طرف گواهینامه داره میزنه به کسی فرار میکنه دی چه برسه به بدون گواهینامش!!!!!!به نقل از Ћеѕтег ргчппе :مگه این کار رو نکرده؟
مگه تصادف با فردی و مرگ اون فرد در صورتی که شما گواهینامه نداشته باشین؛ قتل عمد محسوب نمیشه؟
کار ما از اینها رده.
بابهونه تراشی فقط خوئمونو گول میزنیم ولی با اینکار نمیشه راهنمایی رو گول زد چون اول واخرش جریمه میشنبه نقل از شررررر :بخدا اگه همین بهانه تراشیِ مضخرفِ ....ی ...... نبود
الان ملت خیلی وضعشون توی رانندگی بهتر بود
طرف از چراغ قرمز رد میشه میگه من الان عجله دارم پس اشکالی نداره چراغ رو رد کنم
ملت اینطوری دارن خودشونو گول میزنن تا خودشونو متقاعد کنن کارشون اشتباه نیست
اگه این مشکل حل بشه (که عمرا یعنی عمرا خودتم بکشی عمرا ) کلی از مشکلات از جمله رانندگی درست میشه
فقط بهانه تراشی برای توجیه خودمونه که مارو اینطوری بار اورده
وقتی ما نماییم وقت بذاریم و "یاد" بدیم آیین رانندگی رو و توی پنج روز سر و ته همه چیزو هم میاریم همین میشه.به نقل از Ali Shahini :من خودم تازه آیین نامه رو پاس کردم!......
دقت کردم تو کشور ما فقط 5% قوانین رعایت میشه.
بعد گواهی نامه قانون جنگل بر قرار میشه!!!!
این چیزی که شما گفتی همه جا حاکمه و رانندگی بخش کوچکی از اون کُلهبه نقل از Sοgand :وقتی ما نماییم وقت بذاریم و "یاد" بدیم آیین رانندگی رو و توی پنج روز سر و ته همه چیزو هم میاریم همین میشه.
ب نظر میاد ملت واقعن بلد نیستن یک سری چیزا رو و اهمیت قوانین براشون ب درستی تبیین نشده.![]()
بله درسته ولی توی رانندگی جدن داره بیداد میکنهبه نقل از Shawn :این چیزی که شما گفتی همه جا حاکمه و رانندگی بخش کوچکی از اون کُله
کاری هم نمیتونن کنن که همین الان جواب بدهبه نقل از Sοgand :بله درسته ولی توی رانندگی جدن داره بیداد میکنهآخه این همه تلفات؟! چرا جلوش گرفته نمیشه؟
عادت بسیار بد ما ایرانی ها اینه صرفن و صرفن جلوی پلیس عین آدم رانندگی میکنیم در غیر این صورت هر کی هر جور عشقش کشید.
چرا باید زور بالا سرمون باشه آخه؟!![]()
خب اين اصن خوب نيس.به نقل از Ali Shahini :آخه یه جورایی باید هم رنگ بقیه مردم بشیم......
اگر بخوایم قوانینو رعایت کنیم باید بدو بیرا مردم رو هم تحمل کنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!
مشهد که این جوریه تبریزو نمیدونم!!!!
بله . تا گاز ندید نمیره .به نقل از Aroosak :آیا هنگام حرکت حتما باید روی پدال گاز باشه ؟
اگه خیابون شیب نداشته باشه با یه سرعت ثابت بدون تعویض دنده میتونید راحت برونید .به نقل از Aroosak :اگه بخوایم همش با یه سرعت ثابت حرکت کنیم نیاز به دنده عوض کردن هست؟
راستش اصولا براساس دور موتور مشخص میکنن کی باید دنده رو عوض کرد .به نقل از Aroosak :کی باید دنده عوض کنیم؟ زمان خاصی داره ؟
به نقل از Nirman :بله . تا گاز ندید نمیره .