• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

من چه مشکلی دارم؟! [پزشکی]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع 4245
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : من چه مشکلی دارم ؟!

به نقل از ShiNinG :
شنواییم مشکلی نداره. فک میکنم شایدم هوا پیچیده به قول معروف توی گوشم. یه جور احساس سنگینی دارم تو سرم!
ممکنه از جرم باشه؟
و اینکه وقتی سرم پایینه بیشتر متوجه میشم وقتی واستادم اصلا مشخص نیست. سرم که رو بالشه متوجه میشم.
به نظر من همون جرمه. کاهش شنوایی و وزوز گوش یکی از علایم جرم گوشه . یه جورایی احساس کیپ شدن گوش هم دارین؟

به نقل از آیدا ツ :
به نظر من همون جرمه. کاهش شنوایی و وزوز گوش یکی از علایم جرم گوشه . یه جورایی احساس کیپ شدن گوش هم دارین؟
آره خیلی کم ولی. بعد اینکه مشخص ترین خصیصیه ش همینه که وقتی واستادم مشخص نیست اصلا و ابدا

به نقل از ^_^ AvoOoli ^_^ :
من چند شب که از سرد درد های شدید از خواب میپرم در حدی که حس میکنم چشمام داره از کاسه سرم میزنه بیرون واسه کم شدن شدت راه حلی نداره؟سردرد هام از مغز سرم شروع میشه و کم کم میره پشت سر سمت گردن

وقتی اینطوری شدی فشارتو بگير !

من وسط زبونم خط دارم
1-آیا این ژنتیکیه ؟ ( در حد عمو خاله پدربزرگ مادربزرگ اینا دیده نشده )
2- آیا نشانه بیماری خاصیه؟
3- یچیز عادیه ؟ (یعنی ی صفت دو حالتس؟ )
4-معایب؟
5- نکته خاصی بود بگید :-"
خطش طولیِ و واضحه ، اما عمیق نیست ب اونصورت

به نقل از tigon :
من وسط زبونم خط دارم
1-آیا این ژنتیکیه ؟ ( در حد عمو خاله پدربزرگ مادربزرگ اینا دیده نشده )
2- آیا نشانه بیماری خاصیه؟
3- یچیز عادیه ؟ (یعنی ی صفت دو حالتس؟ )
4-معایب؟
5- نکته خاصی بود بگید :-"
خطش طولیِ و واضحه ، اما عمیق نیست ب اونصورت
بطور طبیعی زبون خط داره ولی این خط ها نامحسوسن، بهتره بجای خط بگیم شیار!
شیاردار شدن زبون با اشکال مختلف: خط صاف یا خطوط نامنظم ک میتونن چنتا ناحیه جزیره شکل درست کنن (زبان جزیره ای بهش میگن)، یکی از ناهنجاریای زبونه، دلیلش از بین رفتن کراتین سطح زبونه
احتمال ابتلا ب عفونتای زبون ر بالا میبره

به نقل از Special girl :
من وقتی میخوابم یا کلا سرم رو زمین یا جایی قرار میگیره بعد که بلند شم یه حالت سرگیچه خاصی میگیرم که باید 7-8 ثانیه صبر کنم به حالت عادی
برگردم بعد راه برم
مشکل کجاست؟
بعضیا میگن کم خونیه باید قرص آهن بخوری؟عایا همینطوره و با قرص آهن خوردن مشکل برطرف میشه؟
+از پارسال اینجوری شدم
تو تاپیک "سرگیجه" تو همین انجمن صحبت کردیم در موردش. احتمالا اونا رو بخونین جوابتونو پیدا می کنین :)

به نقل از Special girl :
نمیشه همینجا بهم جواب بدین؟ #:-S
خب دلایل مختلفی داره . یکی از مهم تریناش کم خونیه . آزمایش خون بده اگه کم خونی داشتی مشخص میشه اونجا.
ولی این حالت تو رو منم داشتم دو سال پیش ، واسه کم خونی نبود. مربوط به حرکت مایع داخل گوش میشه. اگه متخصص تشخیص بده همینه با مصرف قرص میشه جلوشو گرفت.
البته خستگی و فشار زیاد هم یکی از دلایل سرگیجه هست.

بعضی وختام پايين اومدن فشار يا قند باعث سرگیجه ميشه

به نقل از Special girl :
کم خوابیم میتونه باشه؟
آره کم خوابی هم باعث سرگيجه ميشه

ولی تا جایی که من میدونم سرگیجه ای که بخاطر تغییر وضعیت سر و حرکتش ایجاد بشه مربوط به گوشه .

Back
بالا