ببخشید حالا که سوالها رو جواب میدید اشکالی نداره یه سوال دیگه هم بپرسم؟ با این یکی مدت نسبتا زیادیه که درگیرم و معذرت میخوام که دو تا سوال میپرسم. 😭
من تقریبا دو سال هست که سرگیجه دارم. تقریبا مدت زیادی از اوایلش سرگیجهم حالت وضعیتی داشت. ولی یک تایمی به بعد خیلی سرگیجهم شدید شد و از حالت «فقط وضعیتی» در اومد و یه حالتی شده بود که حتی وقتی یک جا نشستهم یا وقتی دراز کشیدهم تو جای خودم هم سرگیجه داشتم و گوشم هم شروع کرد به وز وز کردن. اوایل این وز وز کردن مقطعی بود و در حد بیست ثانیه شاید یه گوشم وز وز میکرد و بعدش قطع میشد. (شهریورِ گذشته) ولی الان حتی مدتیه که دائمی وز وز گوش دارم. زمانهایی که فشار جسمی زیادی بهم میاد، خستگی زیادی برام پیش میاد، تایم طولانی بیرونم یا خوابم خواب خوب و مناسبی نیست و... وز وز گوشم شدیدتر میشه و سرگیجهم بیشتر میشه. حتی اخیرا یک روز خیلی خستهکننده داشتم و شبش وقتی خوابیدم مدام به طور دورهای صدای هواپیما حس میکردم و حتی چندین بار رفتم پنجره رو باز کردم که ببینم صدا از کجاست ولی به محض اینکه سرم رو از روی بالشت بر میداشتم صدا قطع میشد. یا بعضاً توی این حالتهای سرگیجهم (که در عین حال وز وز گوشم هم بیشتره خیلی وقتها) حس میکنم سرم یه بادکنک پر از آبه که با یک ذره جا به جا شدن سرم، این آب با تلاطم هر چه تمامتر میخواد به گوشم بکوبه و از درون کلی فشار حس میکنم خیلی وقتا. یکی از متخصصین ENT هم من رو ارجاع داد به یه کلینیک شنوایی و تعادل و اونجا یه سری تست ازم گرفتن که اسمهاشون الان واقعیتش یادم نیست ولی خب یکی اون مانوری بود که سریع سر رو جا به جا میکنن و پرش مردمک چشم رو میبینن و خودشون تو ریپورتشون نوشتهن که چیزی مشاهده نشد و مشکلی وجود نداره ولی من حتی تا مدتها این سرگیجههای به خصوص غیر وضعیتیم و در شرایط نرمال که برام پیش میومد خودم حس میکردم که اون حرکته وجود داره و در عین حال موقع انجام اون مانور انقدر سرگیجه بهم دست داد که نزدیک بود رو دکترش بالا بیارم. یکی دیگهشون هم فکر میکنم تست مربوط به قدرت تمایز کلمات و بررسی شنوایی بود و یکی دیگه هم تستی بود که میخواست میزان وزوز گوشم رو بررسی کنه. البته اون زمان این وز وز به این شکل دائمی در نیومده بود و خیلی چیز کمتری بود. خلاصه که با این وضعیت مدتیه که درگیرم و راستش بعد مراجعه به اون مرکز شنوایی و تعادل هم چون حس میکردم رنجم نادیده گرفته شده، تا مدتها وضعیت روحی بدی رو تجربه کردم و دلم نخواست دیگه دنبال تشخیص و درمانش برم. ولی الان که اینجا بستری به وجود اومد، خواستم این رو با شما هم مطرح کنم که ببینم نظری دارید یا خیر. بازم خیلی ممنونم.