم ویتامین آ هم میتونی استفاده کنی...پوست یا آب هلو بزن بذار 5دقیقه بمونه رو لبت
خب ممکنه یه ضعف تو عضلات نگه دارنده گردن و انحنای بد گردن+فشارایی که تو سال کنکور به گردن میاد این وضعیت رو به وجود بیاره. اگه این درد ها ادامه داره باید برای تقویت عضلات برین دکتر و با فیزیوتراپی تقویتش کنین. ولی حتما دکترم برین چون اگه گردن فرم بدی گرفته باشه به همین راحتی درست نمیشه(دوست خودم یکساله داره میره فیزیوتراپی. البته اون گردن درد خیلی شدیدی داشت درحد گریه مثلا)به نقل از Samira :) :من امسال گردنم زود خسته میشه...کنکوری بودم امسال سر آزمونا اینطوری میشدم زیاد ولی هنوزم اینطوریم! مثلا هر روز چند بار انقدر احساس خستگی میکنم تو گردنم که باید گردنمو ب جلو و عقب و چپ و راستش کنم تا خوب شه! به نظرتون این آرتوروز گردنه آیا؟ :-s
به نقل از F@|-|!mEh :من تقریبا میشه گفت با کوچکترین چرخشی سر گیجه میگیرم!
مثلا با آبجیم بازی میکنم میچرخم سرم زوذ گیج میره ( قبلا اینجوی نبود)
دلیلش چیه و باید چیکار کنم؟
به نقل از استرانسیم :لرزش دست فقط عصبی ـه ؟؟ حتی اگه بلند مدت باشه ؟
فکرمیکنم دلیلش اس ام اس دادن با گوشی و نوشتن با گوشی باشه...به نقل از سارا کانر :من بعضی وختا پایین استخون انگشت شستم(اون قسمتش ک انگشتو ب دستم وصل میکنه) به شدت درد میکنه و واقعا خیلی اذیت میکنه ولی بعد یه روز درس میشه! چیه دلیلش؟
![]()
کمبود آهن هم دارم ولی فکر نکنم مرتبط باشه
خب لبت خشک ـــه . همون کارائی ک به فهیمه گفتم تو صفحه قبل یا قبل ترش انجام بده لبت رو هم با زبونت تر نکن بهتر میشهبه نقل از Believe :لبم همیشه خدا پوست میندازه!!!به اصطلاح پوس پوسیه!با مرطوبو چرب کردن خوب میشه عایا؟با اینکه الان ماه رمضان تموم شده و به خاطر آب ننوشیدن اینطوری نمیشه!!
خب هر کس وقتی عصبی میشه یا استرس میگیره یه جوری بدنش بروز میده مال شما هم اینجوریهبه نقل از ɉ0ɉ0 ƞȃɠɥȃϩɥ :یکـم کـ استـرس بگـیرم دستـم میگیـره و ورم میکنـه
یعنـی نـاجورا
تکـون نمیـتونم بـدمش
خیلـے درد بـدیـه
چطـورے میشـه دردشـو کـم کـرد؟
اگه سوختگی تازه ست باید شکر بزنی! اگر نه قدیمیه با مشورت پزشک ی کرم لایه بردار استفاده کنبه نقل از ɉ0ɉ0 ƞȃɠɥȃϩɥ :مشکـل قبلـے منـو کـ کـسے پـاسـخ گـو نـبود
امـا خـب:
کـسے میـدونه واسـه از بیـن بـردن جـاے سـوختگـے چیکـار بـایـد کـرد؟
به نقل از مهـشـاد :اگه سوختگی تازه ست باید شکر بزنی! اگر نه قدیمیه با مشورت پزشک ی کرم لایه بردار استفاده کن
خب شما فعلا از کرم استفاده کن ببین چقدش میره چون مال 15 سال پیشه احتمالا رنگش خیلی کم میشه اگر فک میکنی رنگش هنوز بده بعد برو لیزر کنبه نقل از ɉ0ɉ0 ƞȃɠɥȃϩɥ :مـال 15 سـال پیشـه
دکـتر گـفت بـا کـرم کـامل از بیـن نمـیره
از لیـزر هـم میتـرسم عـوارض داره
در مورد گرم بودن دست و پا زیاد مطمئن نیستم. ولی اون دو مورد دیگه میتونه جز علائم باشه. جدیدا یه دفعه ای وزن کم نکردی ؟ یا این که بیشتر اوقات خسته نیستی؟به نقل از نیـلوفر :کسی که کف دست و پاش همیشه گرمه و زیاد آّب میخوره و دسشویی میره ، یعنی قند داره ؟
یه دفعه ای کم اشتها می شمبه نقل از angel of moon :در مورد گرم بودن دست و پا زیاد مطمئن نیستم. ولی اون دو مورد دیگه میتونه جز علائم باشه. جدیدا یه دفعه ای وزن کم نکردی ؟ یا این که بیشتر اوقات خسته نیستی؟