• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

من چه مشکلی دارم؟! [پزشکی]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع 4245
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من برای درس خوندن از این صداگیرها که میره داخل گوش میذارم.چند روزه یه صدایی مثل وقتی که پوست طبل رو بکش و دوباره ول کنی در حد خیلی خفیف میاد از یکی از گوش هام. اینطوری نیست که ادامه دار باشه مثل یه بار دو "بار" یه همچین صدایی میاد.میتونه چیز جدی ای باشه؟

من برای درس خوندن از این صداگیرها که میره داخل گوش میذارم.چند روزه یه صدایی مثل وقتی که پوست طبل رو بکش و دوباره ول کنی در حد خیلی خفیف میاد از یکی از گوش هام. اینطوری نیست که ادامه دار باشه مثل یه بار دو "بار" یه همچین صدایی میاد.میتونه چیز جدی ای باشه؟
یه پزشک عمومی برو تو گوش‌ت رو نگاه کنه

من تو این چند ماه قرنطینه زیر ۱۰ بار از خونه رفتم بیرون.
بعد ورزش و اینا اصلا نکردم. حجم ریم هم به خاطر انحراف ستون فقراتم کم شده بود. الآن یکی دو هفتست حالم خیلی بده و بد نفس میکشم. همش سرفه میکنم و خب فکر نمی کنم از کرونا باشه. چیکار کنم)):

در مورد ADHD بزرگسالان چه می‌دانید؟
[/QUO
من توجه ام به علائم اختلال یادگیری جلب شد و بعد در همه 17 سال تحصیلم به وضوح بررسی کردم. خیلی همینجوری تفریحی یه روز رفتم پیش یه روانشناس بالینی که نوروساینس دکتری خونده بود بعد ازم تست IVAگفت از 120 کانورسیشنم 36 بود!!! گفت اختلال یادگیری که 17 سال داری چجوری تا حالا درس خوندی؟؟؟:-? و خب یکی از علل پایه ای اختلال یادگیری میتونه اختلال کم توجهی وADHD , ADDباشه.
توقع داشتم بهم قرصی چیزی بده اما گفت حداقل 20جلسه بیا برو نوروفیدبک از اواسط نوروفیدبک هم جلسات توانبخشی شناختی شروع کن!

من بعضی وقتا قفسه سینه سمت چپ را راستم درد میگیره چه کنم به نظرتون؟

پاسخ : من چه مشکلی دارم ؟!

حتما باید مشکل جسمی باشه؟مشکل روحی نمی شه؟
من معدم وقت و بی وقت می سوزه
قبلا فقط گشنم می شد می سوخت حالا دیگه 24ساعته شده
چیکارکنم :-ssممکنه عصبی باشه چون منم همین طوری میشم

:-":|هرکی یه راه کار واسه خالی کردن مغز و تمرکز بیشتر داره برای کمک به من بشتابه

میدونم خیلی مسخره است
ولی صدای جریان خونمو میشنوم
در واقع نبض رو توی گوشم حس میکنم
باید کاری انجام بدم؟
آخه تازه اینطور شدم

مویی که با فولیکول با هم کنده میشه دوباره در میاد؟

چیز خاصیه واقعا؟ :|
منم خیلی وقتا صدای نبضمو از تو گوشم میشنوم. :|
جریان خون رو دیگه نه البته :|

فکر میکردم طبیعیه :|
من اخیرا اینطور شدم و حس جالبی نیست حقیقتا..

Back
بالا