- توقیف شده
- #2,141
arman aria
Arman Aria
اگه دراگ مصرف کردی اینجوری شده ۲ روز هر ۸ساعتیه دونه سفکسیم 500 بخور با آب زیادیکی از چشام ب طرز عجیبی میسوزه و پف کرده
چیکار کنم؟
اگه غیر ازینه نمیدونم
اگه دراگ مصرف کردی اینجوری شده ۲ روز هر ۸ساعتیه دونه سفکسیم 500 بخور با آب زیادیکی از چشام ب طرز عجیبی میسوزه و پف کرده
چیکار کنم؟
چه مدته ؟یکی از چشام ب طرز عجیبی میسوزه و پف کرده
چیکار کنم؟
چه مدته ؟
قرمز هم شده ؟! یا مثلا تغییر حالتی جز پف کردن ؟!
ممکنه گل مژه باشه البته یادم نمیاد سوزش چشم هم داشته باشه یا نه
ممکن هم هست چیزی رفته باشه توش مثله گرد و خاکی چیزی ...
از کی؟چه مدته؟ قرمزی هم داره توش یا نه؟ قبلا سابقه داشته یا اولین باره؟
من می خام به مدت یکی دو هفته شبا نخابم فقط روز دو سه ساعت بخوابم.به نظرمن می ارزه این روزا ادم هرکاری کنه، ادم از بی خابی ک نمی میره
ن برا همون استرستهچند وقته که وقتی فکر منفی میکنم و استرس دارم و حرص میخورم قلبم تیر میکشه یا وقتی تو این موقعیت نفس عمیق میکشم درد میگیره به حدی که نمیتونم نفس عمیق بکشم و فققط تنفس سطحی دارم
مشکل خاصیه ؟
پذر مادرم خیلی اصرا دارن ببرنم دکتر ولی من تاکید دارم تا بعد امتحانات پایانی نرم .... لازم که برم ؟!
از صبح همش تو ناحیه استخوان ترقوه درد و سوزش دارم
چرا؟
نهن برا همون استرسته
مشکلت بر طرف شد !؟
باید بگم اشتهایم نیز کاهش پیدا کرده. چه کسی باور میکرد که روزی از سالاد ماکارونی نفرت بجویم . چه کسی باور میکرد که منی که صبحانه کل سفره را می بلعیدم . برای صبحانه فقط یک لیوان چای بخورم ، نفرین خدایان المپ بر من باد. زئوس با صاعقه ای مرا به دونیم کن ، آه نمسیس مرا کیفر ده ، ای خواهران ارینی مرا شکنجه دهید انتقام خدایان را از من بگیرید ، یا حداقل هیژی را برای درمانم روانه کنیدآه لعنت به من ، سرم دو روزه درد میکنه ، عینک نمیزنم دردش بیشتر میشه ، بدنم کوفتست ، حال تکون خوردن ندارم ، پا میشم کمرم درد میگیره ،بی موقع سردم میشه، چرت پرت زیاد میگم ، دیشب شب بدی بود از خواب پریدم و تا صبح نخوابیدم فکر کنم تب هم داشتم چون داشتم میسوختم ، همش خستم و میخوابم ، یه کلمه هم برای امتحان دینی سه شنبه نخودم، آه دارم تور(دیوانه) میشم
آه لعنت به من ، سرم دو روزه درد میکنه ، عینک نمیزنم دردش بیشتر میشه ، بدنم کوفتست ، حال تکون خوردن ندارم ، پا میشم کمرم درد میگیره ،بی موقع سردم میشه، چرت پرت زیاد میگم ، دیشب شب بدی بود از خواب پریدم و تا صبح نخوابیدم فکر کنم تب هم داشتم چون داشتم میسوختم ، همش خستم و میخوابم ، یه کلمه هم برای امتحان دینی سه شنبه نخودم، آه دارم تور(دیوانه) میشم
اییییی نگو که میخوای آبله بگیری !!!###نفوس بد نزنید. دکتر گفت: علائم قبل آبله مرغونه
شواهد حاکی از اینهاییییی نگو که میخوای آبله بگیری !!!###
ویتامین علائمش بارز تر عه
ویتامین D هم مصرف میکنی ؟ جنب و جوشت زیر افتاب چقدره ؟ ""
کم خونی برا پسرا خیلی کم پیش میاد ؛ بیشتر ممکنه برا زیاد نشستن و افت قند خونت باشه سعی کن الان ک ایام امتحاناته قندهای ساده نخوری صبحونه مقوی بخور مثلن عسل کره مربا تخم مرغ و..
میان وعده های مقوی بخور تنقلات اینا نخور مثلن کشمش خرما مغزیجات میوه و..
کلن روزی دو نوع میوه رو حتمن سعی کن بخوری "" سبزیجات حتمن کنار غذا مصرف کن
الان ک ایام امتحاناست سعی کن دوغ و ماست و اینا کمتر تو روز بخوری ب جاش شبها مثلن ی لیوان شیر بخور تا راحت بخوابی :د
@بالایی : تب هم داری ؟
آه لعنت به من ، سرم دو روزه درد میکنه ، عینک نمیزنم دردش بیشتر میشه ، بدنم کوفتست ، حال تکون خوردن ندارم ، پا میشم کمرم درد میگیره ،بی موقع سردم میشه، چرت پرت زیاد میگم ، دیشب شب بدی بود از خواب پریدم و تا صبح نخوابیدم فکر کنم تب هم داشتم چون داشتم میسوختم ، همش خستم و میخوابم ، یه کلمه هم برای امتحان دینی سه شنبه نخودم، آه دارم تور(دیوانه) میشم