من چه مشکلی دارم؟! [پزشکی]

• شروع کننده موضوع 4245
  • تاریخ شروع

sadlove

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شـیراز
سال فارغ التحصیلی
93
این فردی ک کابوس میبینه من نیستم :-)
گل گاو زبون اگر بیشتر از دو فنجون در ماه خورده بشه آسیب شدید به کبد میزنه و خیلی خطرناکه سر خود خوردنش
آره ورزشم خیلی عالیه:-) ولی مشکل این فرد ریشه قدیمی تر داره متاسفانه که الان حاد شده خیلی اوضاعش..
منبع این حرفتون راجب گل گاوزبون چیه ؟ :-?

روانپزشک دارو میده اول پزشکی عمومی خونده بعد تخصص روانپزشکی اما روان شناس با صحبت و اینا و ن با تجویز دارو رسیدگی میکنه از همون اول روانشناسی خونده و جلسات مشاوره میذاره چند بار . سابقه و مشکل خونوادگی یا.. داشتن ؟ مرگ عزیزی یا شکستی تو زندگی ؟
داروی خاصی مصرف نمیکنن یا قطع نکردن ؟

شانا

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1396
رشته دانشگاه
پزشکی
منبع این حرفتون راجب گل گاوزبون چیه ؟ :-?

روانپزشک دارو میده اول پزشکی عمومی خونده بعد تخصص روانپزشکی اما روان شناس با صحبت و اینا و ن با تجویز دارو رسیدگی میکنه از همون اول روانشناسی خونده و جلسات مشاوره میذاره چند بار . سابقه و مشکل خونوادگی یا.. داشتن ؟ مرگ عزیزی یا شکستی تو زندگی ؟
داروی خاصی مصرف نمیکنن یا قطع نکردن ؟
پزشک خودم که تخصصشون داخلی هست و فوق تخصص کبد هستن و استاد دانشکده ی طب سنتی هم هستن بهم گفتن در ماه حداکثر (اونم ن برای هر فردی )میشه سه فنجون گل گاو زبون خورد و این که بعضی افراد میرن گل گاو زبون میخورن به جای مراجعه به روان پزشک و روان شناس کار بسیار اشتباهیه و مثل این که کیلو کیلو سم تو کبدت بریزی هستش..

بله فرق روان شناس و روان پزشکو میدونم ،ولی نمیدونم برای کابوس های مکرر به کدومشون باید مراجعه کرد..:-?
یازده سال پیش تو دوران بارداری این کابوسا براشون شروع شده و مثل این که اون موقع هر چهار ماه یک بار این مشکلو داشتن ولی اخیرا (سه ماه گذشته)ماهی دو سه بار اذیتش میکنه...ن هیچ داروی خاصی قطع نکرده و داروی خاصی هم استفاده نمیکنه
سابقه ی خانوادگی هم نداره:|..

• لایک
امتیازات: X R@y

sadlove

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شـیراز
سال فارغ التحصیلی
93
پزشک خودم که تخصصشون داخلی هست و فوق تخصص کبد هستن و استاد دانشکده ی طب سنتی هم هستن بهم گفتن در ماه حداکثر (اونم ن برای هر فردی )میشه سه فنجون گل گاو زبون خورد و این که بعضی افراد میرن گل گاو زبون میخورن به جای مراجعه به روان پزشک و روان شناس کار بسیار اشتباهیه و مثل این که کیلو کیلو سم تو کبدت بریزی هستش..

بله فرق روان شناس و روان پزشکو میدونم ،ولی نمیدونم برای کابوس های مکرر به کدومشون باید مراجعه کرد..:-?
یازده سال پیش تو دوران بارداری این کابوسا براشون شروع شده و مثل این که اون موقع هر چهار ماه یک بار این مشکلو داشتن ولی اخیرا (سه ماه گذشته)ماهی دو سه بار اذیتش میکنه...ن هیچ داروی خاصی قطع نکرده و داروی خاصی هم استفاده نمیکنه
سابقه ی خانوادگی هم نداره:|..
بنظرم پیش روانپزشک ببریدشون در صورت نیاز ب مشاوره روانشناسی ، خودشون معرفیتون می کنند ب روانشناس . هستند داروهایی برای اینجور مشکلها .

چشم راستم عجیب می سوزه یه کمم فک کنم دیدم تار شده مطمئن نیستم چن روزه زیاد با گوشی کار می کنم آیا دارم کور می شم؟

خب الان که یه مقدار با کامپیوتر کار کردم دارم تار می بینم :(
نمی خام باور کنم :(
ن
یکم استراحت بده ب چشمهات بیرون برو از گوشی و تی وی و لپ تاپ بکش بیرون یکم . کمتر استفاده کن .
خسته شده چشمهات صرفن
اگه بعد یه مدت بهتر نشد اونوقت برو پیش بینایی سنج

rozhina.sh

bitmask
نام مرکز سمپاد
فرزانگان (log (10
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1401
من یه مشکل دارم استرس خیلی زیاد رفع نمیشه؟کمر درد هم دارم و یه سری مشکل اعصاب کمردرد فکر کنم مال کامپیوتر!

sadlove

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شـیراز
سال فارغ التحصیلی
93
من یه مشکل دارم استرس خیلی زیاد رفع نمیشه؟کمر درد هم دارم و یه سری مشکل اعصاب کمردرد فکر کنم مال کامپیوتر!
گلاب بگیر هر شب یه قاشق گلاب بریز تو اب با شکر شربت درست کن بخور .
برا کمرتم سعی کن خب درست بشینی دراز مدت اتفاقی نیفته خوب نشد برو دکتر

البته اگه خییییییلی استرست زیاده برو پیش روانپزشک بهت ارام بخش بده..

آخرین ویرایش:

X R@y

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
مجتمع علامه طباطبایی
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
المپیادهای ریاضی و کامپیوتر سال اول + زیست سال سوم (همه مرحله اول)
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی
در مورد کمردردت که اینجور که میگی بیشتر واسه یجا ثابت نشستن و این چیزاس. واسه بهتر شدنش شبا اگه به پهلو میخوابی یه بالشت بزار بین دو زانو هات و اگه رو به بالا میخوابی یه بالشت بزار زیر زانوهات که صاف نباشن. اینجوری آروم تر میشه رفته رفته و شدیدتر نمیشه.

در مورد استرس که یا باید دارو مصرف کنی که خیلی زوده واست دارو شروع کردن از حالا ولی اگه زیادی حاد باشه مشکلت برو پیش یه روانپزشک واست دارو بنویسه. در کل بهترین راهش دور کردن عوامل استرس از خودته. خودت میدونی دیگه چیا استرستو بیشتر میکنه سعی کن تا حد امکان تمرین کنی تغییر بدی اون قسمت از زندگیتو

RREEZZAA

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه طباطبایی
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
96
كمردرد و استرس اكه با سرمايي بودن و خلط بشت كلو باشه ميتونه ناشي از بلغم باشه

rozhina.sh

bitmask
نام مرکز سمپاد
فرزانگان (log (10
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1401
اینا اساس علمی نداره

RREEZZAA

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه طباطبایی
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
96

X R@y

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
مجتمع علامه طباطبایی
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی
اینا اساس علمی نداره
دوست عزیز مطلبی که من گفتم کاملا علمی (کتاب aminof و همچنین درسنامه ارتوپدی تالیف دکتر بهادر اعلمی) هست و بر اساس بخشی هست که گذروندم. وقتی در یک حالت خاص مدت طولانی بمونین تاندون ها کشیده میشن. عضلات خاصی (بسته به اینکه چطور نشستین) تو حالت فعالیت و انقباض هستن. این تاندون ها توی کمر به مهره ها وصل هستن که اگه فشار بیاد باعث جابجابی دیسک بین مهره میشن. ار طرفی اعصاب هم از داخل همون عضلات میگذرن میان پایین که اگه زیاد تو حالت انقباض بمونن عصب تحت فشار قرار میگیره. اون بالشی هم که گفتم استفاده کنید بخاطر وقتی پاها صاف باشن مخصوصا وقت خواب (چون طولانی مدت در یک حالت هستین) باعث میشه به اعصاب توسط عضلات فشار بیاد از یک طرف و از طرفی دیگه با کشیده شدن تاندون های بین مهره ای به کمر هم فشار میاد و توی طولانی مدت حتی ممکنه به جابجایی دیسک بین مهره هم ختم بشه!

این توضیح ساده علمیشه که متوجه بشید. اگه تخصصی تر میخواید بازم توضیح بدم کدوم عصب و چجوری درگیر میشه. چون هر عصب معاینه خاص خودشو داره. اما تو فرد جوانی مثل شما با این شرح حال پشت کامپیوتر نشستن همون مسئله ماسکولواسکلتال مطرحه بیشتر که ترک عادت موندن طولانی مدت پشت کامپیوتر حل میشه.

دوستان دیگه ای طب سنتی میگن رو پزشکی مدرن امروز قبول نداره. یکی از تشخیص های افتراقی که تو بیمارستان مخصوصا تو بخش های داخلی باید بپرسیم حتما اینه که آیا ترکیب گیاهی استفاده کردی یا نه!!! که متاسفانه بیمارای کمی هم نیستن که بخاطر این عادت غلط و تبلیغات لطمه میبینن.

آخرین ویرایش:

حلزون

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان زینب:)
شهر
تهر
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
پادوا
رشته دانشگاه
روان شناسی
من کلن همش گلوم یه کم درد میکنه، اونقدر مداومه که یادم میره و وقتی به قورت دادنم دقت میکنم یادم میاد . دو قسمت از لثه م هم مدتیه درد میکنه و حدس میزنم گلو دردم مربوط به همین باشه .
خب ؟ :-"

...Maedeh

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تربت حیدریه
سال فارغ التحصیلی
97
موهام دائم میریزه و شددددیددد
دلیلش چیه؟؟

mobin9898

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی سنندج
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
سنندج
رشته دانشگاه
پرستاری
حال ندارم کسلم ، بی حالم ، :(

sadlove

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شـیراز
سال فارغ التحصیلی
93
موهام دائم میریزه و شددددیددد
دلیلش چیه؟؟
ناخنتون هم شکنندست ؟
اگه شکنندست کمبود vit B1 عه..
اگه موهاتون بد حالته ناخنتون شکننده نیست فقر اهن یا روی .
میتونه استرس هم باشه .
یا حتی نوع شامپوتون .
قبلنم اینجور بودین ؟
فقط الکی هر کدوم این مواد رو استفاده نکنین مصرف زینک و اهن بدون کمبودش کبدتونو داغون میکنه .

...Maedeh

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تربت حیدریه
سال فارغ التحصیلی
97
ناخنم زود میشکنه و موهام موخوره گرفته و یک سال ریزش مو دارم

sadlove

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شـیراز
سال فارغ التحصیلی
93

مصرف برنجت چجوره ؟ برنج ابکش میکنین یا دمپختی میخورین ؟
میتونه ویتامین B1 ات باشه حل میشه نگران نباش (:
اگع دکتر رفتی و حل نشده ؛ میتونم ب استادم معرفیت کنم :D اگرم نرفتی برو یه سر دکتر تغذیه و پوست و مو :D

X R@y

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
مجتمع علامه طباطبایی
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

خانوم دکتر sad love خیلی خوب گفتن. اما واسه تکمیلش بگم که ریزش مو خیلی وقتا نیست و آدم خودش فکر میکنه ریزش داره. واسه امتحانش دستتو بکن لای موهات و بکش (آروم ها). اگه تعداد موهایی که دستت میاد بیشتر از 3 تا بود اونوقت باید بررسی شه. ضمن اینکه تو حموم طبیعتا زیاد میریزه و مهم نیست. (واسه اطلاعات بیشتر اصولا مو ها 3 دوره دارن که دوره اول رشد هست و دوره دوم رشد کند میشه و اماده ریزش میشه و دوره سوم میریزه. این دوره طبیعی واسه همه موهای آدما هست و مو میفته یکی دیگه از زیرش در میاد).
اگه مثبت بود مورد بالایی که گفتم و از آنجایی که دختر هستین باید چیزای دیگه بررسی شه(چون اینجا جاش نیست بپرسم. پس نمیگم اینجا. اگه پزشک برین میپرسه). واستون آزمایش های خون و هورمون اینا مینویسن تا بعدش تشخیص داده بشه علتش چیه.

پ.ن: اگه در مورد ریزش مو و انواعش و دلایلش دوستان اطلاعاتی خواستن میتونم بیشتر توضیح بدم بهم بگین.

حال ندارم کسلم ، بی حالم ، :(
دوست عزیز واسه اینجور مشکلا شرح حال و صحبت اساسی میخواد که اصلا بفهمیم مشکلی هست یا نه. اینجور مشکلا از لحاظ جسمی میتونه از تیروئید باشه مخصوصا اگه سابقه فامیلی داشته باشین. اگه عوامل جسمی رد شد اونوقت میرسیم به مسائل روانپزشکی که احتمال داره افسردگی اینا باشه که اونم شرح حال اساسی میخواد. در کل با دوستان بودن و گشتن و بیشتر کردن تفریحات خوبه اینجور مواقع اگه حاد نیست.

آخرین ویرایش:

X R@y

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
مجتمع علامه طباطبایی
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی
من کلن همش گلوم یه کم درد میکنه، اونقدر مداومه که یادم میره و وقتی به قورت دادنم دقت میکنم یادم میاد . دو قسمت از لثه م هم مدتیه درد میکنه و حدس میزنم گلو دردم مربوط به همین باشه .
خب ؟ :-"

فک نکنم گلودردتون با لثه ارتباطی داشته باشه (احتمالش هست ولی کم هست :D). گلودردتون اگه بدون تب و بی حالی و علایم دیگه هست شایعترین علتش ریفلاکس هست. اگه وقتی از خواب بیدار میشی سوزش گلوت بیشتره ریفلاکس هست به احتمال خیلی زیاد. بهتره به پزشک مراجه کنین تا واستن ppi (پنتاپرازول یا امپرازول یا از این قبیل دارو ها) تجویز کنه. این مشکل تو جوونای امروزی خیلی زیاده بخاطر خیلی چیزا مثل فست فود و ...
اما اگه گلودردتون عفونی هست که با شرح حالی گفتین بعید میدونم(چون معمولا بیشتر از 2 هفته طول نمیکشه) اونوقت دیگه مسله فرق میکنه و اگه باکتریال باشه آنتی بیوتیک و اگه ویروسی باشه استراحت کفایت میکنه.

...Maedeh

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تربت حیدریه
سال فارغ التحصیلی
97
هر دو مدل برنجو میپزه مامان*_*
نرفتم دکتر:(

...Maedeh

کاربر فوق‌فعال