من چه مشکلی دارم؟! [پزشکی]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع 4245
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
چهار پنج سال میشه که دارم توی رویا زندگی می کنم:-s.

من وقتی از تخت بلند میشم یهو،بعضی وقتا سرم گیج میره،یه کوچولو هم درد میگیره...

و انگشتای دستام و پاهام خیلی زود یخ میکنن...

منم همینطور کم خونیه

من تقریبا از وقتی یادم میاد یه مدت خیلی الکی شاد بودم. یه مدت خیلی افسرده می شدم. راهنمایی که رفتم کلاس هشتم نهم بیشتر شدش و بعد دهم که رفتم بازم بیشتر شد. اولش حس می کردم که دلیل افسردگیم تنهایی هستش. الان خیلی اذیت میشم و نه تنها احساس تنهایی می کنم احساس می کنم زندگی برام بی معنی هست و دوست دارم بمیرم.

الان اینا به خاطر اینه که من واقعا بدبختم یا اینکه مشکل روانیه و من گمان می کنم؟
دوست عزیزم در اکثر افرادی که این مشکل رو دارن یه مکانیسم سرکوب سازی وجود داره ، یعنی شما دلت میخواد به یه چیزی برسی ولی چون میدونی نمیشه سعی میکنی سرکوبش کنی و اینطوری قبول کردی که مشکلت رو نمیدونی ، بذار بهتر توضیح بدم ، تو میدونی دقیقا چی خوشحالت میکنه ولی نمیخوای به زبون بیاریش یا حتی بهش فکر کنی ، حالا دلایلش مختلفه. و باید بررسی بشه، سعی کن با خودت کاملا رو راست شی و به خودت چیزی که خوشحالت میکنه و چیزی که از زندگی رو میخوای رو بگی ، سرکوبش نکن

دوست عزیزم در اکثر افرادی که این مشکل رو دارن یه مکانیسم سرکوب سازی وجود داره ، یعنی شما دلت میخواد به یه چیزی برسی ولی چون میدونی نمیشه سعی میکنی سرکوبش کنی و اینطوری قبول کردی که مشکلت رو نمیدونی ، بذار بهتر توضیح بدم ، تو میدونی دقیقا چی خوشحالت میکنه ولی نمیخوای به زبون بیاریش یا حتی بهش فکر کنی ، حالا دلایلش مختلفه. و باید بررسی بشه، سعی کن با خودت کاملا رو راست شی و به خودت چیزی که خوشحالت میکنه و چیزی که از زندگی رو میخوای رو بگی ، سرکوبش نکن
یعنی مشکلم اون چیزی که فکر می کنم هست. نیست؟

یه سوال
در روز حد اقل يه بار خون دماغ میکنم، سردرد ام دارم گاهی وقتا انگار يه موجی وارد بدنم میشه
میترسم ب خانواده بگم
میشه بگید اینا نشونه ی مریضیی چیری عه؟

یه سوال
در روز حد اقل يه بار خون دماغ میکنم، سردرد ام دارم گاهی وقتا انگار يه موجی وارد بدنم میشه
میترسم ب خانواده بگم
صرفا با خون دماغ شدن نمیشه تشخیص گذاشت ، ولی یه کنترل فشار خون داشته باش ، مخصوصا اگه چاق هستی یا تو خانواده سابقه فشار خون یا قند خون دارین.
چیز نگران کننده ای به نظر نمیرسه باشه

یه سوال
میترسم ب خانواده بگم

• رینیت آلرژیک، یا تب یونجه
  • سرماخوردگی
  • عفونت سینوسی
  • استفاده بیش از حد از ضد احتقان بینی و اسپری های بینی
  • وجود مخاط خشک در بینی
دلایل عمده‌ش می‌تونه اینا باشه
چیزهای دیگه ای هم هست که انشالله به اونا ربطی نداره
باز بهتره یه دکتر بری چون یه درد ساده هزار تا علت ریز و درشت داره که آدم فکرشم نمی‌کنه

من اصلا سابقه سردرد نداشتم ، شاید به زور یه بار فقط
ولی پارسال یه ضربه محکم به پشت سرم خورد ولی هیچی نشد ، بعد امروز خیلی خیلی پشت سرم درد میکنه
دلیلش میتونه اون ضربه هه باشه یا کلا چون امروز آزمون داشتم و ۴ ساعت تمام سرم پایین بوده اینجوری شدم؟

من اصلا سابقه سردرد نداشتم ، شاید به زور یه بار فقط
ولی پارسال یه ضربه محکم به پشت سرم خورد ولی هیچی نشد ، بعد امروز خیلی خیلی پشت سرم درد میکنه
دلیلش میتونه اون ضربه هه باشه یا کلا چون امروز آزمون داشتم و ۴ ساعت تمام سرم پایین بوده اینجوری شدم؟

در اثر ضربه امکان خونریزی هست که اونم یه مدت کوتاه بعد از ضربه با علایمی مثل تهوع و استفراغ خودشو نشون میده. اما اینکه بعد از یک سال علامت بده و سردرد بده امکانش خیلی پایینه.
سردرد هایی که محدود به یه نقطه هست، ضرباندار هست، بدون علت خاصی هست باید بررسی بشن از لحاظ که توده فضاگیری اونجا نباشه.
اما سردرد شما فکر نکنم مشکل خاصی باشه اگه فقط امروز بوده. اما اگه ادامه دار بود و خوب نشد به متخصص نورولوژی برید تا بررسی کنن.

حالت تهوع در زمان ناراحتی و عصبانیت یا استرس . همچین چیزی امکان داره عایا؟

یادمه چند سال پیش به حافظم خیلی افتخار میکردم و تقریبا همه ی جزئیات یادم میموند.حتی روشای به یاد سپردنمو مشخص کرده بودم تا بهتر استفاده کنم ازشون . چند ماه پیش احساس کردم یه مقدار ضعیف شده ، بیشتر مشکلم با این بود که یادم نمیومد فلان حرف رو از کی شنیدم . تمام حرفا یادم بود اما نمیدونستم کی بهم گفته و از چند ثانیه تا چند دقیقه طول میکشید تا فکر کنم و یادم بیاد . الان دوستام ازم شاکی اند که چرا حرفا و موضوعاتی که با هم داشتیم رو بدون راهنمایی نمیتونم به یاد بیارم .‌ دیگه مطمئن شدم که حافظم دچار مشکل شده .
باید به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنم‌؟؟
اینو هم بگم که توی یادگیری هیچ چیز مشکلی ندارم و مشکلم فقط توی جزئیات زندگی روزمره س .

فهمیدی به منم بگو:/

حدود دو ماهه هر یه مدت ی بار اسید معدم بالا میزنه رفلاکس دارم شدیدم هست جوری ک تو مسیر مری حسش میکنم کامل :/
حرکات دستگاه گوارشمم زیادن
زیاد دل درد میگیرم
استفراغ اسهال یبوست و.. ندارم
حالت تهوع ندارم

مشکل من چیه؟هلپ لطفا :(

بخشی از زندگی روزمرم رو تو خواب میبینم :D
مریضیه فک کنم:-s

بعضی موقع احساس سردرد بدی میکنم همش حس میکنم سرم بستس هیچی هم ت اون مواقع ت مخم نمیره
حافظم خیلی پایین اومده ب حدی که چیزای ساده هم یادم نمی اد
چیکار کنم بهتر شه؟

Back
بالا