- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- رفسنجان
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : من چه مشکلی دارم ؟!
بخاطر سردی هواست و اینکه گرم نمیگیری خودتو.گرم تر نگه داری که به اصطلاح سرما به استخونات نفوذ نکنه
عفونت رو باید علت یابی کرد.به دکتر مراجعه کن ببین علتش چیه و گرنه مرتبا عفونت میکنه.خطرناکم هست چون ممکنه مغر و پرده هاش رو عفونی کنه یا روی اعصاب مجاور اثر بذاره
اونم بخاطر هیجانه.احتمالا زیاد درگیرش میشی.بازم اگه دیدی شدیده و غیر عادی برو دکتر
بخاطر سردی هواست و اینکه گرم نمیگیری خودتو.گرم تر نگه داری که به اصطلاح سرما به استخونات نفوذ نکنه
عفونت رو باید علت یابی کرد.به دکتر مراجعه کن ببین علتش چیه و گرنه مرتبا عفونت میکنه.خطرناکم هست چون ممکنه مغر و پرده هاش رو عفونی کنه یا روی اعصاب مجاور اثر بذاره
اونم بخاطر هیجانه.احتمالا زیاد درگیرش میشی.بازم اگه دیدی شدیده و غیر عادی برو دکتر

(دی و کلسیم ام اون قد پایین بود که گف اگه از الان هفته ای یه دونه آمپول و قرس استعمال نکنی هتمن چن سال دیگه پوکی می گیری!!!! فک کن! من 18 ساله!!! زخیره ی کبدی آهن م هم که با خود آهن فرق داره تبیعی اش بین 10 تا 140 بود مل من بعد از 2 سال دارو خوردن 11 هس!) آره دیگه....خلاسه الان 3 روز یه بار یه ب 12 می زنم هفته ای یه بار یه دی! اما مسکلم اینه که م واقعن کم قزا نمی خورم همه چی هم می خورم نون برنج میوه شیرینی خرما پنیر شیر کره عسل...هرچییییییییییییییییییی بگید می خورم! می خام بدونم به نزرتون دلیل این جزب پایین چیه؟ آخه خیلی واسم مشکل پیش اومده...هتمن این روده موده ها یه چیزیشون هس نه؟