به متخصص آلرژی و یا پوست و مو مراجعه کنیدبه نقل از .•کـآزِت•. :کــلا هر نوع شامپویی بزنم اینطوری میشه![]()
راستی وقتی که راه میرم سرم گیج میره و کم میمونم بیفتم.اینو چیکار کنم؟
جواب بدین :)میشم.
کسی راهی واسه جلوگیری از موخوره سراغ داره؟؟؟؟
خب باید دنبال شامپویی بگردی که حساسیت نداشته باشی بهش. من خودم به چند نوع شامپو حساسیت دارم ولی چند نوع شامپو هستن که باهاشون می سازم. باید شامپوی مناسب رو پیدا کنیبه نقل از .•کـآزِت•. :کــلا هر نوع شامپویی بزنم اینطوری میشه![]()
یعنی نمی تونی تشخیص بدی که دردت از طرف قلب هست یا نه ؟به نقل از .•کـآزِت•. :ایا من بعضی وقتا میگم قلبم درد مکینه دلیلش میتونه معده درد باشه به دلیل اینکه معده به قلب خیلی نزدیک؟![]()
بعضیـل به نوشیدنی های گازدار یا کافئین دار مثل قهوه حساسن و معده درد میگیرن ..که این معده درد همیشگی نیستبه نقل از آیدا ;) :معده ی یکی از دوستام درد میکرد. یعنی معده دردش هی میگرفت بعد ول می کرد. می خواستم بدونم چه دلایلی برای این نوع معده درد وجود داره؟
واقعا؟چه جالب من نمیدونستم!به نقل از ȤąĦƦą :بعضیـل به نوشیدنی های گازدار یا کافئین دار مثل قهوه حساسن و معده درد میگیرن ..که این معده درد همیشگی نیست
دلیل معده درد های لحظه ای میتونه مصرف آدامس بی قند باشه که خیلیا به اون بی توجهیم و میدونم خیلی ها هم نمیدونستید
بعله درستهبه نقل از .•کـآزِت•. :دبیرمون میگف گاهی وقتا درد از معدس و تشخیص داده میشه از قلب یا برعکسش دققیا حتی دکترا هم تشخیصش براشون سخته![]()
وقتی چیز خاصی میخوری درد میگیره؟؟؟؟؟؟به نقل از .•کـآزِت•. :الان من دققیا نمی فهمم قلبمه یا معدم؟![]()
جــالبِبه نقل از ȤąĦƦą :بعله درسته
یکی از دلایل قلب درد وجود مشکل در سیستم معده اس
+حتی اکثر افرار قبل از سکته دچار معده درد شدید میشن
تا حالا به اینش دقت نکردم ولی گاهی اوقات معده سمت راستم درد میگره که ربطی به قلب ندارهبه نقل از ȤąĦƦą :وقتی چیز خاصی میخوری درد میگیره؟؟؟؟؟؟
معده سمت راست و چپ داره؟به نقل از .•کـآزِت•. :تا حالا به اینش دقت نکردم ولی گاهی اوقات معده سمت راستم درد میگره که ربطی به قلب نداره![]()
تو چند صفحه قبل گفته شد راجع بهش ک وقتی اسید معده زیاد میشه یا میزنه به دست چپ یا علائم دیگه قلب درد رو داره، میتونه ربط داشته باشه به معده ولی تشخیص ــش کار راحتی نیست و بر پایه تست ها و آزمایش هاست. برای اینکه بفهمید به پزشک گوارش مراجعه کنیدبه نقل از .•کـآزِت•. :ایا من بعضی وقتا میگم قلبم درد مکینه دلیلش میتونه معده درد باشه به دلیل اینکه معده به قلب خیلی نزدیک؟![]()