- نام مرکز سمپاد
- حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 96
.
آخرین ویرایش:
اره.پرش مال قسمت خاصیه..مطمئنی لرزشه؟ پرش نیست؟
ببین بری دکتر بگی کل بدنم می لرزه چندتا چیز دیگه هم ازت می پرسه. مثلا کی اتفاق میفته چه حالتی داری و اینا. حتی برای من یه چیزی داد دستم گفت نشونم بده چه طوری!اره.پرش مال قسمت خاصیه..
من کل بدنم یهو میلرزه بطور غیر ارادی..
شاید کم کاری تیروئید داشته باشید بنظرم اول ازمایش خون بدید.سلام دوستان میگم من دستو پام سرد میشه به غیر از استرس یه جایی خوندم تنگی مویرگها هم عاملش هس درسته؟و چه کاری کنم درست شه ؟!
خیلی ممنون درباره کم کاری تیروئید من لاغرم بازم ممکنه؟شاید کم کاری تیروئید داشته باشید بنظرم اول ازمایش خون بدید.
تنگی مویرگ هم یکی از عواملشه.
کافئین کم بخورید.دستکش و جوراب تنگ نپوشید چون بیشتر باعث میشه مویرگ ها تنگ بشه و آب زیاد بخورید.
خیلی ممنون درباره کم کاری تیروئید من لاغرم بازم ممکنه؟
تشکریکی از پیامد های کم کاری تیروئید میتونه افزایش وزن باشه، اما لزوما همیشه اینجوری نیست که کسی تیروئیدش کم کار باشه حتما افزایش وزن داشته باشه.
ممکنه کم کاری تیروئید باشه ، کاهش فیزیولوژیک فشار خون یا دلایل دیگه.
یه سر به پزشک بزنید سر ِ فرصت
@بالایی :
دلایلش میتونه متنوع باشه ، خستگی ِ ذهنی و فشار مقطعی میتونه از دلایلش باشه.
اگه زیاد ادامه پیدا کرد برید پیش پزشک
به نفعته استفراغ کنی.وگرنه همین طور به خودت میپیچیحالت تهوع شدید دارم !!!!!!!!
اینقدر شدید که دارم می میرم
خونمون هم هیشکی نیست
لرزش دست که خب عوامل خیلی خیلی مختلفی داره از اعصاب گرفته تا ژنتیک و کسی جز پزشک نمیتونه مشکل شمارو تشخیص بده ولی شما باید به یک متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید قطعاسلام
بچه ها قبلا یکم دستام هر از گاهی میلرزید ولی از امروز صبح لرزش موضعی وقتی مخصوصا چیزی مثل موبایلمو گرفتم دستم ، گرفته ! و خب نه مضطربم نه عصبانی یا ناراحت ! ولی خب در عین حال خیلی میلرزه ! نشونه چیه ؟ پیش چه دکتری باید برم ؟
کسی که ماهی دو سه بار کابوس های خیلی خیلی شدید میبینه باید به روان شناس مراجعه کنه یا روان پزشک؟؟
پ ن : میدونم سوالم خیلی مرتبط با این تاپیک نبود ولی نمیدونستم کجا بپرسمش..
این فردی ک کابوس میبینه من نیستم :-)من دو بار امسال کابوس دیدم به حدی که بلند میشدم از خواب و فقط جیغ میزدم.ولی از وقتی که گل گاو زبون خوردم و ورزش کردم و کنکور هم دادیم دیگه ول شد.سعی کن استرس رو از خودت دور کنی.