- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- -
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
عمدتاً چنین دردی قلبی نیست، عصبی ه. به خاطر ناراحتی، استرس و ... .احساس فرو کردن سوزن تو قلب
بله می تونم
عمدتاً چنین دردی قلبی نیست، عصبی ه. به خاطر ناراحتی، استرس و ... .احساس فرو کردن سوزن تو قلب
بله می تونم
مخصوصا بعد از نگاه کردن به صفحه ی موبایل و کتاب احتمالا چشمام ضعیف شدن نه؟
نگین دیگه به صفحه ی موبایل نگاه نکن چون آموزشا مجازین همون طور که می دونین به نظرتون برم چشم پزشکی؟کم خونی یا کم آبی احتمالش هست.صبح ها کدر میبینم اطرافمو اما بعدش خوب میشه
چرا؟
ضربه به سر داشتی اخیرا؟چشمام تارگیا دو تا میبینهمخصوصا بعد از نگاه کردن به صفحه ی موبایل و کتاب احتمالا چشمام ضعیف شدن نه؟
نگین دیگه به صفحه ی موبایل نگاه نکن چون آموزشا مجازین همون طور که می دونین به نظرتون برم چشم پزشکی؟
یه سوال دیگه فرق سر درد عصبی و سینوزیت چیه؟
ضربه به سر نه نداشتمضربه به سر داشتی اخیرا؟
وقتی یه چشمتو میگیری بازم دوبینی داری؟
بطور مداوم به صفحه مانیتور نگاه نکن هرازگاهی به فاصله های دور نگاه کن و به چشمت استراحت بده. اگر برطرف نشد به پزشک مراجعه کن.
بی زحمت به دو بینی سردردم اضافه کنین البته بعد از تقریبا دو روز سر دردم اضافه شده بعد از خوابم هنوز دوبینی و سر درد دارمضربه به سر نه نداشتم
و آره و قتی یه چشممو می گیرم بازم دو بینی دارم

در حالت عادی هم لرزش داری یا فقط بعد فعالیت سنگین؟چند وقته لرزش دست گرفتم ، لرزش انگشت ها بیشتر
چند هفته ست که مدام با موس و کیبورد کار میکنم (بالای 6 ساعت تو روز)
دلیلش این میتونه باشه یا استرس و نگرانی؟
وقتی یک چشمت رو میگیری بازم دوبینی داری؟ کدوم چشمت دوبینی داره اونوقت؟بی زحمت به دو بینی سردردم اضافه کنین البته بعد از تقریبا دو روز سر دردم اضافه شده بعد از خوابم هنوز دوبینی و سر درد دارم![]()
یه چشممو می گیرم اون یکیم بازم دوبینی داره و تصاویر بالا و پایین هم هستندر حالت عادی هم لرزش داری یا فقط بعد فعالیت سنگین؟
شبها عضلات پات نمیگیرن؟
هر دو دست یا فقط یکی؟ چه وقتهایی بیشتره؟
داروی خاصی مصرف نمیکنی؟
وقتی یک چشمت رو میگیری بازم دوبینی داری؟ کدوم چشمت دوبینی داره اونوقت؟
دوبینی چطوری ه؟ تصاویر دوتایی چپ و راست هم هستند یا بالا و پایین همدیگه؟
من هنوز بخش چشم رو نگذروندم (سال پنجم) ولی با مطالعات، اگه سردردت شدید باشه حتماً اورژانسی مراجعه کن و پشت گوش ننداز.یه چشممو می گیرم اون یکیم بازم دوبینی داره و تصاویر بالا و پایین هم هستن

- حالت عادی هم هستدر حالت عادی هم لرزش داری یا فقط بعد فعالیت سنگین؟
شبها عضلات پات نمیگیرن؟
هر دو دست یا فقط یکی؟ چه وقتهایی بیشتره؟
داروی خاصی مصرف نمیکنی؟

نه، خراب نیست. منظور من از بعد کار سنگین این بود که بعد فعالیت عضله شدت لرزش بیشتر بشه.- حالت عادی هم هست
- خیر
- هردو دست ، وقت خاصی نیست
- خیر
انگار که وضعم خیلی خرابه![]()

سر دردت چطوری ه؟ ضربان داره یا ممتد؟ کدوم بخش سرت رو درگیر میکنه؟ پشت سرت، پیشانیات، کلش؟ سر دردت به جایی هم انتشار داره؟ مثلاً چشمهات؟ همراه سر درد علایم دیگهای داری؟ حالت تهوع، نورهراسی یا هر علامت دیگه. کمخونی، کمآبی نداری؟ سردردت با چیا/ چه کارهایی نسبتاً آروم میشه یا شدیدتر میشه؟من حدود سه ماه پیش دچار سردرد های زیادی شدم و رفتم پیش متخصص اعصاب و روان، گفت به احتمال زیاد میگرن عصبی هست بعد نوار مغز گرفت ازم و گفت هیچی نیست و بعدشم سی تی اسکن گرفت و اونموقع کرونا اومد و دکتره دیگه مطب نیومد ولی خب سی تی اسکنه با جواب بود و هیچیش نبود.
الان میگرن دارم به نظرتون؟ و هیچ کاری نمیشه باهاش کرد میشه؟ آخه هر یه روز درمیون یا بعضی هفته ها هر روز سردرد دارم![]()
کاهش حجم مایع در گردش درون عروق! مثلاً الان در روزهداری به خاطر کاهش آب بدن.سرگیجه و سیاهی رفتن چشم وقتی یهویی بلند میشم ( البته بعد از دو سه قدم راه رفتن اینجوریه) ، علتی بغیر از کم خونی داره؟

ممتد هستسر دردت چطوری ه؟ ضربان داره یا ممتد؟
قسمت گیجگاه و اگه دو تا گیجگاه رو در بالای سر وصل کنیم اونجا هم درد میگیره ولی خب بیشتر همون گیجگاهکدوم بخش سرت رو درگیر میکنه؟
نهسر دردت به جایی هم انتشار داره؟ مثلاً چشمهات؟
نههمراه سر درد علایم دیگهای داری؟
کم خونی که نه. کم آبی هم فکر نکنم، آخه میشه گفت چهار ماهه سردرد دارم.کمخونی، کمآبی نداری؟
همون موقع دکتره بهم قصری به اسم کدیمال داد اونو بعضی اوقات میخورم ولی طول میکشه تا خوب بشه حتی با قرص.اگه شدید باشه دراز میکشم تا خوب بشه ولی بعضی اوقات حتی با خوابیدن هم خوب نمیشه. و بعضی اوقات هم با تکون خوردن سردردم زیاد میشه ولی این مورد کم پیش میادسردردت با چیا/ چه کارهایی نسبتاً آروم میشه یا شدیدتر میشه؟
تکون خوردن یعنی تکون دادن سر و گردنت یا فعالیت کردن/ حرکت کردن؟بعضی اوقات هم با تکون خوردن سردردم زیاد میشه ولی این مورد کم پیش میاد