...Maedeh
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تربت حیدریه
- سال فارغ التحصیلی
- 97
sadloveخیلی ممنون
موهای منم همینطوره...خو الان که اروم کشیدم فقط یدونه اومد تو دستم
ولی به نظرم طبیعی نیس اخه کل فرش پر میشه از موهام و حتی تو غذا:/
در ضمن خیلی ممنون
اگه مشکل از بخاری باشهدر فصل پاييز تو خونه كه هستم احساس خفگي مي كنم.نميدونم بخاري نشت داره يل تلقين مي كنم يا ي مشكل پزشكي دارم.
براشماهم پيش اومده؟ بخاري رو چحوري چك كنيم؟
در فصل پاييز تو خونه كه هستم احساس خفگي مي كنم.نميدونم بخاري نشت داره يل تلقين مي كنم يا ي مشكل پزشكي دارم.
براشماهم پيش اومده؟ بخاري رو چحوري چك كنيم؟
به احتمال خیلی زیاد دچار درماتیت تماسی بخاطر آب استخر شدی. ربطی هم نداره که دوستات که اونجا بودن شدن یا نه چون فرق داره سیستم بدنا. مثل این میمونه یکی به گرد و خاک حساسیت داره یکی نداره. احتمالا کلر استخر زیاد بوده یا یه چیزی تو آب استخر بوده که اینجور شدین. خودش خوب میشه اگه زیاد نخارونی اما اگه خوب نشد باید بری متخصص پوست تا واست پماد بده. اگه هم زیاد خارش داره و اذیتت میکنه آنتی هیستامین ها واسه اینجوری خارش ها تجویز میشن.دیشب ساعت 3 شب از شدت خارش بدن بیدار شدم و تا ساعت 4:30 خوابم نبرد یه مقدار هم فوبیا ساس دارم میترسیدم که اتاق ساس زده باشه.
دیگه ساعت 4:30 رفتم حمام و بدنم چک کردم اثری از گزیدگی نبودش ولی پشت آرنج جفت دستها و رانهام به شدت قرمز شده بود فکر کنم توی خواب هم خودم خاروندم دیگه حمام کرد و یه چیزی خوردم یه مقدار آروم شدم ولی نه 100 درصد و طرفاس ساعت 6 دیگه خوابم برد
الانم نسبتاً اوکیام یه خارش جزئی فقط.
من دیروز برای اوّلین بار رفتم استخری که دانشگاه هماهنگ کرده بود (قبلاً جای دیگه استخر میرفتم) امکان داره به خاطر آب استخر اونجا اینطوری شده باشم؟ (بقیه هم اتاقیها چیزیشون نشده)
آقا موهام دارن سفید میشن چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من بعضی وقتا گوشام جهت صدا رو تشخیص نمیدنمثلا تلفن از آشپزخونه زنگ میخوره من میرم سمت اتاق ( دو جهت مخالف)
خدا رو شکر خارش خودش رفع شد.به احتمال خیلی زیاد دچار درماتیت تماسی بخاطر آب استخر شدی. ربطی هم نداره که دوستات که اونجا بودن شدن یا نه چون فرق داره سیستم بدنا. مثل این میمونه یکی به گرد و خاک حساسیت داره یکی نداره. احتمالا کلر استخر زیاد بوده یا یه چیزی تو آب استخر بوده که اینجور شدین. خودش خوب میشه اگه زیاد نخارونی اما اگه خوب نشد باید بری متخصص پوست تا واست پماد بده. اگه هم زیاد خارش داره و اذیتت میکنه آنتی هیستامین ها واسه اینجوری خارش ها تجویز میشن.
من استخوان هام خیلی درد میگیره
ساق پام
مچ دستم
انگشت دستم
دردش خیلیییی وحشتناکه
اکثر مواقع هم شب ها دردش شروع میشه
من استخوان هام خیلی درد میگیره
ساق پام
مچ دستم
انگشت دستم
دردش خیلیییی وحشتناکه
اکثر مواقع هم شب ها دردش شروع میشه
خواهش میکنممرسی از لطفتون
بیشتر واسه صداهای غیر جاندار مثلا صدای گوشی زنگ تلفن تلویزیون و.. واسه صداهای آدمای اطراف معمولا مشکلی ندارم تو تشخیص جهتش
بعد اگه ۷-8ماه دیگه برم اودیومتری مشکلی پیش میاد?
گردنمو گاهی تکون که میدم قرچ قرچ صدا میکنه و جابه جا شدن استخون هارو کاملا میشنوم. وقتی دراز کشیدم خیلی مشهود میشه و باهر تکون صدای استخونای گردنمو میشنوم
باید برم دکتر؟
اول ببین مفصل هست یا استخوان. اگه مفصل هست در این سن شما و با توجه به اینکه مفصل مچ دست و انگشتان درگیره بهتره حتما بری پیش متخصص روماتولوژی. ایشون واستون چند تا ازمایش مینویسن از جمله ویتامین دی و کلسیم و اینا و از همه مهمتر ازمایش RF. مهمترین بیماری که یه همچین حالتی میده بیماری روماتوئید ارتریت هست که باید رد کنن. اما ارتریت روماتوئید معمولا صبح ها خشکی داره، علایم التهابی داره و اینکه معمولا متقارنه. البته جای نگرانی نیست و معمولا با دارو خوب میشه ولی احتمال عود داره که اونم باز باید یه مدت دارو بخوری خوب شه. کمبود ویتامین و کلسیم اینا هم ممکنه که اونارو هم همون روماتولوژیست خودش تشخیص میده. اگه علایم التهاب (خارش، قرمزی، تورم و گرمی یا کاهش وزن یا خستگی و بی قراری) یا خشکی صبحگاهی دیدی بیشتر احتمال بیماری روماتوئیدی مطرحه.
یه چیز دیگه هم دقت کن ببین حتما استخوانه؟ عضلانی نیست؟
خواهش میکنم
نه تو سن شما زیاد اورژانسی نیست اگه اذیتت نمیکنه
شما حتما برو پزشک متخصص واستون آزمایشاتو بنویسه بعد میشه تصمیم گیری کرد. طبق آزمایشات اصلا شاید مشخص شد که بی حالیتون ربطی به استخوناتون نداره. اگه رفتین دکتر و آزمایش دادین ممنون میشم اگه ممکنه جواب آزمایشوتونو بدون اسم واسه منم بفرستید تا یه آموزشی هم واسه من بشه.نه مطمعنم استخوانه
ولی چرا خیلی بی حالم
اصلا هم نمیتونم یه جا اروم بشینم
خارش و تورم نداره
سردرد میتونه دلایل مخالفی داشته باشه ، اول اینکه کجای سرت درد میکنه؟ بعدش اینکه با چی تشدید میشه؟ آیا هنگام بیدار شدن از خواب هم سر درد داری یا خیر؟ تب هم میکنی یا سر درد خالی؟ یکم بیشتر اگه بتونی توضیح بدی بهتر میتونم راهنماییت کنمبچه ها سردرد طولانی مدت مثلا یه هفته ای برا کسی که سابقه میگرن و اینا نداشته خطرناکی چیزی نیس؟ مثلا میگن اسکن از مغزو اینا بگیر:
دلایلش ممکنه اینا باشع :
استرس و اضطراب
کار کردن زیاد با گوشی و لپتاپ ( البته لپتاپو خیلی کم کردم خوب نشدم بازم) و جالا میگن تاثیرات وای فای روشن هم هست.
شب بیدار موندن به طولانی مدت و متداوم
من نمیدونم چیکار کنم دکتر عمومی رفتم بهم فقط چند تا امپول تقویتی و قرص استامینوفن داد :/
منم دقیقا همینطورمفعلا که گاهی با بلند شدن از تختم و تکون خوردن درد میکنه.... تبم کردم این بار...(شاید این بار بخاطر سردی هوام بوده نمیدونم ولی قبل صبح که بیرون رفتم و سرد بود هم سردرد داشتم الانم دارم) بالای سرم و گاهی داخلش وقتی میخوابم و بیدار میشم هم به همون صورت سرم درد میکنه....