- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- -
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
شاید به خاطر دائمالآنلاینیاته، کمی از گوشی و کامپیوتر فاصله بگیری و استراحت کنی درست میشه.

شاید به خاطر دائمالآنلاینیاته، کمی از گوشی و کامپیوتر فاصله بگیری و استراحت کنی درست میشه.

خب دیگه، برو دکتر!مریضی جدید اینکه چشم چپم قرمز شده و درد میکنه ممکنه به خاطر حساسیت فصلی باشه؟

تکون دادن سر ولی خب این حالن کلا دوبار اینا پیش اومدتکون خوردن یعنی تکون دادن سر و گردنت یا فعالیت کردن/ حرکت کردن؟
هر دفعه فرق داره ولی خب عموما فکر کنم از نیم ساعت تا یه ساعت و بعضی اوقات ۲ یا ۳ ساعت هم هستمدت زمان سردردت چقدر طول میکشه؟
عموما ضعیفه در حد ۱ و۲سردردت رو بخوای توصیف کنی، اگه خیلی شدید نمرهای ۱۰ و خفیف ۱ باشه، به سردردت نمرهی چند میدی؟
مبهم هست، فقط یه بار به صورت تیر کشیدن بوداحساس میکنی دور سرت مثلاً محکم فشار میدن؟ انگار که مثلاً چیزی بستن دور سرت؟ یا احساس سوزش ه؟ کلاً میتونی نوع درد رو توصیف کنی یا مبهم ه نوع دردش؟
نه به یه صورت شروع میشه تا آخرش هم همینطوریه فقط بعضی اوقات با گذشت زمان یکم شدید میشه.بعد دردت با گذشت زمان شدیدتر میشه با یهو برقآسا شروع و در مدت زمان کم خیلی شدید میشه یا چی
آرهموقع سردرد میتونی به کارهات برسی؟
نهنمیخوای بری اتاق تاریک بشینی مثلاً؟ آبریزش دماغ، قرمزی چشم، و ... نداری موقع سر درد؟ موقع سردرد احساس میکنی مثلاً عضلهی سرت یا گردنت حساس اند و دست بزنی درد دارن؟
خب ببین، با این شرح حالی که به من گفتی به نظر میرسه سردردت تنشی هست نه میگرنی! یعنی سردردت تیپیک تنشی ه! (Tension type headache) (هرچند ممکن ه همراه میگرن هم باشه) که خب علتش انقباض عضلات سر و گردن ه، استرس، کافئین، میس کردن وعدههای غذا، خواب ناکافی، نخوردن آب کافی، الکل و سیگار و البته زل زدن طولانی مدت به یه نقطه (مثل نگاه طولانی به مانیتور یا رانندگی) میتونه شروع کنندهی سردردهات باشن. ببین قبل مواقع شروع سردردت کدوم اینا رو داشتی؟ یه سطح ویتامین D و کلسیم هم چک کن.تکون دادن سر ولی خب این حالن کلا دوبار اینا پیش اومد
هر دفعه فرق داره ولی خب عموما فکر کنم از نیم ساعت تا یه ساعت و بعضی اوقات ۲ یا ۳ ساعت هم هست
عموما ضعیفه در حد ۱ و۲
مبهم هست، فقط یه بار به صورت تیر کشیدن بود
نه به یه صورت شروع میشه تا آخرش هم همینطوریه فقط بعضی اوقات با گذشت زمان یکم شدید میشه.
آره
نه

مرسی:)خب ببین، با این شرح حالی که به من گفتی به نظر میرسه سردردت تنشی هست نه میگرنی! یعنی سردردت تیپیک تنشی ه! (Tension type headache) (هرچند ممکن ه همراه میگرن هم باشه) که خب علتش انقباض عضلات سر و گردن ه، استرس، کافئین، میس کردن وعدههای غذا، خواب ناکافی، نخوردن آب کافی، الکل و سیگار و البته زل زدن طولانی مدت به یه نقطه (مثل نگاه طولانی به مانیتور یا رانندگی) میتونه شروع کنندهی سردردهات باشن. یه سطح ویتامین D و کلسیم هم چک کن.
ایبوپروفن رو هم امتحان کن برای سردردت.

مثلاً ناخنت برگشته باشه اون هوای اونجا (همون سفیدی!) خالی شده باشه؟ :) مثلاً با چاقو هوای داخل درِ مربا رو خالی میکنند، اونجوری؟ :)یه سوال خیلی مسخره. علت عقب رفتن سفیدی ناخون ها چیه؟! از جایی که قبلاً بوده مثلا یکیش یه مقدار عقب تر رفته. در مورد اینکه برگشته ناخونم یا خیر نمیدونم . یادم نیست در واقع![]()
مرزهای تحلیل پزشکی رو دارم جابه جا میکنم ((((((: من مامانم یه بار انگار دستش ضربه اینا خورده بعد - ناخون بیشتر- سفیدی ناخون اش زیاد شدهمثلاً ناخنت برگشته باشه اون هوای اونجا (همون سفیدی!) خالی شده باشه؟ :) مثلاً با چاقو هوای داخل درِ مربا رو خالی میکنند، اونجوری؟ :)
به اون قسمت اصطلاحاً لانولا (lunula) میگن؛ یعنی ماه کوچک. اکثراً طبیعی ه که اون قسمت نباشه یا فقط انگشت شست داشته باشه. ولی خب نبودنش میتونه به خاطر کمخونی، سوءتغذیه یا افسردگی هم باشه.
مامانم که اینطوری میگفت
(آه و اوه لازم بودن اینا
)
و می بینم اون یکی چشمم داره همینطور میشه. مردم تموم شد رفت؟ 
توی خونواده با کسی که سرما خورده یا چشمش همینطوری شده باشه اخیرا تماس داشتی؟بچه ها یکی به من کمک کنه،من هنوز جونم به چشمام نیاز دارم (((:(آه و اوه لازم بودن اینا
)
من پلک پایین یکی از چشم هام التهاب داره. به طور دقیق قرمز شده،ورم کرده و فقط نوکش درد میکنه و خارش داره.کمی هم خشک شده حتیو می بینم اون یکی چشمم داره همینطور میشه. مردم تموم شد رفت؟
![]()

نه،این ایام خیلی همه مواظب خودشونن عطسه هم نکننتوی خونواده با کسی که سرما خورده یا چشمش همینطوری شده باشه اخیرا تماس داشتی؟
خود چشمت هم قرمز شده؟
چشمت ترشحات داره؟
اختلال بینایی داری؟
به چشمت زیاد دست میزنی؟
تب یا عطسه داری؟
کی شروع شده؟
احتمال زیاد چیز خاصی نیست نگران نباش![]()
چشم شونم سالم بوده
راستش همه ش یه چیزای سیاهی می بینم فکر می کنم سوسک ـه فکر نکنم مشخصا مربوط به بینایی ـم بشه

*__*
بنظرم احتمالا عفونت ویروسی یا باکتریایی هست. من در حدی نیستم بخوام تجویز کنم ولی احتمالا به دکتر مراجعه کنی برات چندتا پماد بنویسه که به روند بهبودت کمک میکنه.نه،این ایام خیلی همه مواظب خودشونن عطسه هم نکننچشم شونم سالم بوده
یکمی قرمزتر از اون یکی ـه،حالا کاسه ی خون شده باشه و اینها نه...
اختلال؟راستش همه ش یه چیزای سیاهی می بینم فکر می کنم سوسک ـه فکر نکنم مشخصا مربوط به بینایی ـم بشه
نه فکر نکنم زیاد دست بزنم.
نه خداروشکر.
دو روزه که قرمز و متورم شده،قبلش هی همه ـش خشک میشد و میسوخت.
من خیلی زود مریض میشم و چون نمیشه دکتر برم و اینا یکم برگام ریخته فقط
مرسی از شما آقای دکتر*__*

ضربه به سر داشتی؟بچه ها من مدتیه سردرد دارم اما دیدید وقتی ادم خوابش میاد همه چیز حس مبهمی داره، دقت و درک دقیقی حین مطالعه نداره، یه جوری هستی .... دقیقا حالتی که خیلی خوابت میاد مغزت یه حالت هنگ داره تمام مدت در اون حالتم. فقط صبح هایی که خواب کافی داشته باشیم وقتی بیدار میشم سر حال هستم بعد از 4 ساعت اینجوری میشم
بنا داشتم برم دکتر اما با وضعیت کرونا ممنوع دکتر هستیم از جانب خانواده
واقعا چیزی هست؟

ضربه که یادم نمیاد نه! البته یه بار سرم خورد به در اما قبل از اون ضربه هم اینجوری بودمضربه به سر داشتی؟
قهوه مصرف میکنی؟ الکل؟
تاحالا این علایم رو قبلا هم داشتی؟
ببین قهوه خوردن علایمت رو بهتر میکنه؟ضربه که یادم نمیاد نه! البته یه بار سرم خورد به در اما قبل از اون ضربه هم اینجوری بودم
گاهی قهوه اما خیلی تفریحی طور. الکل نه بابا
اره شاید بگم یه سه ماهی هست از یکم قبل تر از کرونا

نه بهتر نمیکنه، اتفاقا یک مارکی از کافی میکس هست بدترم میکنه! اما الان مارک اکشن استفاده میکنم نه بهتر میکنه نه بدتر.ببین قهوه خوردن علایمت رو بهتر میکنه؟
۳ ماه هست این علایم هست یا سه ماه قبل هم اینطوری شدی؟ با همین شدت یا بدتر شده الان؟
این علایمی که میگی در نظر من شبیه موقعهایی هست که قهوه رو منظم نمیخورم. یا موقعی که باد سرد میخوره به سرم. البته اینا تجربه شخصی هست.نه بهتر نمیکنه، اتفاقا یک مارکی از کافی میکس هست بدترم میکنه! اما الان مارک اکشن استفاده میکنم نه بهتر میکنه نه بدتر.
اون قبل تر ها اینجوری مداوم همه روز ها نبود، گاهی بود فکر میکنم بخاطر خستگی ذهنی هست مداوم نبود. الان هر روز اینجوری هستم... یعنی از سحر تا ساعت 8 صبح خوب و نرمال هستم 8 به بعد اینجوری میشم در این حد که تصمیم میگیرم بخوابم ...بعد از هر خواب عمیق خوبم. اما اگر خواب عمیق نباشه سردرد گیجگاهی و چشم درد هم بهش اضافه میشه این لحظاتی که واقعا دیوونه میشم نه میتونم بخوابم نه بیدار بودنم مفیده! اعصابم خورد میشه

ممنونماین علایمی که میگی در نظر من شبیه موقعهایی هست که قهوه رو منظم نمیخورم. یا موقعی که باد سرد میخوره به سرم. البته اینا تجربه شخصی هست.
یکم غذا خوردنت و آب خوردنت رو منظم کن، و سعی کن ورزش هم کنی. بعضی از سردرد ها بخاطر کم آبی هم میتونه باشه. بعضیهاش هم افت گلوکز.
در زمینه سردرد من هنوز خیلی دانش ندارم ولی فکر می کنم یه چک آپ لازم باشه انجام بدی.
حالا بقیه دوستان هم شاید چیزای بیشتری بدونن.
سالم باشی