• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

من چه مشکلی دارم؟! [پزشکی]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع 4245
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : من چه مشکلی دارم ؟!

به نقل از نیـلوفر :
یه دفعه ای کم اشتها می شم
خسته هم هستم
ولی بیشتر فک کنم اینا زمینه های افسردگی داره تو من تا زیادی قند .

اگر یهو کم اشتها شدی
خیلی هم خسته میشی
حوصله کاری هم نداری اکثرا
زیاد میخوابی معمولا یا خیلی کم میخوابی
و ...
آره اینا بیشتر افسردگیه ولی گرمی کف دست و اونایی که گفتی فکر نکنم خیلی به افسردگی ربط داشته باشه :-??

نه
اونا به افسردگی ربطی نداره به نظرم .

ظهر 2 ساعت خوابیدم ، از وقی بیدار شدم سر درد دارم :-?? یعنی پشت سرم درد میکنه

حافظه ام به شدت پُکیده :)) یعنی هیچی یادم نمیمونه :-" میگم هیچی ، شوخی ندارما :دی واقعا هیچی :-??

چه عواملی باعث این میشه ؟ چیا میشه خورد که حافظم بیاد سر جاش !؟ ;D

بعد قابل توجه اینکه من یه مدتی بود به شدّت تلقین میکردم به خودم که یه دوره ی زمانی رو فراموش کنم کلا ، میتونه این تاثیری داشته باشه آیاع ؟ ;D

به نقل از sahel_abi :
حافظه ام به شدت پُکیده :)) یعنی هیچی یادم نمیمونه :-" میگم هیچی ، شوخی ندارما :دی واقعا هیچی :-??

چه عواملی باعث این میشه ؟ چیا میشه خورد که حافظم بیاد سر جاش !؟ ;D

بعد قابل توجه اینکه من یه مدتی بود به شدّت تلقین میکردم به خودم که یه دوره ی زمانی رو فراموش کنم کلا ، میتونه این تاثیری داشته باشه آیاع ؟ ;D
چند وقته اینجوری شدی؟
من خودم تو تابستونا به طرز نگران کننده ای حافظه ام میپره. ;D سال تحصیلی که شروع میشه، درست میشه. شاید چون مغز تقریبا تعطیل میشه تو تابستون و فعالیتی نداره.
من شنیدم کُندُر خوبه.

به نقل از F@|-|!mEh :
ظهر 2 ساعت خوابیدم ، از وقی بیدار شدم سر درد دارم :-?? یعنی پشت سرم درد میکنه
خب شاید سرت رو بد گذاشتی رو بالشت :-?
دوستان عزیز کمک! من چن روز داشتم از دست ی موجود فرار میکردم :-" بعد دستگیره در کوبیده شد تو دنده ام #-o حالا بماند ک درد وحشتناکی اولش داشت و اینا بعد خوب شد ولی الان هم جاش باد کرده هم کبود شده در حدی ک مثلا نمیتونم تو مدرسه به دیوار سمت چپ تکیه بدم یا اینکه روی پهلوی چپم بخوابم وحشتناک درد میگیره بعد میدونم ک نه شکسته نه مو برداشته ولی الان ک داره خوب میشه خیلی درد میگیره راهی برای تسکین دردش نیست البته به جز قرص ;D

به نقل از مهـشـاد :
دوستان عزیز کمک! من چن روز داشتم از دست ی موجود فرار میکردم :-" بعد دستگیره در کوبیده شد تو دنده ام #-o حالا بماند ک درد وحشتناکی اولش داشت و اینا بعد خوب شد ولی الان هم جاش باد کرده هم کبود شده در حدی ک مثلا نمیتونم تو مدرسه به دیوار سمت چپ تکیه بدم یا اینکه روی پهلوی چپم بخوابم وحشتناک درد میگیره بعد میدونم ک نه شکسته نه مو برداشته ولی الان ک داره خوب میشه خیلی درد میگیره راهی برای تسکین دردش نیست البته به جز قرص ;D

مطمئنی مشکلی بوجود نیومده ؟! اینطور که تو میگی به نظرم حتما برو دکتر که عکس بگیره که مشکل حادی بوجود نیاد X_X

ولی واسه تسکین درد ماساژ هم به نظرم میتونه خوب باشه ;;)

به نقل از F@|-|!mEh :
مطمئنی مشکلی بوجود نیومده ؟! اینطور که تو میگی به نظرم حتما برو دکتر که عکس بگیره که مشکل حادی بوجود نیاد X_X

ولی واسه تسکین درد ماساژ هم به نظرم میتونه خوب باشه ;;)
آره مطمئنم :-" عکس گرفتم
ببین دستت فقط مماس باهاش بشه دیگه کارم تمومه ;D ماساژ خیلی درد داره
از این اسپری ها هست ک بی حس میکنه!همونائی ک وقتی فوتبالیست ها جراحت میبینن بهشون میزنن. اونا خوب نیست؟ :-?

به نقل از مهـشـاد :
آره مطمئنم :-" عکس گرفتم
ببین دستت فقط مماس باهاش بشه دیگه کارم تمومه ;D ماساژ خیلی درد داره
از این اسپری ها هست ک بی حس میکنه!همونائی ک وقتی فوتبالیست ها جراحت میبینن بهشون میزنن. اونا خوب نیست؟ :-?

اها !
اون اسپری رو نمیدونم ولی میتونی از این پماد موضعیها استفاده کنی !
اگر اشتباه نکنم پماد سالیسیلات ( املا؟ ) و پماد فلفل (اینو نمیدونم اسمش اصلیش اینه یا نه ولی ما بهش میگیم پماد فلفل :-" )
برو دارو خونه بگو پماد موضعی میخوای و واسه این ! یا اسم اینا رو بگو ، فکر کنم خودشون میفهمن چی میخوای :-"

به نقل از هـدی :
چند وقته اینجوری شدی؟
من خودم تو تابستونا به طرز نگران کننده ای حافظه ام میپره. ;D سال تحصیلی که شروع میشه، درست میشه. شاید چون مغز تقریبا تعطیل میشه تو تابستون و فعالیتی نداره.
من شنیدم کُندُر خوبه.
تقریبا از فرودین به اینور .
نه خب ! کجا فعالیتم کم شده :دی من هر روز تقریبا درس میخونم چند ساعتی . خودشم درسای اختصاصی که نیاز به دقت زیاد داره . کجا فعالیتم کم شده :))
ممنون ;;)
به نقل از مهـشـاد :
این اسپری ها زود اثرش میپره :| من یه بار انگشتم مونده بود لای در ماشین ، درحدی بود دردش که گریه میکردم :-" بعد هر 5 دقیقه یه بار ، 5 ، 6 بار اسپری میکردم یکم ساکت میشد دردش :-w

Back
بالا