من چه مشکلی دارم؟! [پزشکی]

• شروع کننده موضوع 4245
  • تاریخ شروع

Liese

کاربر.
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
بندرعباس
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : من چه مشکلی دارم ؟!

به نقل از مهـشـاد :
ببین خواب رفتگی کلا عدم گردش درست خون ــه
حالا یا کم خونی داری یا دست و پاتو بد میذاری ک خون نمیتونه گردش کنه :D
:D
ولی من شنیدم خواب رفتگی دست و پا برا کم خونی :D

آیدا :)

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امام رضا(ع)
شهر
لاهیجان

به نقل از فِلــــے❦ :
:D
ولی من شنیدم خواب رفتگی دست و پا برا کم خونی :D

نه ! یعنی فکر کنم نه! :D به دلیل همون عدم گردش خونه ! البته تو یه مجله هم خوندم که به دلیل کم کاری تیروئید هم می تونه باشه. ولی همون دلیل اولی شایع تره :)

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از آیدا ;) :
نه ! یعنی فکر کنم نه! :D به دلیل همون عدم گردش خونه ! البته تو یه مجله هم خوندم که به دلیل کم کاری تیروئید هم می تونه باشه. ولی همون دلیل اولی شایع تره :)

هر دو دلیل عدم گردش خون و کم خونی هستش ، اگر مطمئنی که کم خونی نداری پس احتمالا همون عدم گردش مناسب خون بوده ...

incognito

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بابل
سال فارغ التحصیلی
1395
رشته دانشگاه
پزشکی

من خیلی دستام میلرزه حتی دکترم رفتم کلی قرص داد اونارم کامل خوردم ولی رفع نشد واقعا نمی دونم چی کار کنم؟؟

راستی برای درمان موخوره راهی جز کوتاه کردن موها نیست؟من دوست ندارم موهامو کوتاه کنم :-<

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از incognito :
من خیلی دستام میلرزه حتی دکترم رفتم کلی قرص داد اونارم کامل خوردم ولی رفع نشد واقعا نمی دونم چی کار کنم؟؟

راستی برای درمان موخوره راهی جز کوتاه کردن موها نیست؟من دوست ندارم موهامو کوتاه کنم :-<

در مورد مورد اول خیلی نمیدونم ولی دکتر دلیلش رو نگفت؟! احتمالا باید واسه اعصاب باشه ، اگر واسه اعصابه بهترین کار اینه که سعی کنی رو اعصابت کار کنی و موارد عصبانیت و استرسی و ... رو کاهش بدی ! اگر واسه مورد دیگه ای هست باید ببینی به جز قرص چه راه درمانی دیگه ای داره !

در مورد موخوره هم همیشه میگن پیشگیری بهتر از درمانه :-" اینجا هم همینه !
اول بگو چند سانت از موهات موخوره داره تا بقیه ش رو بگم :-"

incognito

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بابل
سال فارغ التحصیلی
1395
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از F@|-|!mEh :
در مورد مورد اول خیلی نمیدونم ولی دکتر دلیلش رو نگفت؟! احتمالا باید واسه اعصاب باشه ، اگر واسه اعصابه بهترین کار اینه که سعی کنی رو اعصابت کار کنی و موارد عصبانیت و استرسی و ... رو کاهش بدی ! اگر واسه مورد دیگه ای هست باید ببینی به جز قرص چه راه درمانی دیگه ای داره !

در مورد موخوره هم همیشه میگن پیشگیری بهتر از درمانه :-" اینجا هم همینه !
اول بگو چند سانت از موهات موخوره داره تا بقیه ش رو بگم :-"
اره در مورد لرزش دستام گفت از اعصاب سه تا قرصم داد تا 1 ماه مصرف میکردم اما عوارض بدی داشت (پروپرانولول،سیتالوپرام،الپروزولام)بعد از تموم شدن قرصا خوابم بهم ریخته بود نمی تونستم بخوابم راه دیگه ای هم جز قرص نمیدونم.

در مورد موهامم من قبلا مدل تیکه ای زده بودم از هر تیکه حدود 2 سانتی موخوره داره مامانم میگه بزن ولی من دوست ندارم موهامو کوتاه کنم :-< این شامپوهای زد موخوره تاثیری داره؟!هر روشی باشه به غیر از کوتاه کردن موهام !!البته موهام خیلی پرپشته زیر موهام موخوره نداره بیشتر قسمت روشه تازه دوشاخه هم شده :-<

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از incognito :
در مورد موهامم من قبلا مدل تیکه ای زده بودم از هر تیکه حدود 2 سانتی موخوره داره مامانم میگه بزن ولی من دوست ندارم موهامو کوتاه کنم :-< این شامپوهای زد موخوره تاثیری داره؟!هر روشی باشه به غیر از کوتاه کردن موهام !!البته موهام خیلی پرپشته فقط زیر موهام موخوره نداره بیشتر قشت روش دوشاخه هم شده :-<
به نظر من برو آرایشگاه بگو 3 سانت نوک موهاتو بزنه ، 3 سانت چیز زیادی نیست زود جایگزین میشه و باعث میشه موخوره ادامه پیدا نکنه ! ( از اون به بعدش عمل پیشگیری رو انجام بده .)
بعدش میتنونی از روغن زیتون و روغن بادام تلخ استفاده کنی ، در مورد روغن بادام مطمئن شو که حتما اصل باشه یعنی کاملا روغن بادام باشه از بوش که تلخه فکر کنم میشه فهمید ...
اگر همزمان با موخره ریزش مو هم داری که احتمال زیاد هست از قرص زینگو پلاس استفاده کن .
بعد کلا موخوره به دلیل خشکی موه واسه همین سعی کن موهاتو تقریا چرب نگهداری ، توصیه میکنن شامپو رو هم اینطور مواقع عوض کنیم :-??
بعدش سعی کن از برس چوبی استفاده کنی و محکم نبندی و این چیزا که حتما میدونی دیگه :-"
در مورد شامپو ضد موخوره نشنیدم تا حالا ولی احتمالا اونم بیشتر واسه پیشگیریه تا درمان قطعی موخوره ...
در کل خیلی حساس نشو برو 3 سانت موهاتو بزن بعدش تلاش کن دوباره موخوره نگیر تا رشدش زیاد شه چون اگر نتونی جلو پیشرفت موخوره رو بگیری خیلی زیاد میشه و گاهی آدم مجبوره کلا موهاشو کوتاهه کوتاه کنه ! بعد این که موخوره از رشد موهم جلو گیری میکنم اگر کوتاه کنی هم موخوره رو حذف کردی هم باعث تقویت مو شدی یعنی اینجوری با یه تیر دو تا نشون زدی :D

آیدا :)

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امام رضا(ع)
شهر
لاهیجان

به نقل از incognito :
در مورد موهامم من قبلا مدل تیکه ای زده بودم از هر تیکه حدود 2 سانتی موخوره داره مامانم میگه بزن ولی من دوست ندارم موهامو کوتاه کنم :-< این شامپوهای زد موخوره تاثیری داره؟!هر روشی باشه به غیر از کوتاه کردن موهام !!البته موهام خیلی پرپشته زیر موهام موخوره نداره بیشتر قسمت روشه تازه دوشاخه هم شده :-<
من یه جا خونده بودم بعضی از شامپوها باعث موخوره میشن . حالا خواص این شامپو های ضد موخوره اینه که باعث موخوره نمیشن!
منم پیشنهادم اینه که کوتاه کنی . ولی اگه اصلا نمی خوای موهاتو کوتاه کنی تو آرایشگاه از یه نوع چسب خاصی استفاده می کنن که موهای دوشاخه شده رو به هم می چسبونند ولی بعد از مدتی خاصیتش از بین میره! بنابراین چرا عاقل کاری کند که بار آرد پشیمانی؟! :D یه دفعه ای کوتاه کن چون در هر دو صورت بازم باید کوتاه کنی!

incognito

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بابل
سال فارغ التحصیلی
1395
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از آیدا ;) :
من یه جا خونده بودم بعضی از شامپوها باعث موخوره میشن . حالا خواص این شامپو های ضد موخوره اینه که باعث موخوره نمیشن!
منم پیشنهادم اینه که کوتاه کنی . ولی اگه اصلا نمی خوای موهاتو کوتاه کنی تو آرایشگاه از یه نوع چسب خاصی استفاده می کنن که موهای دوشاخه شده رو به هم می چسبونند ولی بعد از مدتی خاصیتش از بین میره! بنابراین چرا عاقل کاری کند که بار آرد پیشمانی؟! :D یه دفعه ای کوتاه کن چون در هر دو صورت بازم باید کوتاه کنی!
با چسب موها رو میچسبونن :O :O :Oتا حالا نشنیده بودم نه بابا حوصله این کارا را ندارم فکر کنم تنها گزینه همون کوتاه کردن موهامه! :(

ابوالفضل

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سبزوار
رشته دانشگاه
پزشکی

عاقا من چن روزه دندون آسیای فک پایینم درد میکنه....... نه اونجور که همیشه درد کنه....وقتی دندونامو رو هم فشار میدم یا وقتی فک پایینمو تکون میدم......فک میکردم مال دندونه....اما از ظواهر امر چیزی پیدا نیست و فقط یه خط کوچک سیاه رو دندونم هست که یک دندون دیگه هم همین خط داره ولی اون درد نمیکنه..... [nb] در ضمن دردش هم زیاد نیست......فقط در همین حده که یه خورده درد میکنه[/nb]

عایا فک درد هم داریم؟؟ عایا این درد ممکنه از چیز دیگه ای به جز خرابی دندون باشه ؟؟ عایا ممکنه به علت در اومدن دندون عقل باشه؟/

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از incognito :
با چسب موها رو میچسبونن :O :O :Oتا حالا نشنیده بودم نه بابا حوصله این کارا را ندارم فکر کنم تنها گزینه همون کوتاه کردن موهامه! :(
زیاد نگران کوتاه کردنش نباش 2 3 سانت تقریبا تو دو هفته بر میگرده ...

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
94

آقا من بعضی وقتا این قسمت از پام درد میگیره . جوری که حس میکنم اون نخی :-" که وصل کرده ساقمو به پام ، انگار منقبض میشه قشنگ وقتی دست میزنم سفتیشو میفهمم . بعد تو راه رفتن میکشه منو L-: اینقدری که درد میگیره .

بعد الان جفت پاهام اینطوری شده :| علتش چیه ؟ :D

+ روشی برای افزایش سرعت رشد ناخن و مو میشناسین ؟ :D

incognito

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بابل
سال فارغ التحصیلی
1395
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از حمیـده :
روشی برای افزایش سرعت رشد ناخن و مو میشناسین ؟ :D
برای افزایش سرعت رشد ناخن: یک کاسه آب ولرم ، مقداری نمک و مقداری روغن ( اگر روغن زیتون یا روغن های گیاهی باشه خیلی بهتره )
نمک و روغن رو توی آب بریز و مخلوط کن و هر شب ناخن هاتو به مدت 30 الی 45 دقیقه داخل اون محلول بذار ، میتونی اینکار رو زمانی که داری فیلم تماشا میکنی یا زمانی که کتاب میخونی انجام بدی!! ... اگر یک هفته و هر روز اینکار رو انجام بدی ناخن هات به سرعت رشد میکنن .
البته باید رژیم غذایی مناسبی هم داشته باشی ببینید
برای رشد موهات بایداز غذا هایی که دارای روی،اهن،ویتامین E،Bهستن استفاده کنی از شامپوهای مولتی ویتامین هم میتونی کمک بگیری بعدی اینکه استرس و اضطراب رشد موها رو خیلی کم میکنه!موها اغلب موقع خواب رشد میکننن قبل از خواب موهای سرتو با انگشت مالش بده برای شونه کردن از یرس استفاده کن روزانه حداقل 5 دقیقه موهاتو برس بکش.غذاهای خیلی چرب یا شیرینم مصرف نکن
×مهشاد:لینک کوتاه شد!

ماهِ ـشاد

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان هفت تهران
شهر
تهران
دانشگاه
شهيد بهشتى تهران
رشته دانشگاه
اقتصاد

به نقل از حمیـده :
آقا من بعضی وقتا این قسمت از پام درد میگیره . جوری که حس میکنم اون نخی :-" که وصل کرده ساقمو به پام ، انگار منقبض میشه قشنگ وقتی دست میزنم سفتیشو میفهمم . بعد تو راه رفتن میکشه منو L-: اینقدری که درد میگیره .

بعد الان جفت پاهام اینطوری شده :| علتش چیه ؟ :D

+ روشی برای افزایش سرعت رشد ناخن و مو میشناسین ؟ :D
اون برای کفش نامناسبه! کفش نامناسب باعث این امر میشن کفش رو ی مدت عوض کن خوب میشه اگرم شبا بانداژ ببندی خوب میشه

اون یکی هم جواب دادند

به نقل از HotMe :
عاقا من چن روزه دندون آسیای فک پایینم درد میکنه....... نه اونجور که همیشه درد کنه....وقتی دندونامو رو هم فشار میدم یا وقتی فک پایینمو تکون میدم......فک میکردم مال دندونه....اما از ظواهر امر چیزی پیدا نیست و فقط یه خط کوچک سیاه رو دندونم هست که یک دندون دیگه هم همین خط داره ولی اون درد نمیکنه..... [nb] در ضمن دردش هم زیاد نیست......فقط در همین حده که یه خورده درد میکنه[/nb]

عایا فک درد هم داریم؟؟ عایا این درد ممکنه از چیز دیگه ای به جز خرابی دندون باشه ؟؟ عایا ممکنه به علت در اومدن دندون عقل باشه؟/
دوستان اگر میدونید جواب بدین

fatemeh-s

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بهشهر
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از HotMe :

ببین فک کنم شمام مث من شدین آخه منم یه چن وقتیه ک دندونم موقع غذا خودن بدجور درد میگیره ک احتمالا پالپ دندونتون عفونی شده اگه اشتباه نکنم باید عصب کشی شه فک کنم :-?البته ب میزان عفونت بستگی داره ک بهتره هر چه زودتر برین دندون پزشکی :-"(قسمت اعظم ساختمان دندونامونو عاج تشکیل می‌ده. توی عاج فضایی هست که شامل عصب و شبکه مویرگیه که اصطلاحاً بهش پالپ میگن. پالپ از شاخه‌های اصلی اعصاب و عروق توی انتهای ریشه منشعب می‌شه و از توی کانال هایی که توی ریشه هست به این فضا می‌رسد. حس دندان، تغذیه، عاج سازی و دفاع میکروبی از کارای پالپ هستش.)

دوستان کسی اطلاع داره ک ایا میشه جای بخیه رو از بین برد :-/ :-/
یه چیز دیگه هم این ک من 2 ساله بودم از یه ارتفاعی افتادم مجبور شدم لبم رو ک یه جورایی ترکیده بود عمل کنم ولی حالا یکم گوشت اضافه آورده البته معلوم نمیکنه ولی میخواستم بدونم میشه یه کاری کرد ک گوشت اضافه رو مثلا با یه عمل دیگه یا ب هر طریقی برداریم امکان پذیر هست اصن :-/ :-/

×مهشاد:دو پست متوالی ترکیب شد

ftnt

کاربر حرفه‌ای
شهر
مشهد

علتِ تبخال چی میتونه باشه؟
مثلا در حدودِ یه هفته 3،4تا تبخال بزنه لبت.

بعد آقا من کفِ پام صافه. هرنوع کفشی هم میپوشم باز دوقدم را میرم، پام درد میگیره. چیکار کنم؟ :-"

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

تب خال در اثر ویروسی هست که در میان اعصاب محیطی مخفی میشه و هنگامی که از لحاظ ایمنی بدنتون ضعیف میشه حمله میکنه..استرس باعث تضعیف سیستم ایمنیه..

• لایک
امتیازات: ftnt

ماهِ ـشاد

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان هفت تهران
شهر
تهران
دانشگاه
شهيد بهشتى تهران
رشته دانشگاه
اقتصاد

به نقل از fatemeh-s :
دوستان کسی اطلاع داره ک ایا میشه جای بخیه رو از بین برد :-/ :-/
یه چیز دیگه هم این ک من 2 ساله بودم از یه ارتفاعی افتادم مجبور شدم لبم رو ک یه جورایی ترکیده بود عمل کنم ولی حالا یکم گوشت اضافه آورده البته معلوم نمیکنه ولی میخواستم بدونم میشه یه کاری کرد ک گوشت اضافه رو مثلا با یه عمل دیگه یا ب هر طریقی برداریم امکان پذیر هست اصن :-/ :-/

×مهشاد:دو پست متوالی ترکیب شد

دوستان اینو کسی میدونه جواب بده لطفا

به نقل از فائزه.و :

بعد آقا من کفِ پام صافه. هرنوع کفشی هم میپوشم باز دوقدم را میرم، پام درد میگیره. چیکار کنم؟ :-"
جواب اولی و معصومه جان دادند ولی برای کف پای صاف باید بری دکتر ارتوپد برات کفی مناسب/کفش مناسب میده ک کم کم درست میشه

• لایک
امتیازات: ftnt

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از فائزه.و :

معصومه گفت که تو بدن هست و میتونه واسه ضعیف شدن سیستم ایمنی باشه ولی ممکنه شکی چیزی بهت وارد شده باشه اخیرا که نمایاب شده ...

fatemeh-s

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بهشهر
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از فائزه.و :

ببین دوست عزیز طبق اون چیزی ک من از معلم ورزشمون شنیدم کفه پای صاف براش هیچ درمانی وجود نداره چه ب مرور زمان بخاطر کفشای بد ونامناسب ایجاد بشه یا چ بسا مادرزادی باشه :-"ولی یه چن تا کار هست ک معلمون گفت انجام بدین هم برا جلوگیری از صاف شدن کف پا وهم برای اونایی ک مادرزادی این مشکلو دارن ک یه چندتاشو براتون میگم:1)استفاده از کفشای اسپرت مناسب(توجه :کفشای مناسب ن صرفا گرون (;حتی کفش ملی خودمون هم یه چن تا کفشای خوب زده این سری) و همچنین این کفی هایی ک تو داروخونه ها هست .2)راه رفتن روی فرش یا یه چیز ب نسبت نرم درحالی ک انگشتای پاتونو ب سمت داخل جمع کردین روزی یه ربع تا نیم ساعت خوبه.3)بطری ابی رو پر از اب ولرم کنین و پاتونو روی اون قرار بدین و هی بطری ب سمت جلو وعقب بچرخونین(توجه:ازین بطری کوچیکا باشه ها یه موقع با بطری نوشابه خانواده این کارو نکنین میترسم یه موقع کف پاتون زیادی منحنی شه :D).و اخرین تمرین:حوله ی نرمی رو انتخاب وسعی کنین ک حوله رو در حالی ک بصورت نامرتب زیر پاتون قرار داره با انگشتای پاتون هی جمع کنین!
پیاده روی برین حتما ولی با انجام این تمرینا (;
سعیمو کردم ک ب واضح ترین صورت ممکن نحوه ی انجام تمرینا رو بهتون بگم امیدوارم فهمیده باشین و بهتون کمک کنه تا دردش کمتر شه (; (;ولی باین حال اگه بازم حس کردین یه جایی رو متوجه نشدین منظورم نحوی انجام تمرینه بگین بیشتر توضیح بدم :-" :-"
راسی تب خال هم من شنیدم بخاطر استرس واضطراب ایجاد میشه حتی گاهی وقتا ممکنه شبا خوابای بد ببینین و صبح متوجه شین ک تب خال زدین برا من پیش اومده :-"

بالا