fatemeh.sh
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- خرم اباد
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- رشته دانشگاه
- پزشکی
با لرزش دست چ کنیم؟>_<
ممکنه ب خاطر پرکاری تیروئید باشه.آزمایش بدین.
با لرزش دست چ کنیم؟>_<
از بچگی اینطوری بودی؟؟من خودم از بچگی دمای بدنم چه تابستون و چه زمستون بالاست و داغم کلا..آزمایش دادم و تیروئیدم نرماله و کلا بدنم سالمه...دکتر گفت بخاطر طبعمه..سلام بچه ها.
دمای بالای بدن ناشی از چیه؟ (همیشگی هست و اونقدر بالانیس که شبیه تب باشه ولی از دمای بدن بقیه افراد بالاتر و داغتره)
ببین من دقیقا از وقتی به دنیا اومدم مامانم میگه همین بودم..از بچگی نه. یکی دوسالی هست آره خودمم حدس زدم ممکنه مربوط به طبعم باشه ولی آخه خیلی بده ینی طبع ادمها عوض میشه در طول عمرشون؟ به کبدی کلیه ای چیزی ربط نداره؟
دندون پزشک نداریم؟جدیدا اگه دهنمو با احتیاط نبندم ممکنه لثه های روی دندون عقلم بخورن به هم یه کم درد بگیره.ینی داره بد در میاد؟
درمان صد در صدی نداره. اگر خیلی فرورفته باشه و عفونت زیاد باشه، ممکنه مجبور بشی یه جراحی سرپایی انجام بدی.درمان فرورفتگی ناخن تو گوشت چیه؟؟؟
طبع افراد در دوران نوجواني و جواني به سمت گرمي و خشكي ميل ميكنه.ميتونيد از بذرهاي خنك مثل خاكشير و تخم شربتي ، سكنجبين، عرق كاسني،گياه خرفه، حجامت عام و آب زرشك استفاده كنيد.البته بهتره هرچيزي كه ميخوريد متناسب شرايطتون باشه ولي بطور كلي اينايي كه گفتم مفيدند.البته در خوردن هيچ چيز افراط نكنيد و بمدت طولاني مصرف نكنيد.سلام بچه ها.
دمای بالای بدن ناشی از چیه؟ (همیشگی هست و اونقدر بالانیس که شبیه تب باشه ولی از دمای بدن بقیه افراد بالاتر و داغتره)
خواهش :)@RREEZZAA ممنون :)
علت درد گرفتن ماهیچه های ساق پا و استخوانش چی ممکنه باشه؟
ی لایه زینک اکساید بزنی شب بخوابی صبح پاشی تاحد خوبی افتاب سوختگی برطرف میشه .پوستی را که آفتاب سوزونده باید چی کار کرد
ینی برای رفع آفتاب سوختگی دقیقا باید چی کار کرد؟
همچنین
چگونه جلوی ریزش موها رو بگیریم
من فقط کافیه که فقط یک بار به جای شامپوی خودم از یه شامپوی دیگه استفاده کنم تا ریزش موهام دوباره شروع بشه
هعییی
مرسی (((:ی لایه زینک اکساید بزنی شب بخوابی صبح پاشی تاحد خوبی افتاب سوختگی برطرف میشه .
اره ممکنه. چون ال ارژنین دفعش کلیویه.من حدود 10 روزه که ال آرژینین مصرف می کنم دیروز آزمایش دادم نوشته تو ادرارم کلسیم اگزالات وجود داره در حالی که قبل از شروع مصرف این دارو آزمایش داده بودم و کلسیم اگزالات وجود نداشت ممکنه این اتفاق به خاطر مصرف ال آرژینین باشه ؟
اگه قلب آدم بعضی وقتا بگیره و ول کنه (یه نقطه ش بگیره، بسوزه یا تیر بکشه) نشونه ی بیماریه؟
رنج هر ازمایشگاه فرق داره. نرمال اون ازمایشگاه رو ببین چی نوشته. T4هم ببینtsh 4.9 مشکل زاست؟