- توقیف شده
- #2,161
- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 0000
بد به حال ایزدداداچ تو این سن آبله مرغون بگیری به ایزدی میپیوندی
بد به حال ایزدداداچ تو این سن آبله مرغون بگیری به ایزدی میپیوندی
فعلا که میبینی از ماعم سالم تره داره واسه ایزد نقشه میکشهداداچ تو این سن آبله مرغون بگیری به ایزدی میپیوندی
تو این سن که به ایزد نمیپیوندن .... اگه خیلی بالا باشه سنش ممکنه موجب مرگ هم بشهداداچ تو این سن آبله مرغون بگیری به ایزدی میپیوندی
ببینین علایم شما خیلی کلی ئه. ولی نیاز به آزمایش خون دارید اگه جدی باشه قضیه. ممکنه برای کمبود ویتامین ها مجبور به استفاده از مکمل باشین. که در ۹۰% موارد مشکل یا از همین ویتامیناس یا آهن و اینا.
البته مشکل تیروئیدی هم خیلی میتونه موثر باشه پس ازمایش تیروئید فراموش نشه.
اگه همه ی اینا هم سالم بود ، ممکنه ناشی از مشکلات روحی و روانی باشه . که میتونین به مشاور مراجعه کنین و خیلی توصیه میشه ؛-) اگه اینم نبود ، پیشنهاد میکنم از دمنوش های آرامش بخش استفاده کنین. یا چیزهای مقویِ این شکلی.
آقا من چند روزیه خیلی سردمه استخون دردم دارم. بیحال بشدت.
ویتامینامم سر جاشه فقط کمبود D دارم ک دارم قرصشو میخورم مدتیه.
آهنمم اوکیه.
چمه ؟
دستت درد نکنه:dمن موندم خودتون چطور قبلی رو جواب دادین ولی واسه خودتون موندین
اگه سردته چند تا عامل میتونه باشه. یکی مربوط به اندوکرین و غدده که مهمترینش همون تیروئیده. بعد آدرنال اینا. تست های تیروئید که اولیه همون TSH , FreeT4 درخواست کنن کافیه. در کنار اینا قند خون و چربی خون هم چک میکنن که باید ناشتا باشی
به عامل شایعتر دیگش مربوطه به عوامل خونیه مثل کم خونی. کم خونی رو از آزمایش روتین خون CBC میشه فهمید چه نوعشه. حتما این نیست که کمبود اهن اینا باشه. یه عامل دیگش اینه که خون از دست بدی. مثلا از طریق لوله گوارش که اونم علایم خودش مثل مدفوع قیری شکل و سیاه رو داره که اینم خودش باعث کم خونی فقر اهن میشه.
علل دیگه مربوط به فشار خون اینا هم هست که احتمالش کمتره دیگه توضیح نمیدم
اما در کل اگه یهویی و حاد و گذرا بوده بیشترین احتمال 1.عفونت 2.کاهش قند خون 3.کاهش ناگهانی فشار خون میتونه باشه که هر سه اینا گذرا هستن و چیزی نیستن که نگران باشی
جدی؟ پس خیالت راحت دیگه چیزیت نیست به زور میخوای مارک مریضی بزنی رو خودت؟دستت درد نکنه:d
ولی آزمایش دادم همه اینا اوکی بودن...
ن اخه من کلا گرمایی ام بعد اینکه اینقد زیاد سردم میشه واسم عجیب بودجدی؟ پس خیالت راحت دیگه چیزیت نیست به زور میخوای مارک مریضی بزنی رو خودت؟
بايد يه آزمايش خون / تست قند / تست تيروئيد انجام بدىچند وقته که سرم هی گیج میره و چشام سیاهی میره تموم بدنم یخ میکنه طوری که اصلا نمیتونم دستامو تکون بدم سرمم شدید درد می کنه .
لباس خيلى تنگ نپوش/ جوشارو دستكارى نكن/ صابونتو عوض كنقسمتای چاقِ بدنم جوشای بزرگ میزنه مرتب. مشکلِ پوستیه یا باید دنبال لاغر کردنشون برم؟
فک کنم باید بری پیش جراح مغز و اعصابحدود سه یا چهار سال یه بی حسی کمی تو ران پای چپمحس میکنم
گاهی تیر میشه و بی حسیش شدیدتر میشه ولی اکثر اوقات اگه بهش توجه نکنم خیلی اذیت نمیکنی
در ابتدای امر حدس میزنید چه مشکلی دارم؟
و اینکه پیش چه نوع پزشکی باید برم؟
ویتامین میخوری؟خیلی خوابم میاد،کسلم،حافظه ام قوی نیست،هیچ غذایی هم دوست ندارم بخورم،وقتی هم میخوام درس بخونم،هی فکرم مشغول میشه...مشکل من چیه؟..درمانش چیه؟...مرسی
گفتی بیحسی پا همراه با تیر کشیدن این بعد از فعالیت خاصی اتفاق میوفته؟ ینی مثلا یه مدت راه بری بعد بشینی همچین اتفاقی بیوفته یا مثلا یهو همون موقع راه رفتن اینطوری میشه... یا که اصلا کلا وقتی یه تایمی رو نشستی / از خواب بیدار شدی باهاش مواجه میشی؟حدود سه یا چهار سال یه بی حسی کمی تو ران پای چپمحس میکنم
گاهی تیر میشه و بی حسیش شدیدتر میشه ولی اکثر اوقات اگه بهش توجه نکنم خیلی اذیت نمیکنی
در ابتدای امر حدس میزنید چه مشکلی دارم؟
و اینکه پیش چه نوع پزشکی باید برم؟
گفتی بیحسی پا همراه با تیر کشیدن این بعد از فعالیت خاصی اتفاق میوفته؟ ینی مثلا یه مدت راه بری بعد بشینی همچین اتفاقی بیوفته یا مثلا یهو همون موقع راه رفتن اینطوری میشه... یا که اصلا کلا وقتی یه تایمی رو نشستی / از خواب بیدار شدی باهاش مواجه میشی؟
موقع راه رفتن دردی تو پات احساس نمیکنی؟
اگه تو چند ماه اخیر آزمایش دادی همه چیزت نرمال بوده؟
در حالت کلی میتونه بخاطر اعصاب باشه... یه عفونت یا آسیب به این اعصاب باعث میشه که احساس بیحسی و درد داشته باشی...
مثلا میتونه اینا بخاطر فشار عضلانی باشه.. که اینم میتونه بخاطر فعالیتهای ورزشی مختلف و آسیب دیدگی اینا باشه.
یا مثلا میتونه مرالژی پارستتیکا [ Meralgia paresthetica] باشه...
بعد دلایل بروز این میتونه :
بخاطر آسیب دیدن رباط باشه تو فعالیتهای ورزشی یا هرچی یا پوشیدن شلوار تنگ اینا...
بعد میتونه بخاطر تروما، افزایش وزن اینا هم باشه که چاق نیستی ...
یا میتونه اختلال عصب فمورال باشه که ولی تو این وضعیت اصلا پا صاف نمیشه...
یا نوروپاتی دیابتی که خب از اسمش مشخصه دیگه قند خون باید بالا باشه و عموما تو افراد سن بالا رخ میده.
مربوط به عصب سیاتیک هم میتونه باشه..
همینطوری نمیشه گفت دکتر عموما برای تشخیص دقیق آزمایش خون و تصویربرداری مینویسه تو مراحل بعد هم برای تشخیص دقیقتر معمولا تستهای عصبی مثلا نوار عصب و عضله، EMG -NCV مینویسن...
دکتر هم باید بری نورولوژیست.
میتونه علت این حتی تنگی کانال نخاعی باشه که موقع راه رفتن فشار به ریشههای عصبی پا وارد میشه که باعث فلج شدن موقت عصب میشه.خیلی دقت نکردم ولی فک کنم اگه زیاد راه برم همون موقع راه رفتن شروع به تیر کشیدن میکنه نه بعدش که میشینم
یا مثلا زیاد که میشینم و پاهام خم میشه هم این مشکل پیش میاد
و اینکه نورولوژیست همون متخصص مغز و اعصابه ؟ : -"
خب گرفتنی بینی تو شب اگه سرماخوردگی اینا نباشه علل مختلف دارهميگم
الان شايد حدود ٦-٧ ماه هستش كه اگه چيزي زير سرم نباشه موقع خواب يا حتي اگه بالشتم كوچيك باشه فورا بينيم ميگيره و حتي اگه خواب باشم از خواب ميپرم و بايد بشينم تا راه تنفسم باز بشه...
علاوه بر اون باز الان ٢-٣ ماهه هميشه بينيم خوني ميشه، اونقدر زياد نيست كه خون از بينيم بياد ولي خب جوريه كه متوجه ميشم:/
دارم ميميرم؟!
برم پيش متخصص گوش و حلق و بيني؟
جدیدا آزمایش دادی؟ مشکل تیروئید اینا نداری؟من حدود 7ماهه دچار لرزش عضلات شدم مثلا که که یک قسمت کوچیکی از عضلات دستم چند ثانیه می لرزه وبعد قطع میشه ویه قسمت دیگه از بدنم مثلا پا میلرزه و این ترتیب ادامه پیدا میکنه وحتی چشمامم می لرزن و نمیتونم روی چیزی تمرکز کنم یه چیز دیگه اینه که بعضی وقتا عضلات صورتم و لبام یه جوری میشن وگاها بی اختیار آب دهنم سر ریز میشه قبلا فکر می کردم به خاطر استرس کنکوره اماحتی وقتی آرومم هم اینطوری میشم به نظرتون پیش چه پزشکی برم روانپزشک یا متخصص مغز و اعصاب ؟ضمنا من سابقه ی تشنج هم دارم اما 6 ساله که کاملاخوب شدم