به نقل از smart-s :در حدی حالم بد شد یه روز که سرم سنگین شده بود و نمی تونستم بلند شم و دست وپامم یخ کرده بود بیش ترم شبا اینجور می شم ازمایش کم خونی دادم هنوز جوابشو نگرفتم .
خیلی مشکل حادی نیست،اکثرا این مشکل رو دارند اگر حالت های سرگیجه و ... که sadlove بالا گفتن رو ندارید و قرص آهن مصرف میکنید (حداقل دوتا در هفته)یک مشکل شایع ست که یکی از راه حل هاش حرکت آروم ـه یعنی آروم از جاتون بلند شید یا از حالت دراز کش به نشسته تغییر حالت بدید.به نقل از Fateme.RMA :من تازگیا وقتی یه جا دراز کشیدم تا حتا نشستم از جام که بلند میشم چند ثانیه خیلی احساس سنگینی تو سرم میکنم و سرم گیج میره ولی فقط برای 2-3 ثانیس. برم دکتر یا چیزی نیس؟!![]()
به نقل از Mohammad+Javad :آره بیشتر مربوط به آب و هواست...
سرد شدن هوا خیلی تاثیر داره... راه حل خیلی هوشمندانه: دستکش
دستات رو با صابون میشوری؟
خوب صابون بخاطر ترکیباتش خیلی پوست دست رو خشک میکنه گرچه میگن کرم داره و فلان اما مایع دستشوئی بهتره،اگرم بعد از استفاده از مایع دستشوئی هم دست هاتون خشک شد از کرم های مرطوب کننده استفاده کنید چون ممکن ـه پوست دست شدیدا خشک بشه و مشکلات زیادی داشته باشه.به نقل از Veteran :آره ، اتفاقا بیشتر بعد از شستن دستام با صابون بیشتر میشه .
سمیرا تو سینوزیت داری فک کنمبه نقل از samira :) :من پایین سرم جور عجیبی درد میکنه یهو :-s جوری که ناخودآگاه سرمو میچسبم. انگار سنگینی میکنه همراه با درد
البته یه هفته هم هست سرما خوردم با وجود قرص و اآمپولم خوب نشدم. ولی اینجوری امروز شدم چندباربلندم میشم چشام سیاهی میره :-\
پ.ن: وقتیم سرمو میذارم زمین به حالت سجده میخواد بترکه انگار![]()
احتمالا کم خونی هستشبه نقل از samira :) :من پایین سرم جور عجیبی درد میکنه یهو :-s جوری که ناخودآگاه سرمو میچسبم. انگار سنگینی میکنه همراه با درد
البته یه هفته هم هست سرما خوردم با وجود قرص و اآمپولم خوب نشدم. ولی اینجوری امروز شدم چندباربلندم میشم چشام سیاهی میره :-\
پ.ن: وقتیم سرمو میذارم زمین به حالت سجده میخواد بترکه انگار![]()
من جواب ازمایشمو گرفتم کم خونی نداشتم چه مشکلی می تونه باشه؟؟؟به نقل از smart-s :یه دو سه ماهیه بعضی وقتا دو سه هفته یه بار حس می کنم یه چیزی توی سرم می لرزه یا تکون می خوره خیلی خیلی حس بدیه خیلی هم می ترسم ...
وقتی هم اعصابم خورد میشه پای راستم(از ساق پا به پایین) یه حالت بدی پیدا میکنه یه چیزی شبیه مور مور شدن یا بی حس شدن می دونید چمه ؟؟؟؟![]()
من هم يه مدت اينطور بودم.براي من كه دليلش رژيم سخت و استفاده ازبه نقل از Fateme.RMA :من تازگیا وقتی یه جا دراز کشیدم تا حتا نشستم از جام که بلند میشم چند ثانیه خیلی احساس سنگینی تو سرم میکنم و سرم گیج میره ولی فقط برای 2-3 ثانیس. برم دکتر یا چیزی نیس؟!![]()
به نقل از smart-s :من جواب ازمایشمو گرفتم کم خونی نداشتم چه مشکلی می تونه باشه؟؟؟
به نقل از farnazZ :من تازگيا بي دليل دست و پاهام يخ مي كنن!![]()
استرس هم ندارم كه يخ كنه ! چرا ؟؟![]()
خو این بار اولشه اگه رعایت نکنه موندگار میشه . سرش سرما خورده همینبه نقل از :: باران :: :سمیرا تو سینوزیت داری فک کنم
چون منم دقیقا همین علائمو داشتم![]()
از عوامل اصلی استرس و مشکلات تیرویید و کم خونی می تونه باشه که البته شما میگین استرس ندارینبه نقل از farnazZ :من تازگيا بي دليل دست و پاهام يخ مي كنن!![]()
استرس هم ندارم كه يخ كنه ! چرا ؟؟![]()
اگه گاهی اوقات خواب میرن احتمالا دلیلش واسه مدتی بی حرکت بودن دست و پا هست . مثلا اگه برای یه مدت طولانی رو پاتون بشینید چون جریان خون کمتر میشه در همون نواحی پاتون که روش برای مدت زیادی نشستید پاها تون خواب میرهبه نقل از کهکشـــان-A.R :خواب رفتن زیاد دست و پا؛ پا بیشتر ؛ دلایلش چیا میتونه باشه؟ دفعات زیاد و تایم یه کم بیشتر از معمول.
نه خب علتی که واسم سوال شده اینه که جز خودم کس دیگه ای رو نمی بینم که این صحنه مرتب براش رخ بده : همه بلند شدن که برن بعد اون می ایسته فریز می ایسته میگه پام خواب رفته نمیتونم تکون بخورم. برید من میامبه نقل از آیدا ;) :اگه گاهی اوقات خواب میرن احتمالا دلیلش واسه مدتی بی حرکت بودن دست و پا هست . مثلا اگه برای یه مدت طولانی رو پاتون بشینید چون جریان خون کمتر میشه در همون نواحی پاتون که روش برای مدت زیادی نشستید پاها تون خواب میره
اگه در طول روز و در حالت عادی خواب بره یکی از عواملش دیابت هم می تونه باشه