بعضی از عوامل شایع مثل استرس و اضطراب و پرکاری تیروئید می تونه باشه .به نقل از ɉ0ɉ0 ƞȃɠɥȃϩɥ :عـلت عـرق کـردن زیـاد کـف دسـت و پـا چـیه؟؟
چـیکار کنـم کـم بشـه؟
اکثر علتهاش گفته شد دارو های خوراکی برای درمانش معمولا تجویز نمیشه چون از یه طرف ضرر داره مثلا دارو هایی که فعالیت روده روکم میکنه اما از یه طرف باعث یبوست میشه معمولا دارو های موضعی تجویز میشه که حاوی آلومینیوم کلراید باشه با غلظت های 20 تا 50 که هر شب باید به کف دستت بمالی اما فکر کنم خشکی پوست در اینده داشته باشه که معمولا اگه غلظت پایین جواب نداد به مرور این غلظتو بالا می برنبه نقل از ɉ0ɉ0 ƞȃɠɥȃϩɥ :عـلت عـرق کـردن زیـاد کـف دسـت و پـا چـیه؟؟
چـیکار کنـم کـم بشـه؟
اینجور تیک ها معمولا عصبی هستند و با حل کردن اون مشکلات عصبی به راحتی میشه بدون مصرف دارو و پزشک از دستشون خلاص شد .به نقل از SCAM :دوستان راهی هست برای جلو گیری از تیک زدن بدن ؟
بیشتر تیک های عصبی به استرس و اضطراب ربط دارند میشه با ورزش های تنفس عمیق این عارضه رو رفع کرد گاهی هم در اثر کمبود ویتامین یا ماده معدنی خاصی از جمله منیزیم به وجود میاد که مصرف قرصهای مولتی ویتامین میتونه موثر باشه و اینکه اگه داروی خاصی مصرف میکنی که فکر میکنی تیک های عصبی از عوارضشه بهتره به دکترت بگی تا دارو رو عوض کنه البته بهترین راه کنترلش دوری از استرس و اضطراب و حالت های عصبیهبه نقل از SCAM :دوستان راهی هست برای جلو گیری از تیک زدن بدن ؟
به نقل از fatemeh-s :دوستان کمک کنینمن یه چن وقتی میشه ک فکم دچار مشکل شده (
ینی اینکه میخوام حرف بزنم و مخصوصا میخوام یه چیزی بجوئم فکم یه حالتیه ک انگار قفل کرده نمیتونم تکونش بدم و تکونشم ک میدم هر دفعه یه صدایی میده شبیه صدایی ک انگار 2تا استخون رو هم ساییده میشن خیلی حالت بدیه حتی یه وقتایی ک یه دفعه ناگهانی دهنمو باز میکنم خیلی دردم میاد
کمک کنین خواهشا
![]()
راسی اینم بگم ک سمت راست و پایین دهنمه
[-( [-(
به نقل از مهـشـاد :شاید از علائم گرمازدگی باشه! چون خون دماغ داری میگم یا شایدم چشما ضعیف شدن و اون خون دماغت بخاطر مورد های دیگه است ولی اصولا سردرد با چشم جزء ضعیف شدن چشم ها محسوب میشه به نظرم به پزشک مراجعه کن ک بهتر کمکت کنه
در مورد کم خوابی بعضی از دلایل وجود داره :به نقل از :::ســـــ ــــمآنــــ ـــه::: :سلام.
من خیلی کم مخوابم.کلا خوابم نمیاد.
چیکار کنم؟؟؟
راستی وقتی که راه میرم سرم گیج میره و کم میمونم بیفتم.اینو چیکار کنم؟
جواب بدین :)میشم.
به نقل از .•کـآزِت•. :وقتی از حموم میام یبرون پوست صورتم گونه هام و زیر بینیم میسوزه
![]()
نمی تونم از صابون استفاده کنم چون تمام بدنم قرمز میشه از شامپو clearبه نقل از شبگرد فهیمه :صابون یا شامپو خاصی میزنی ؟!
احتمالا به اون شامپو هم حساسیت نداری؟به نقل از .•کـآزِت•. :نمی تونم از صابون استفاده کنم چون تمام بدنم قرمز میشه از شامپو clear